Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Vippiluotto

Vippiluotto

3.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 4000€
Maksuaika: 3kk-1v
Ikäraja: 21 vuotta
Vuosikorko: 121% - 571%
Vippiluotto logo

Vippiluotto.fi eli Luoteen Sirtox Oy on keskittynyt tarjoamaan luottoja yli 21-vuotiaille Suomen kansalaisille. Julkisen matkapuhelinliittymän omaavat henkilöt voivat hakea Vippiluoton kautta pikalainoja. Lainasummat vaihtelevat 2000-4000€ välillä ja maksuajat ovat 90-365 päivää.

Ensimmäinen laina alle 23-vuotiaille on korkeintaan 200 euroa ja yli 23-vuotiaille 600 euroa. Todelliset vuosikorot vaihtelevat 464-2116 % välillä lainasummasta ja ajasta riippuen. Tekstiviestillä haettuun luottoon tulevat lisänä puhelinlaskun yhteydessä veloitettavat viestihinnat 1,90€/viesti. Lainan hakemiseen ei voi käyttää prepaid-liittymää.

Vippiluotto tarjoaa 2000–4000 euron vippejä. Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Vippiluotto.fi-sivustolla voidaan tehdä lainahakemus milloin tahansa. Laskurista valitaan lainasumma ja maksuerien määrä. Laskuri näyttää syötettyjen tietojen mukaan laina-ajan, todellisen vuosikoron, kulut, yhteensä maksettavan summan sekä maksuerän määrän. Tietojen tarkistamisen jälkeen lainaa voidaan siirtyä hakemaan online-palveluun. Netistä löytyy myös lainataulukko, josta nähdään kaikkien lainamäärien todelliset vuosikorot maksuerien mukaan laskettuna. Vippiluoton sivuille jo aikaisemmin valmiiksi rekisteröityneet asiakkaat voivat jatkossa hakea lainaa myös tekstiviestillä. Haettavat laina ovat kertaluottoja, eli yhdesti saatu laina ei takaa, että seuraavakin lainahakemus hyväksytään. Hakemukset käydään läpi asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Tietoa Vippiluotosta

21-vuotias maksuhäiriötön Suomen kansalainen voi hakea lainaa Vippiluotolta. Lainahakemus voidaan täyttää mihin aikaan tahansa verkkosivuilla. Kaikki lainat ovat kertaluottoja. Laina maksetaan takaisin sopimuksen mukaisesti erissä. Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa kaksi vuotta. Lasku lähetetään suoraan kotiin joka kuukausi. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että lainahakemus hylätään, vaikka omasta mielestä kaikki ehdot täyttyisivät. Näissä tapauksissa kyseessä voi olla väärin täytetty lainahakemus tai osoitetiedot, salainen tai jonkun muun puhelinnumero tai häiriöt aikaisempien lainojen maksussa. Joskus Vippiluotto voi myös harkintaan perustuen evätä lainahakemuksen ja olla ilmoittamatta syytä tähän. Jokaisen hakemuksen kohdalla siis tehdään niin sanottu riskiarvio. Vippiluotto voidaan myös myöntää haettua lainamäärää pienemmälle summalle. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään asiakkaan tilille muutaman minuutin kuluessa.

h3>Vippiluotto myönnetään riskiarvion perusteella

Lähtökohtana on, että hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Näiden ehtojen täyttyminen ei vielä kuitenkaan takaa Vippiluoton saamista. Hakijalla tulee olla myös omissa nimissään oleva julkinen matkapuhelinliittymä sekä vakituinen osoite Suomessa. Jokainen lainahakemus käsitellään tapauskohtaisesti, ja joskus Vippiluotto voi evätä hakemuksen tekemäänsä riskiarvioon perustuen. Myönnettävät lainat ovat 2000–4000 euroa. Aina ei kuitenkaan saada haettua summaa, vaan Vippiluotto voi myöntää toivottua pienemmän lainamäärän. Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä, pystytäänkö laina varmasti maksamaan takaisin.

Netistä löytyy lainataulukko, josta nähdään, kuinka paljon vaikkapa 2000 euron summalle tulee maksettavaa 12 kuukauden maksuajalla. Lisäksi voi tulla muita odottamattomia kuluja, kuten mahdolliset maksamattoman tai myöhästyneen maksun viivästyskulut. Lainaa voidaan niin haluttaessa maksaa kuukausierää suurempi summa tai koko laina kerralla. Lainanhakija voi peruuttaa lainahakemuksen 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä lukien. Peruutusilmoitus tulee tehdä kirjallisesti. Peruuttaessaan hakija joutuu kuitenkin maksamaan korkoa ajalta, jolloin luotto on ollut hakijan käytettävissä. Lainarahat tulee palauttaa Vippiluotolla 30 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä. Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa asiakaspalvelu auttaa joko puhelimitse 0600 03900 tai sähköpostitse asiakaspalvelu (ät) vippiluotto.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9–21 sekä lauantaisin 11–19. Aukioloaikoina käsitellään myös saapuneet hakemukset.

Vippiluotto.fi tiivistelmä

  • Vippiluotto on verkossa toimiva 2000–4000 euron lainoja tarjoava yritys
  • Lainanhakijan täytyy olla vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, jolla on virheetön maksuhistoria, omissa nimissä oleva julkinen matkapuhelinliittymä ja vakituinen osoite Suomessa.
  • Vippiluotto voi evätä lainan saannin tekemäänsä riskiarvioon perustuen, eikä sen tarvitse ilmoittaa erikseen syytä hakemuksen hylkäämiseen.
  • Laina maksetaan takaisin sopimuksen mukaan päätetyissä erissä laina-ajan ollessa maksimissaan kaksi vuotta, mutta sitä voidaan maksaa myös kuukausierää suurempi summa tai koko laina kerralla.
  • Saatu laina voidaan peruuttaa 14 päivän sisällä sopimuksen syntymisestä lukien, jolloin Vippiluotto saa periä korkoa ajalta, kun rahat olivat hakijan käytettävissä. Rahat palautetaan Vippiluotolle viipymättä, mutta viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä.

Palvelu on lopettanut toimintansa

Vippiluotto yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]suomilimiitti.fi
Puhelin: 03 3399 3600 (vain pvm)
Avoinna: ma-pe 8.30-22, la-su 11-19
Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun