40000 euron laina

40000 euron laina on lainana jo kohtuullisen iso, joten laina kulkee mukana yleensä pitkään. Harkinnan jälkeen myös 40000 euron laina on kuitenkin mahdollista saada nopeasti ja vaivattomasti tilille. Isompi summakaan ei enää vaadi pankissa käymistä, vaan pelkkä nettihakemus riittää hyvin.

Rahat tulevat tilille yleensä jo muutamassa päivässä ja lainatarjouksen saa jopa yhdessä päivässä. Lainan käyttökohde on vapaasti asiakkaan päätettävissä ja myös laina-aika ja kuukausierä on yleensä soviteltavissa. 40000 lainaa hakiessa kannattaakin miettiä jo etukäteen, mikä olisi itselle sopiva kuukausierä. Isommissa lainoissa myös kuukausierät ovat yleensä useampia satoja euroja, joten 40000 euron laina ei mene enää siinä sivussa, vaan lainanlyhennys tulee ottaa huomioon yhtenä isona kuukausittaisena menona. 40000 euron lainaa ei yleensä kannata ottaa ensimmäisestä paikasta vastaan, vaan lainoja kannattaa myös verrata keskenään, koska se säästää usein selvää rahaa.

Kuka saa 40000 euron lainan?

Raha-asioiden hoitamisessa kannattaa olla tarkka, koska se edistää lainansaantia myös tulevaisuudessa. Maksuhäiriöt estävät jo pienempienkin lainojen saamisen ja 40000 euron lainaan vaaditaankin jo isompia säännöllisiä tuloja. Lainantarjoajilla on myös erilaisia ikärajoja lainan saamiseksi. Esimerkiksi Freedom rahoitus tarjoaa lainaa vain yli 20-vuotiaille asiakkaille. Bank Norwegianin ikäraja 40000 euron lainalle on vielä korkeampi, 23-vuotta. 40000 euron laina on mahdollista saada ilman vakuuksia netin eri lainantarjoajilta, joten takaajia tai erillistä vakuutta ei tarvita. 40000 euron kulutusluotto on siis mahdollista saada, jos ikäraja täyttyy, maksuhistoria on moitteeton ja asiakkaalla on tämän lisäksi säännölliset tulot. Yleensä lainanhakijan tulee olla myös asunut Suomessa jo pidempään.

Esimerkki 40000 euron laina kahdeksan vuoden maksuajalla, kun laina maksetaan 96 erässä. Kokonaiskustannukset on 509€*96=48911€, joista kuljen osuus 8911€. Todellinen vuosikorko on 5,23%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika 40000e lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 51%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

40000 euron laina on parempi kuin joukko pieniä lainoja

Usein pienistä lainoista kertyy äkkiä suuria kuukaisittaisia menoja. Jokaisessa lainassa on myös yleensä oma perustamismaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Vertailemalla yleensä selviää, että yksi isompi laina tulee edullisemmaksi pitkässä juoksussa kuin nippu pienempiä lainoja. Yksi laina myös selkeyttää lainan hoitamista ja myös muutoksia on helpompi tehdä, kun ei tarvitse ottaa yhteyttä kuin yhteen lainanantajaan. Eri lainantarjoajat suosittelevatkin lainojen yhdistämistä yhdeksi isoksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi tuntua ajatuksentasolla monimutkaiselta, mutta se sujuu yleensä vaivattomasti.