Yhdistä lainat - Löydä edullisin vertailun avulla

Lainojen yhdistäminen säästät kustannuksissa

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen on helppo operaatio, joka yleensä leikkaa lainakuluja merkittävästi. Lainan kulut koostuvat yleensä korkokuluista, lainan lyhennyksestä sekä lainan hoitokuluista. Lainan hoitokulut on kuukausittainen menoerä, joka nostaa yksittäisten lainojen kuluja melkein huomaamatta. Yhdistämällä lainat yhdeksi isoksi lainaksi voi karsia lainojen kuukausittaisia hoitokuluja pois, mikä yleensä säästää selvää rahaa. Lainan kuukausittaista hoitokulua ei kannata maksaa useasta eri lainasta, jos lainojen yhdistäminen on kerran mahdollista. Lainoja voi kertyä huomaamatta useasta eri paikasta, jos kilpailuttaa ja vertaa lainoja ja valitsee aina sillä hetkellä edullisimman lainan. Vuosien saatossa pienistä lainoista kertyy kuitenkin isompi summa maksettavaa kulua itse lainojen lisäksi. Jos omistaa useamman lainan, kannattaa aina ehdottomasti harkita lainojen yhdistämistä. 

Lainojen yhdistäminen tuo säästöjä

Lainojen yhdistäminen uudella lainahakemuksella

Lainojen yhdistäminen on tehty asiakkaalle helpoksi. Lainojen yhdistäminen onnistuu vaivattomasti uudella lainahakemuksella. Lähes jokaisella lainantarjoajalla on lainahakemuksessa kohta, johon voi ilmaista haluavansa yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi lainaksi. Tämän lisäksi voi yleensä hakea samalla lainahakemuksella myös täysin uutta lainaa, jos tarvetta on. Lainahakemukseen tulee tiedot jo olemassa olevista lainaoista, joita haluaa yhdistää ja mahdollinen summa täysin uudelle lainalle. Uusi laina mahdollistaa myös lainan maksusuunnitelman uudelleen suunnittelun. Lainojen yhdistäminen ei vie paljona aikaa, vaan se sujuu yhtä helposti kuin hakisit uutta lainaa. Tarvitset ainoastaan tiedot sinulla jo olevista lainoista. Lisäksi luottotiedot tulee olla kunnossa, kuten aina uutta lainaa haettaessa.

Yhdistä lainat yhdeksi

Yksi laina on taatusti helpompi hoitaa kuin läjä lainoja. Lainat yhdistämällä helpottuu myös lainan maksaminen ja hoitaminen. Yhden lainan kanssa on helpompi suunnitella tulevan kuukauden tuloja ja menoja, kun lainan lyhennys tapahtuu selkeästi kerran kuukaudessa. Jos tulee yllättäviä menoja, niin lainan maksusuunnitelman muuttaminen ja mahdollinen lyhennysvapaa on kätevä järjestää, kun lainoja on vain yksi. Kun tarvitsee asiakaspalvelua, ei tarvitse soittaa jokaisesta lainasta eri lainayhtiöön, vaan yksi puhelu tai sähköposti riittää. Yhdistämällä lainat yhdeksi säästyy siis rahan lisäksi myös aikaa ja vaivaa. Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun