Yrityslainaa ilman vakuuksia

Vertaa yrityslainoja ja löydä edullisin

Mistä yrityslainaa nopeasti

Yrityslainoja on mahdollista hakea netistä nopealla aikataululla. Yrityslainaa voi hakea niin toiminimelle kuin osakeyhtiöllekin. Lainaa voi hakea uuden yrityksen perustamiseen tai vaikkapa yrityskauppoihin. Netistä haettavat yrityslainat ovat yleensä vakuudettomia lainoja, jotka on tarkoitettu Suomessa rekisteröidyille yrityksille, joilla on luottotiedot kunnossa. Yrityslainat ovat summiltaan yleensä 500-500000 euroa. Yrittäjän tulee toimittaa lainahakemuksen liitteeksi lainapaikasta riippuen uusin veroilmoitus ja tilinpäätös, tilintarkastajan lausunto tämän vuoden tilanteesta, kirjanpitoajot kuluneelta tilikaudelta, kuvaus rahoitushankkeesta, tiliote yhtiön maksuliiketilistä sekä hallituksen kokouksen päätös lainan hakemisesta. Yrityslainaa hakiessa kannattaakin lukea tarkkaan, mitkä liitteet kyseisessä lainapaikassa ovat tarpeellisia. Nykyään yrityslainaa on myös mahdollista saada ilman liitteitä, jolloin koko lainaprosessi on todella nopea. 

Kaikki yrityslainat

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Yrittäjällä ei välttämättä ole sopivaa kiinteää omaisuutta vakuudeksi, joten yrityslaina ilman vakuuksia on yleensä yrittäjälle ainoa vaihtoehto lainan saamiseksi. Yrityslainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia hyvinkin isoja summia, joten vakuudettomuus ei rajoita varsinaisesti lainasummaa. Raha-asiat tulee kuitenkin olla hyvin hoidettuna, jotta yrityslainaa on mahdollista saada. Henkilöasiakkailla vakuudettoman luoton hakeminen on nopea prosessi, mutta yrittäjältä vaaditaan yleensä liiteitä lainahakemuksen lisäksi. Jos yrityslainan haluaa saada nopeasti tilille, niin lainahakemuksen liitteisiin onkin syytä kiinnittää huomiota. Kun tarvittavat liitteet toimittaa heti kirjekuoressa tai sähköisesti lainapaikkaan, voi vakuudettoman yrityslainan saada nopeasti tilille. Tällä hetkellä myös yrityslainat toimivat pääosin täysin sähköisesti, joten lainan hakeminen on vaivatonta. Yrityslainojen kohdalla voi tulla tarvetta kysellä lisätietoja puhelimitse, jolloin kannattaakin soittaa heti takaisin, jos lainapaikasta on yritetty tavoitella. Yrityslainat ovat joko kuukausilyhenteisiä tai kertalyhenteisiä. Vakuudetonta yrityslainaa hakiessa voi miettiä, kumpi on omalle yritykselle parempi vaihtoehto. Laina-ajat vaihtelevat yleensä 6 kuukauden ja 15 vuoden välillä.

Yrityslaina netistä

Aiemmin pankit rahoittivat lähestulkoon kaikki yrityslainat, mutta nykyään myös yrityslainat haetaan usein netistä. Lainahakemus netissä onkin kiireiselle yrittäjälle usein parempi vaihtoehto. Lainavertailu kannattaa tehdä myös yrityslainaa haettaessa. Tällä hetkellä yrityslainoja tarjoavat esimerkiksi Rahoitu.fi sekä Yrityslainat.fi. Yrityslainat.fi on keskittynyt pelkästään yrityslainoihin ja niihin sijoittamiseen, kun taas Rahoitu.fi toimittaa vakuudettomia lainoja myös henkilöille yritysten lisäksi. Yrityslainat.fi palvelusta voi hakea useampaa lainaa, kun ensimmäisestä lainasta on maksettu ensimmäiset kolme erää. Yrityslainaa netistä haettaessa tunnistaudutaan perinteiseen tapaan verkkopankkitunnuksilla. Asiakkaalla tulee olla allekirjoitusoikeus yritykseen, jolle lainaa ollaan hakemassa. Yrityksen luottoluokitus vaikuttaa lainatarjoukseen ja samoin yrityksen luottokelpoisuus tarkistetaan lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Yrityslainan saa nopeasti tilille, kun tarkistaa, että tiedot ovat oikein ja toimittaa välittömästi tarvittavat liitteet. Yrityksen joukkorahoitus on myös yksi vaihtoehto, kun miettii yrityslainan hakemista. Yrityksen joukkorahoituksessa eri sijoittavat lainaavat lainan yritykselle ja korot määrittyvät riskien mukaan. Joukkorahoituksen avulla voi saada myös brändi-näkyvyyttä omalle yritykselle. Joukkorahoitus on edullinen vaihtoehto yleensä silloin, kun yrityksellä menee hyvin, koska sijoittajat eivät halua ottaa tarpeetonta riskiä. Joukkorahoitus ei myöskään ole nopea ratkaisu, joten jos yrityslainalla on kiire, tulee miettiä muita rahoitusvaihtoehtoja. Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun