Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi

4 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 100 - 60000€
Maksuaika: 1v-20v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 10%

Parhaat edut

  • Nopea tapa kilpailuttaa lainat
  • Jopa 30 lainatarjousta kerralla
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 20-vuotta

Huomioitavaa

  • Asiakaspalvelu vain sähköpostitse

Kulut

  • Nimelliskorko: 5-10%*
  • Avausmaksu: 0-150€*
  • Tilinhoitomaksu: 0-12€/kk*
  • *) Näet tarkat lainasi kulut lainatarjouksestasi.
VarmaLaina.fi logo

Varmalaina.fi on palvelu, joka on tarkoitettu yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi asiakkaalla tulee olla suomalainen pankkitili. Asiakas täyttää lainahakemuksen Varmalaina.fi -sivustolla ja hän saa sen perusteella lainatarjouksia Varmalainan yhteistyökumppaneilta, joita ovat muun muassa Credit24, Lainaamo ja Cash Buddy. Asiakas voi hakea mieleistänsä vakuudetonta lainaa 100-60000€ väliltä. Laina-aikaa tulee hakea yhden vuoden tarkkuudella, kun vaihtoehtona on 1-20 vuotta. Asiakas voi maksaa lainansa takaisin kuitenkin milloin vain, ilman ylimääräisiä kuluja. Asiakas ei sitoudu mihinkään hakiessaan lainaa, vaan lainatarjouksista voi aina kieltäytyä, jos ne eivät miellytä. 

Varmalaina.fi on ilmainen palvelu lainojen kilpailutukseen

Varmalaina.fi on palvelu, minkä kautta voi kilpailuttaa jo olemassa olevia lainoja tai hakea ihan uutta lainaa ilman ylimääräisiä kuluja. Varmalaina.fi -sivustolta voi hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä yleensä parantaa mahdollisuuksia saada iso ja edullinen laina. Varmalaina.fi -palvelun kautta haetaan ainoastaan vakuudettomia lainoja, joten asiakkaalla ei tarvitse olla henkilötakaajaa tai vakuuksia. Asiakas myös itse päättää hyväksyykö lainan ja onko lainatarjous ottamisen arvoinen. Hakemuksen lähettämisen jälkeen, asiakas saa sähköpostiinsa linkin, millä pääsee Varmalainan "Omat sivut" -osioon tarkastelemaan lainatarjouksia Varmalainan yhteistyökumppaneilta. Lainatarjous voi tulla jopa muutamassa minuutissa ja parhaimillaan asiakas saa lainan tilille 15 minuutissa. Toisaalta isompien lainojen kohdalla lainaprosessi vie yleensä pidempään. Varmalainalla on noin 30 eri yhteistyökumppania, joten myös lainaehdot ja korot vaihtelevat rahalaitoksen mukaan. Nimellinen vuosikorko voi olla jotain 4,19-20% välillä, joten lainatarjouksiin kannattaa tutustua huolellisesti. 

Valitse sopiva laina lainatarjousten joukosta Varmalaina-palvelussa

Varmalaina.fi toimii ainoastaan lainatarjousten välittäjänä, joten se ei vastaa itse lainatarjouksista. Asiakkaan vastuulla on lukea lainaehdot ja tutustua lainaan, jonka on ottamassa. Esimerkiksi laina-aika voi olla lainatarjouksessa eri, mitä lainahakemuksessa. Jos itse lainasta nousee kysyttävää, asiakas voi olla yhteydessä varsinaiseen lainapaikkaan. Jokainen lainahakemus arvioidaan erikseen, joten vain lähettämällä lainahakemuksen saa selville, minkälaisia lainatarjouksia omilla tiedoilla on mahdollista saada. Lainahakemus kannattaakin täyttää huolellisesti ja jos mahdollista, ottaa mukaan myös rinnakkaishakija. Varmalaina.fi on suomalainen palvelu, joka säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa kilpailuttamalla lainoja asiakkaan puolesta. Varmalainan asiakaspalvelu toimii sähköpostin välityksellä, mutta tarkemmat tiedot itse lainasta saa aina varsinaisesta lainapaikasta. 

 

Maksumuistus- ja perintäkulut riippuvat siitä, mistä lainapalvelusta saat lainasi.

VarmaLaina.fi yhteystiedot

WebCube Oy
PL 13
63301 Alavus
Suomi – Finland
Y-tunnus: 2658911-6

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu(ät)varmalaina.fi
Ei asiakaspalvelua puhelimitse

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista varmalaina.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun