Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
WebFinance

WebFinance

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 5000 - 50000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 10%

Parhaat edut

 • Nopea laina - päätös jopa alle 4 tunnissa!
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Korko 5-10%
 • Avausmaksu: 0-150€
 • Tilinhoitomaksu 0-12€/kk
WebFinance logo

Vakuudettomia lainoja Webfinancen kautta

Nyt sinun on mahdollista saada Webfinance kautta jopa 5000-50000€ pikalainaa. Hae Webfinance kautta jopa 5000-50000€ pikalainaa suoraan netistä löytyvällä hakemuksella.

 • Laina myönnetään vähintään 20-vuotiaille
 • Luottoraja jopa 50 000 euroa
 • Laina-aika jopa 15 vuotta
 • Maltillinen korkotaso

Webfinance kautta jopa 5000-50000€ pikalainaa on haettavissa netissä. Hakemuksen täyttäminen ei vie pitkään ja päätöksen saa yleensä heti. Webfinancen kautta haetulla lainalla voi toteuttaa suurempiakin unelmia tai vaikka rahoittaa asunnon hankintaa.

Luoton hakeminen onnistuu netissä

Tee lainavertailua ja huomaa, kuinka edulliseksi Webfinancen kautta haettu laina tulee. Hae Webfinance kautta jopa 5000-50000€ pikalainaa, jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkkatulot ja olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti. Yhdellä lomakkeella saat monta eri tarjousta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit valita niiden joukosta sinua eniten miellyttävän ja hyväksyä tarjouksen.

Yhdellä lomakkeella saat monta eri tarjousta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Vertaillessasi tarjouksia kiinnitä huomiota korkoihin ja lainan muihin kuluihin. Valitse sinun tilanteeseesi parhaiten sopiva ja edullisin laina kaikkien tarjousten joukosta.

Pikalaina maksetaan heti tilillesi

Webfinancen kautta lainan hakeminen käy todella nopeasti. Sinun ei tarvitse käydä pitkiä neuvotteluja pankkien kanssa. Myöskään päätöstä ei tarvitse odottaa pitkään. Netistä haettuna pikalainan päätöksen saa nimittäin yleensä muutaman minuutin kuluessa. Hyväksytyt lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi.

Webfinance tekee yhteistyötä monien eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa ja pystyy näin toimimaan nopeasti. Yhden lomakkeen avulla kaikki yhteistyöpankit saavat hakemuksen ja voivat tehdä päätöksensä. Tämä säästää todella lainanhakijan aikaa ja vaivaa. Webfinancen kanssa yhteistyössä toimivat muun muassa Komplettbank, Freedom Rahoitus sekä Salus Group Oy.

Vinkki: Hae lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa, sillä se parantaa lainansaannin mahdollisuuksia.

Hae monikäyttöinen laina

Webfinancen kautta haettava laina on varsin monikäyttöinen. Koska lainasummat vaihtelevat 500 eurosta jopa 50 000 euroon, voi lainan avulla toteuttaa monia eri projekteja. Jos sinulla on hakusessa autolaina, remonttilaina tai vaikkapa venelaina, käännä katseesi Webfinancen puoleen. Saatat löytää etsimäsi lainan juurikin Webfinancen kautta lainaa hakiessasi.

Webfinancen laina on aina vakuudeton

Lainan hakeminen Webfinancen kautta on erittäin helppoa. Lainahakemukseen merkitään haettavan lainan summa, jonka jälkeen hakemuksessa kysytään hakijan perustietoja. Hakemuksessa tulee ilmoittaa myös hakijan tulotiedot sekä aikaisemmat lainat. Myös luottokorttien saldoja kysytään. Vaikka hakemuksessa kysytäänkin lainan käyttötarkoitusta, ei rahojen käyttökohteeseen silti puututa sen tarkemmin. Hakija voi siis käyttää lainansa siihen kohteeseen, mihin itse haluaa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa tiedon siitä, mitkä pankit ovat hyväksyneet hänen hakemuksensa. Tämän jälkeen hakija tutustuu tarjoukseen ja allekirjoittaa hyväksymänsä tarjouksen verkkopankkitunnuksillaan. Lainalle ei siis missään vaiheessa kysytä vakuuksia. Tarjouksessa kannattaa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Se vaihtelee pankista ja lainasta riippuen aina 4,99 prosentista 50,5 prosenttiin saakka, joten koroissa on eroja.

Webfinancen kautta haettujen lainojen laina-aika voi olla vuoden ja 15 vuoden väliltä. Laina-aikaan voi vaikuttaa itse ja lainalle voi tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä.

 • Yhdellä hakemuksella monta tarjousta
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • Monikäyttöinen laina
 • Pitkä laina-aika

Lainoja kohtuullisilla koroilla

 • Yksinkertainen hakulomake
 • Liitteitä ei vaadita
 • Vakuudeton laina

Webfinance on olemassa asiakasta varten. Sen kautta voi saada kätevästi suurenkin lainan, jolla voi rahoittaa esimerkiksi asunnon ostoa. Yrityksen välittämät lainat sopivat aivan kaikille yli 20-vuotiaille, joilla on säännölliset tulot ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos siis olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, sinulla on loistavat mahdollisuudet saada lainaa Webfinancen kautta. Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, eikä luottopäätöksiä tarvitse odottaa paljon kauempaa. Tee siis unelmasi todeksi Webfinancen lainoilla.

Webfinance on lainoja kilpailuttava yhtiö. Webfinancen kautta voit hakea lainaa 5000€–50000€. Lainahakemuksen jättämäinen käy parissa minuutissa ja rahat voit saada tilille parissa päivässä. Webfinance kautta myönnetään lainoja yli 20-vuotiaille asiallisesti raha-asiansa hoitaneille henkilöille. Luottotiedottomille lainoja ei myönnetä.

Webfinance.net on luotettava norjalainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta voi saada edullisesti lainaa. Webfinance kilpailuttaa pienemmät lainat ja suuremmat kulutusluotot puolestasi, niin että saat edullisimman mahdollisen lainan. 

WebFinance yhteystiedot

Lead As
Vardelia 11
2020 Skedsmokorset
Norja

Sähköposti: post[ät]webfinance.net
Puhelin: 63 87 77 77
Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Kokemuksia ja kommentteja

4
hyvä palvelu

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun