Vertailussa 100 euron lainat

Vertaalaina.fi on koonnut yhteen lainapaikat, jotka tarjoavat 100 euron lainoja netissä ilman vakuuksia. Yleensä 100 euron lainalle on nopea tarve ja laina halutaan saada heti tilille. Sopivin 100 euron laina löytyy usein pikalainavertailun avulla, jolloin huomioidaan lainan korot ja kulut. Lainasummana 100 euroa on markkinoiden pienimpiä, mutta myös 100€ lainan voi maksaa joko lyhyellä tai pidemmällä maksuajalla. Halvimman 100 euron lainan ja kalliimman lainan välillä voi olla jopa 10€ ero, joten ei ole yhdentekevää mistä pikalainan ottaa. Pikalainojen tiedot päivitetään Vertaalaina.fi-sivustolle kuukausittain. On kuitenkin hyvä tarkistaa viimeisin hinta aina ennen lainan ottamista suoraan palveluntarjoajan sivuilta.

100€ laina on edullinen apu arkeen

100€ pikalaina helpottaa elämää, jos tilipäivään on vielä aikaa ja tulee yllättäviä menoja. 100 euron laina on onneksi mahdollista saada nopeasti tilillle. 100 euron lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia – raha kolahtaa tilille yleensä jo samana päivänä, parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen täyttäminen vie netissä vain muutaman minuutin ja usein 100 euron pikalainaa varten ei tarvita liitteenä esimerkiksi palkkatodistusta. Asiakas tunnistetaan verkkopankkitunnuksien avulla ja hänen luottotietonsa tarkistetaan. Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot sekä vakituinen osoite Suomessa. Vaikka 100 euron lainasumma on pieni, niin lainapaikat eivät usein myönnä 100€ lainaa luottotiedottomalle. Laina-asiat kannattaakin hoitaa aina huolellisesti, olipa lainasumma kuinka pieni tahansa.

Lainahakemuksen täyttäminen vie netissä vain muutaman minuutin ja usein 100 euron pikavippiä varten ei tarvita liitteenä esimerkiksi palkkatodistusta

100 euron lainahakemus käsitellään yrityksestä riippuen yleensä samana päivänä tai viimeistään seuraavana, jos asiakaspalvelu on jo kiinni. Asiakaspalvelun ollessa auki myönnetty laina maksetaan tilille yleensä saman tien. Rahat näkyvät tilillä pankista riippuen 1 – 2 vuorokauden sisällä, mutta parhaimmillaan jopa välittömästi. Myönteinen lainapäätös tulee yleensä tekstiviestillä tai sähköpostilla, jonka jälkeen asiakkaan tulee hyväksyä tarjous ja lainaehdot. Seuraavaksi laina maksetaan tilille ja ja asiakas voi käyttää rahat ihan mihin tahansa. 100 euron pikalaina maksetaan kuluineen ja korkoineen takaisin yleensä sähköpostiin tulevalla laskulla, paikasta riippuen yhdessä tai useammassa erässä.

Vertaa 100 euron lainat ja säästä

Lainavertailu säästää samalla aikaa ja rahaa, kun asiakas näkee nopeasti itselle sopivat lainavaihtoehdot. Lainavertailuun voi asettaa oman iän, halutun lainasumman sekä sopivan maksuajan. Lainapaikkojen läpikäynti ja vertailu on yleensä hidasta puuhaa, joten lainavertailun avulla säästyy paljolta vaivalta. Lainavertailun tuloksissa näkyy helposti 100€ lainan todelliset kustannukset, joten lainojen vertaaminen keskenään on helppoa. Jo 100€ pikalainoissa on mahdollista säästää jopa useita kymmeniä euroja, maksuajasta riippuen, joten lainavertailu on ehdottoman kannattavaa.


100€ lainan voi saada nopeasti

100 euron laina tulee nopeasti tilille, mutta lainan takaisinmaksun ei tarvitse olla niin nopeaa. 100€ pikalainan laina-aika on yleensä 30pv -6 kuukautta. Koska laina-summa on pieni, laina tulee usein maksettua aika nopealla aikataululla myös takaisin. Kuten muissakin pikalainoissa, myös 100 euron laina tulee yleensä sitä halvemmaksi, mitä lyhyempi laina-aika on. Silloin asiakas joutuu maksamaan vähemmän korkoja, kun laina on käytössä lyhyemmän ajan. Nykyään 100€ lainoja voi ottaa myös pitkällä laina-ajalla, jolloin 100€ laina maksetaan esimerkiksi 2 vuoden aikana takaisin. Laina-aika tarkoittaa siis sitä aikaa, jonka lopussa asiakkaan tulee viimeistään maksaa laina pois. 100€ lainaan on mahdollista hakea eräpäivän siirtoa tai lyhennysvapaata kuukautta, jos tuleekin yllättäviä menoja. Olipa kyse minkälaisista lainamuutoksista tahansa, lainapaikkaan kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Esimerkki 100 euron pikalainasta 6 kuukauden maksuajalla, kun luotto maksetaan 6 erässä. Kokonaiskustannukset on 19€*6=112€, joista kuljen osuus 3€. Todellinen vuosikorko on 48.28%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika 100e lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä, mutta tyypillinen laina-aika 100e lainalle on 6 kk. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

Muiden vippien eli pikalainojen tavoin, myös laina 100 euron sisältää kuluttajansuojalain määräämän peruuttamisoikeuden, joka koskee kaikkia etänä myytäviä palveluita. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä pikalainan tarjoajan ohjeiden mukaan.