Yrityslainat.fi

Yrityslainat.fi

5.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 30000 - 800000€
Maksuaika: 6kk-6v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 8.88% - 38.6%

Parhaat edut

  • Laina-aika 6kk - 6 vuotta
  • Lainaa jopa 800000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Avausmaksu vähennetään suoraan lainattavasta summasta

Kulut

  • Avausmaksu: 8% lainapääomasta (vähennettään suoraan lainasummasta)
  • Korko: alkaen 4%
  • Hallinnointipalkkio: 1% alkupääoma * lainaaika vuosissa
  • Palvelumaksu: 10€ / kk
Yrityslainat.fi logo

Yrityslainat.fi palvelu on tarkoitettu suomalaisille yrittäjille lainan hakemista varten. Lainaa voivat hakea yhtiöt, uutta yhtiötä perustavat henkilöt sekä yrityskauppaa toteuttavat yhtiöt ja yksityishenkilöt. Yrityslainat tarjoaa lainoja, joiden minimisumma on 2000 euroa ja maksimi määrittyy henkilön/yrityksen maksukyvyn mukaan. Hakijan tulee olla yli 21-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriöitä. Yritysten kohdalla lainaa voi hakea yrityksen toimitusjohtaja tai yrityksen hallituksen puheenjohtaja.

Miten Yrityslainat.fi toimii käytännössä?

Yrittäjä, yritys tai yritystä perustamassa oleva yksityishenkilö lähettävät aluksi& lainahakemuksen Yrityslainoille ja tunnistautuvat pankkitunnuksien avulla, jonka jälkeen hakemus tarkistetaan ja mikäli se on lainanmyöntökelpoinen, niin lainahakemus siirtyy Yrityslainat.fi Markkinapaikalle. Yrityslainat.fi antaa hakemukselle 1-5 tähteä, jota sijoittajat hyödyntävät etsiessään itselle sopivia sijoituskohteita. 5 tähteä kertoo, että hakijalla on erinomainen luottokelpoisuus, kun taas 1 tähti kertoo, että hakijalla on välttävä luottokelpoisuus. Sijoittajat tutustuvat heitä kiinnostaviin hakemuksiin tai palvelu yhdistää automaattisesti sijoitukset sijoittajien määrittämiin lainahakemuksiin. Tämän jälkeen lainahakemus asetetaan näkyväksi Yrityslainat.fi Markkinapaikalle, missä lainahakemus on voimassa 60 päivän ajan. Tänä aikana sijoittajat voivat vapaasti sijoittaa lainaan. Yrityslainat-palvelussa voi seurata hyvin oman lainan sijoitustilannetta. Kun lainan 60 päivän haku päättyy, asiakas saa sähköpostiin toimintaohjeet jatkolle. Asiakas saa lainan, mikäli sijoittajia on löytynyt 50% haetusta lainasta. Asiakkaalla on tämän jälkeen 7 päivää aikaa hyväksyä lainasopimus.

Yrityslainaa lyhennetään aina sama summa joka kuukausi. Lyhennys sisältää itse lyhennyksen, koron, välittäjän hallintopalkkion sekä toimitusmaksun. Lainan voi maksaa takaisin suunniteltua nopeammin, ilman että siitä perittäisiin ylimääräisiä kuluja. Korko on yrityksillä alkaen 4% ja yksityishenkilöillä 4-18%. Korko lasketaan alkuperäiselle pääomalle koko laina-ajan. Laina-aika on 6 kuukautta - 5 vuotta, summasta ja sopimuksesta riippuen.

Yksityishenkilöltä huomautusmaksu 5€. Yrityksiltä 10% huomautusmaksu seuraavassa maksuerässä

Yrityslainat.fi yhteystiedot

Vauraus Suomi Oy
Mannerheimintie 5 C 3:krs
00100 Helsinki

E-mail info[ät]vauraus.fi
Puh: +358 20 33 2233 (0,08€/min)

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista haelainaa.vauraus.fi/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun