Vertaa 50000€ laina ilman vakuuksia

50000 euron laina on suurin vakuudeton laina, mitä tällä hetkellä myönnetään. 50000 euron lainaa ei ole ihan helppo saada, vaan maksukyky tulee olla kohdallaan.

Yleensä myös ensilainaksi ei välttämättä myönnetä suoraan 50000 euron vakuudetonta lainaa, vaan asiakkaan on otettava ensin pienempi laina, jonka takaisinmaksun jälkeen on mahdollista saada suurempi laina samaisesta paikasta. 50000 euron lainan ottaminen on perusteltua, jos maksat pienemmistä lainoista korkeampaa korkoa ja kaikista vielä tähän päälle kuukausimaksua. Esimerkiksi Freedom tarjoaa lainojen yhdistelyyn aina 50000 euroon asti. Lainojen kulut ja korot kannattaa aina tarkistaa ja vertailla huolellisesti ennen lainan ottamista. 50000 euron lainaa ei tarvitse kuitenkaan selitellä, vaan asiakas saa itse päättää mihin rahansa käyttää. Jos sinulla on mahdollisuus käyttää omia omistuksia vakuudeksi, niin 50000€ laina voi olla järkevää ottaa vakuudellisena lainana pankista. Vertaamalla 50000€ vakuudellisia ja vakuudettomia lainoja löydät halvimman ja sinulle sopivimman lainan.

50000 euron laina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

50000 euron laina on suuruudeltaan jo sitä luokkaa, että sitä ei niin helposti saa, jos lainaa hakee vain yksi henkilö. Rinnakkaishakijan kanssa haettuna saa yleensä isomman lainan ja vieläpä paremman korkotarjouksen. Rinnakkaishakijan käyttäminen suuremmissa lainoissa on siis hyvä veto. Jos hakijalla on lapsia, niin lainaa haettaessa lapset katsotaan vain hakijan menoeräksi. Lapsiperheissä kannattaa siis ehdottomasti käyttää rinnakkaishakijaa lainan hakemisessa, niin on mahdollista saada yhdessä paljon suurempi vakuudeton luotto. Lainan rinnakkaishakija tai yhteishakija voi olla avio- tai avopuoliso, mutta yhtä hyvin myös sukulainen tai ystävä. Rinnakkaishakijan ei siis tarvitse asua samassa taloudessa.

50000 euron laina pitkällä maksuajalla

50000 euron laina on jo suuruudeltaan sitä luokkaa, että lainan maksuaika on pitkä, yleensä 10-15 vuotta. Lainan maksamisessa kannattaa olla maltillinen, eikä taloutta kannata vetää liian tiukille. 50000 lainaa voi lyhentää myös ylimääräisillä lyhennyksillä vuosien varrella, joten kuukausierää ei kannata valita liian korkeaksi. 50000 euron lainaa ottaessa kannattaa vertailla eri lainantarjoajia ja valita itselle sopivin lainatarjous. Myös maksuaika ja saatavilla olevat kuukausierät voivat vaihdella eri lainantarjoajilla. Myös lainan ylimääräiset palvelut, kuten lyhennysvapaat voivat olla eri hintaisia tai jopa tarjoukseen vuosittain kuuluvia. Esimerkiksi kesälomaa ajatellen yksi lyhennysvapaa, jolloin lainasta maksetaan vain korot ja kulut, voi tarjota mukavaa lisärahaa vaikkapa matkusteluun. Lainojen vertailu ja kilpailutus on sitä merkityksellisempää, mitä isommasta vakuudettomasta lainasta on kysymys, joten 50000€ lainan hakeminen kannattaakin ehdottomasti aloittaa lainavertailusta.

Esimerkki 50000 euron laina kahdeksan vuoden maksuajalla, kun laina maksetaan 120 erässä. Kokonaiskustannukset on 523€*120=62783€, joista kuljen osuus 12783€. Todellinen vuosikorko on 4,73%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika 50000e lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 38%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.