Vertaa Vipster Oy vipit

Yli 60 paikan lainavertailu ottaa alle minuutin

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Vipster Oy Vippi.fi

>> Hae Vippi.fi tästä

Vipster Oy on suomalainen Turussa rekisteröity yritys, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja kuluttajille Vippi.fi sekä Vippi24.fi –sivustojen kautta. Vipster Oy perustettiin 2006 ja se on osa Pohjoismaista Tact Group Oy -konsernia. Yrityksen tavoitteena on edistää rahoitusalan sähköistä kehitystä. Vippi.fi, jota ylläpitää Vipster Oy, on yksi tunnetuimista ja suositummista pikalainoja tarjoavista palveluista Suomessa.

Vipster Oy

Vipster Oy on rekisteröitynyt myös Ruotsin Finanssivalvonnalle ja toimii Ruotsissa Vippi AB nimellä. Vipster Oy tarjoaa kuluttajille helposti tilattavia eri suuruisia lainoja. Vipster Oy markkinoi itseään luotettavana rahoitusalan yrityksenä, joka yrittää kehittää alaa turvallisemmaksi ja tekee tämän tavoitteen eteen töitä eri viranomaisten kanssa. Vipster Oy luotsaama Vippi.fi kuuluu Suomen Pienlainayhdistykseen, joka perustettiin kehittämään hyvää luotonantotapaa. Kuulumalla Suomen Pienlainayhdistykseen on Vipster Oy sitoutunut noudattamaan alan eettisiä peliohjeita ja viranomaisten asettamia säädöksiä.

Vipster Oy oli Suomen suurin pikalainayritys vuonna 2009. Yrityksellä on tuhansia asiakkaita päivittäin. Sadat tuhannet suomalaiset ovat hakeneet lainaa Vippi.fi–sivuston kautta. Vippi.fi–sivustolta voi hakea lainaa helposti ja nopeaan rahan tarpeeseen. Vippi.fi tarjoaa eri suuria lainoja aina 50 eurosta tuhanteen euroon. Lainan kulut voi helposti tarkistaa sivulla olevan lainalaskurin avulla. Esimerkiksi 100 euron lainalle, joka maksetaan takaisin 7 päivän kuluessa lainan otosta tulee kuluja 15 euroa. Lainan todellinen vuosikorko ilmoitetaan aina lainaa tilattaessa niin kuin laissa on määrätty. Edellä mainitulle 100 euron lainalle tulee todelliseksi vuosikoroksi 7382,84%.

Samoin kuin Vippi.fi–palvelusta niin myös Vippi24.fi–palvelusta voi hakea lainaa kätevästi. Lainahakemus hyväksytään, jos kuluttajalla on moitteettomat luottotiedot, hän on 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja hän täyttää myös muut lainaehdoissa mainitut kriteerit. Henkilökohtainen pankkitili sekä vakituinen lähiosoite ovat lainan saannin edellytyksiä. Sekä Vippi.fi että Vippi24.fi tarjoavat nopean maksajan edun, joka tarkoittaa sitä että lainanhakija, joka maksaa lainansa takaisin ennen määräpäivää, säästää lainakuluissa selvää rahaa. Nopean maksajan etu on 5 euroa kun kyse on esimerkiksi 100 euron summasta.

Vipster Oy myöntää luottoa siis vain 18 vuotta täyttäneille kuluttajille niin kuin laissa on määrätty. Kuluttajan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Kun kuluttaja hakee lainaa Vipster Oy:n ylläpitämästä Vippi.fi–palvelusta tulee hänen ensin valita lainattavan summan määrä ja maksuaika. Sen jälkeen kuluttaja täyttää lainahakemuksen ja hyväksyy lainaehdot. Laina maksetaan luotonsaajan hakemuksessa ilmoittamalle pankkitilille muutaman minuutin sisällä lainan ehtojen hyväksymisestä palvelun ollessa avoinna.

Luotonsaaja on velvollinen maksamaan lainasta sopimuksen mukaista korkoa heti kun laina on siirretty hänen pankkitililleen. Jos luotonsaaja ei maksa lainaansa takaisin eräpäivään mennessä Vipster Oy on lain mukaan oikeutettu pyytämään maksusta viivästyskorkoa. Vipster Oy:n määrittämä viivästyskorko on 7% korkeampi kuin korkolaissa määritetty viivästyskorko.

Lainaajan tulee maksaa luotto takaisin luotonantajalle sovittuna eräpäivänä. Lainan takaisinmaksuerä sisältää toimituskulut, korkokulut ja lainan pääoman sekä mahdolliset lisäpalvelumaksut. Vipster Oy palvelee asiakkaitaan maanantaista sunnuntaihin kello 7 – 23 välisenä aikana. Luottoa ei luottolain mukaan voi myöntää yöllä.

 

Vipster lyhyesti

  • Suomalainen rahoitusratkaisuja tarjoava yritys, joka on perustettu 2006.
  • Yrityksen tarjoamia palveluita käyttää tuhannet suomalaiset päivittäin. Yritys tarjoaa rahoitusratkaisuja myös Ruotsissa Vippi AB:n nimellä.
  • Vipster Oy ylläpitää kahta suomenkielistä verkkosivua Vippi.fi ja Vippi24.fi. Kummatkin sivustot tarjoavat lainaa kuluttajan pikaiseen rahantarpeeseen 50 eurosta 1000 euroon.
  • Laina-ajat vaihtelevat 7 päivästä 60 päivään. Jos lainan maksaa takaisin ennen eräpäivää voi saada nopean maksajan etua.
  • Lainan hinta on toimituskulut, korkokulut ja lainan pääoman plus mahdolliset lisäpalvelumaksut. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee, mutta on min. 525,22%.
  • Päivisin lainan saanti kestää muutaman minuutin lainaehtojen hyväksymisen jälkeen. Lainaa voi hakea 07 – 23 välisenä aikana.


Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun