500 euron lainavertailu säästää aikaa ja rahaa

Pikalainavertailu on kätevä tapa aloittaa lainanhaku netissä ja kartoittaa itselle sopivia lainapaikkoja, kun tavoitteena on löytää paras 500€ laina. Edullisin 500 euron laina on useita kymppejä halvempi, mitä 500€ lainavertailun kallein laina. Mitä suurempi lainasumma, sitä suurempi hyöty on myös pikalainavertailussa. Myös laina-aika vaikuttaa lainan hintaan, joten lainansa nopeammin maksava hyötyy selvää rahaa. Halvimmat hinnat asiakkailleen tällä hetkellä antava lainapaikka löytyy helposti Vertaalaina.fi -palvelussa. Ajantasaiset hinnat sekä lainaehdot kannattaa tarkistaa aina ennen lainan ottamista suoraan palveluntarjoajan sivuilta.

Vertaa 500 euron lainat luotettavasti

Lainavertailu on hyvä ottaa toimintatavaksi aina ennen lainan ottamista. Lainavertailu vie vain muutaman minuutin, mutta sen avulla on helppo löytää sen hetken halvin 500€ laina. Vertaalaina.fi- palvelu on luotettava vaihtoehto 500€ lainojen kilpailutukseen. Lainavertailun avulla voi helposti vertailla lainojen kuluja ja korkoja ja valita lopulta 500€ lainoista se itselle sopivin laina.

500 euron laina mahdollistaa arjen hankintoja

500€ laina tulee tarpeeseen, jos auto yllättäen hajoaa tai muutto aiheuttaa ylimääräisiä kuluja. Onneksi 500€ lainan saa nopeasti netistä ja laina on tilillä parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa. Lainan saa ilman takaajia ja vakuuksia ja koko lainan hakeminen onnistuu sähköisesti netissä. Lainavertailun kautta varmistaa sen, että valittu 500€ laina on kilpailukykyinen muihin netin 500€ lainoihin verrattuna. 500€ lainatuotteita on tarjolla useassa eri lainapaikassa, joten vaihtoehtojen läpikäyminen vie yleensä aikaa. Pikalainavertailu säästää myös asiakkaan aikaa, kun parhaat lainatuotteet on nopeasti listattuna.

500€ lainaa varten tulee olla vähintään 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Luottotiedot tarkistetaan tänä päivänä aina lainan hakemisen yhteydessä, joten luottotiedottoman on hyvin vaikeaa saada vippiä. Pienikin laina kannattaakin maksaa aina huolellisesti takaisin. Osa lainapaikoista vaatii asiakkailtaan korkeampaa ikää. Esimerkiksi Bank Norwegianin ikärajana on aina 23-vuotta, olipa lainasumma kuin pieni tahansa. Lainavertailuun voi asettaa oman iän, mikä helpottaa itselle sopivien lainapaikkojen hakemista. Myös 18-vuotiaille on kuitenkin laaja lainavalikoima, vaikka osa lainapaikoista onkin karsittu ikärajan takia pois.  

500€ lainahakemus netissä

Lainahakemusta varten tulee varata verkkopankkitunnukset lähettyville sekä tiedot esimerkiksi palkkatuloista. Lainahakemus on selkeä kaavake, jonka huolellinen täyttäminen vie netissä yleensä muutamia minuutteja. Asiakas tunnistetaan verkkopankkitunnuksien avulla, jonka jälkeen hän saa usein henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla lainan nostaminen käy myöhemmin myös ilman verkkopankkitunnuksia. Jos haluaa hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, tulee lainahakemukseen lisätä myös rinnakkaishakijan tiedot. 500€ pikalainoissa, ei ole vielä niin isoa merkitystä rinnakkaishakijalla, mutta toki rinnakkaishakijaa voi hyödyntää myös pienemmissä lainasummissa. Lainapaikkaa kiinnostaa asiakkaan tulojen lisäksi yleensä jo olemassaolevat lainat. Lainahakemuksessa ei kuitenkaan kysellä, mihin asiakas lainansa tulee käyttämään. 500€ vakuudeton luotto on asiakkaan vapaassa käytössä. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa nopeasti lainatarjouksen tai tiedon lainan saamisesta. Nopeimmillaan 500€ laina voi olla asiakkaan tilillä jopa muutamassa minuutissa. Pisimmillään 500 euron lainan hakeminen netistä kestää muutamia pankkipäiviä.

500€ laina pitkällä maksuajalla

Ennen lainan hakemista, kannattaa miettiä, mikä olisi itselle sopiva laina-aika. Erilaiset lainalaskurit auttavat hahmottamaan, kuinka lainan maksuerien suuruus vaikuttaa laina-aikaan. Kuukausittainen maksuerä tulisi olla sellainen summa, jonka pystyy helposti maksamaan. 500€ laina on mahdollista saada myös pitkällä maksuajalla, jos haluaa, että lainan maksu ei rasita taloutta joka kuukausi. Usean vuoden maksuaika mahdollistaa joustavan ja rennon lainan takaisinmaksun. 500€ luottoon on aina mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, jos rahaa jääkin lainanmaksuun arvioitua enemmän. Lainaa otettaessa kannattaa aina miettiä omaa taloudellista tilannetta realistisesti: yllättäviä menoja tulee myös tulevaisuudessa, joten tämä tulee huomioida myös lainanmaksussa.

Esimerkki 500 euron pikalainasta vuoden maksuajalla, kun laina maksetaan 12 erässä. Kokonaiskustannukset on 44€*12=527€, joista kuljen osuus 27€. Todellinen vuosikorko on 10,28%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika 500e lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 52,6%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainatarjouksesta.

Joustoluotto on yksi lainamuoto, missä asiakas voi käyttää esimerkiksi 500€ lainaansa vapaasti oman luottorajan puitteissa. Jos joustoluoton luottorajana on 500€, niin koko summa on nostettavissa tilille mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kun lainaa lyhentää takaisin, vapautuu se jälleen uudelleen nostettavaksi. Joustoluotosta ei yleensä mene mitään kuluja silloin, kun luotto ei ole käytössä, joten joustoluotto on kätevä vararahasto yllättäviä menoja varten. Joustoluotto on toistaiseksi voimassa, mutta sen voi myös tarvittaessa lopettaa kokonaan. Joustoluotossa takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Joustoluotosta on maksettava aina vähintään minimilyhennys, joka määräytyy lainapaikan ja lainasumman mukaan. Myös joustoluottossa on mahdollista maksaa laina takaisin pitkällä maksuajalla. Nykyään 500€ kertaluottojen tarjoajat ovat aika vähissä ja pääpaino onkin joustoluotoissa, missä luottorajaksi tulee hakea hieman isompaa summaa. Lakimuutosten myötä myös pikalainojen nimelliskorko saa olla korkeintaan 20% ja vuosittaiset kulut 0-150€. Lainapaikat suosivatkin pidempiaikaisia lainoja, koska lyhytaikaiset lainat ovat käyneet osittain kannattamattomiksi.