Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Vivus

Vivus

4.5 2 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 300 - 600€
Maksuaika: 4kk
Ikäraja: 20-80 vuotta
Vuosikorko: 20%

Parhaat edut

 • Edulliset pienen lainat 
 • Myönnetään 20-80 vuotiaille

Huomioitavaa

 • Vivus lainaa myös tekstiviestillä
 • Laina-aika aina 4 kk

Kulut

 • Vuosikorko: 20%
 • Avausmaksu 5€
Vivus logo

Vivus eli 4finance Oy myöntää pikalainoja 20-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille luottohäiriöttömille Suomen kansalaisille. Ennen ensimmäisen lainan hakemista asiakkaan on rekisteröidyttävä Vivus.fi sivustolle ja tunnistauduttava henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Pikalainaa voi tämän jälkeen hakea verkkosivujen kautta, puhelimitse tai tekstiviestillä.

Laina-aika on aina 4 kk lainasummien vaihdellessa 30-600€ välillä. Vivus.fi on maailmanlaajuinen konserni, joka tarjoaa asiakkailleen halpoja lainoja. Se on pärjännyt sivustallamme erinomaisesti sivujemme pikalainavertailuissa. Yrityksellä on asiakkaita ympäri Eurooppaa, ja yli 750 000 lainanottajan positiiviset kokemukset ovat nostaneet Vivuksen yhdeksi Euroopan suosituimmista nettilainapalveluista. Vivus.fi pyrkii kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja kehittämään toimintaansa niiden perusteella. Nettilainojen suosio on jatkuvassa kasvussa. Nettilaina on helppo tapa lainata rahaa. Joskus rahantarve saattaa yllättää, ja silloin voidaan nopeasti ja kätevästi kääntyä Vivuksen puoleen. Vivus.fi mahdollistaa myös kulutustavaroiden rahoituksen tai tarvittaessa jopa keittiön remontin. Vivus.fi ei kysele lainanhakijalta rahan käyttötarkoitusta, kuten pankit saattavat tehdä. Kun lainaa haetaan Vivus.fin verkkosivuilta, ei myöskään tarvita vakuuksia tai takaajia. Lainan kokonaiskulut kerrotaan avoimesti jo lainahakemusta suunnitellessa.

Lainan haku Vivus.fi:stä

Yrityksen kotisivuilla www.vivus.fi on tarkkaan kerrottu ohjeet lainan hakemiseen. Lainaa on helppo hakea ja se maksetaan nopeasti tilille. Uuden asiakkaan tulee hakea ensimmäinen laina verkkohakemuksella. Vanhat asiakkaat voivat asioida puhelimitse tarpeen vaatiessa. Ensimmäinen askel lainan hakemiseen on rekisteröityminen netissä ja asiakasprofiilin luominen. Ensimmäinen laina on myös täysin ilman kuluja ja korkoja! Vivuksen lainatarjontaan kannattaa tutustua huolellisesti ennen päätöstä hakea lainaa. On myös hyvä harkita tarkkaan takaisinmaksukyky, ettei tule yllätyksiä. Asiakasprofiilin luotuaan lainaaja voi miettiä haluamaansa lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa. Asiakasprofiilissa voi myös tarkastella lainatietoja sekä hallinnoida muita henkilökohtaisia tietoja.

Vivus.fi lainaa rahaa 600 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa on aina 4 kuukautta. Yrityksen kotisivuilla on kätevä lainalaskuri, jonka avulla otetun lainan kulut voidaan laskea tarkalleen. Lainan kulut vaihtelevat takaisinmaksuajan mukaan. Lyhyempi takaisinmaksuaika antaa lainan pienemmillä kuluilla, ja pidempi aika puolestaan nostaa lainan kokonaiskulujen määrää.

Lainasumman määrää voidaan myös korottaa henkilökohtaiseen lainakattoon saakka. Lainakatto lasketaan asiakkaalle automaattisesti tämän kirjautuessa palveluun. Asiakas kuitenkin maksaa vain siitä lainan osasta, jonka hän nostaa. Lisälainan hakeminen tapahtuu soittamalla asiakaspalveluun tai kirjautumalla profiiliin.

Vivus lainan hakeminen on turvallista

Vivus.fi tunnistaa asiakkaansa verkkopankkitunnusten avulla. Siksi lainanhakijalta vaaditaan tili Suomalaisessa pankissa sekä verkkopankkitunnukset. Tunnistautuminen suojaa asiakasta väärinkäytöltä sekä auttaa rahanlainaajaa tunnistamaan asiakkaansa. Vivus.fi on turvallinen ja luotettava tapa lainata rahaa netistä. Väärinkäyttö on käytännössä katsoen mahdotonta. Lainahakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Vivuksen verkkopalvelut on suojattu SSL-yhteydellä. Se suojaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi annettuihin luottamuksellisiin tietoihin. Vivus.fi on pienlainayritys, joka on rekisteröity luotonantajarekisteriin. Rekisteröityminen takaa yrityksen laillisuuden sekä velvoittaa yrityksen noudattamaan hyvää luotonantotapaa.

Pikavipit ja kulutusluotot ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosina. Nettilainat on tarkoitettu lyhytaikaisiksi luotoiksi. Todellinen vuosikorko saattaa kasvaa melkoisen suureksi, mikäli lainaa maksetaan takaisin pienissä erissä. Kilpailu alalla on kovaa, ja useat rahanlainauslaitokset tarjoavat ensimmäisen lainan ilmaiseksi. Lisää lainaa on siten helpompi hankkia, koska silloin asiakasprofiili on jo hankittu valmiiksi, ja lainaa saa hyvin helposti ja nopeasti. Pahin mahdollinen tilanne kuluttajalle on joutua lainakierteeseen, jolloin pikalainoja saattaa olla useita samanaikaisesti. Vippikierteeseen joutumisen syynä on usein lainan saamisen helppous. Tutkimuksen mukaan noin 15-20 % myönnetyistä verkkolainoista päätyy perintään.

Vivus lyhyesti

 • Asiakasprofiilin luotua voit helposti korottaa lainasummaasi sekä tarkastella lainatietoja
 • Vivus lainaa rahaa ilman vakuuksia 300-600 euroa
 • Vivuksen kotisivuilla www.vivus.fi voidaan lainan kulut laskea lainalaskurilla tarkalleen
 • Vivuksen ammattitaitoinen asiakaspalvelu on avoinna joka päivä
 • Lainanhakeminen Vivukselta on turvallista, ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti

 

Maksumuistutus 5€, viivästyskorkoa kertyy heti lainanmaksun myöhästyttyä. Viivästyskorko on yhtä suuri kuin luotosta perittävä korko

Vivus yhteystiedot

4finance Oy
Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]vivus.fi
Puhelin: 0600 550 750 (0.76,-/min + mpm/pvm)
Avoinna: ma-pe 7-23, la 10-18, su 10-14

Vivus lainalaskuri - Valitse laina

from €300 to €600 3
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
300€ 20€ 47.6% 320€ 107€ / kk 20v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
400€ 25€ 44.14% 425€ 142€ / kk 20v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
500€ 30€ 42.1% 530€ 177€ / kk 20v 3kk Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista vivus.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun