Rahoitukseen ja lainanhakuun liittyvää tietoa

Näistä ammattiryhmistä otetaan eniten pikalainoja

Käsitys, että matalapalkka-aloilla työskentelevät hakisivat eniten pikalainoja, on jo aika heittää romukoppaan. Etua.fi lainapalvelusivuston..

Korottoman lainan todellinen vuosikorko nousi lopulta yli 600 prosenttiin

Aina koroton ja kuluton laina ei ole sitä mitä mainostetaan. Iltalehden lukija sai kuluttomaan luottoonsa yli 600 prosentin todellisen vuosikoron. 150 euron..

Nämä neljä keinoa on vireillä pikalainojen suitsemiseksi

Tänä vuonna pikalaina-alaa aiotaan tosissaan säännellä. Pikalaina-alan yritykset tekevät satumaisia voittoja ja tavalliset suomalaiset..

Pikalainojen korkokatto kiristyy - myös yli 2000 euron lainoille

Oikeusministeriö valmistelee pikalainojen korkokaton kiristämistä. Korkokaton kiristämisellä on tarkoitus suitsia joustoluottoja, joilla..

Kulutusluottoa hakemassa - Huomioi nämä asiat ensin

Kestääkö oma talous varmasti lainan takaisinmaksun? Onko laina sopiva suhteessa omaan talouteen? Muun muassa näiden kysymysten kanssa tulee askarreltua..

OP tarjoaa taas lyhennysvapaata asuntolainoihin

Osuuspankki on jälleen aloittanut ilmaisten lyhennysvapaiden markkinoinnin asuntolainoihin Etelä-Savossa. Muutama vuosi sitten lyhennysvapaakampanjointi..

Vakuudettomien pikalainojen markkintikiellosta lakialoite

Pikalainojen markkinoinnin kieltoa tai rajoittamista pohditaan taas eduskunnassa. Kokoomuksen kansanedustaja Arto Satonen on tehnyt aloitteen, jonka on allekirjoittanut..

Luottopäätös mieluummin minuuteissa kuin tunneissa

Luottopäätöksen ja koko luottoprosessin nopeudella ja joustavuudella on valtava merkitys nykypäivän kiireisessä elämänrytmissä..

Fundu välittää lainaa Nordean yritysasiakkaille

Yritysten joukkorahoituksia järjestävä Fundu on aloittanut yhteistyön Nordean kanssa. Myös muita yhteistyökuvioita pankkien kanssa..

Kannattaako lainan takaisinmaksuturva

Perinteiset pankit ja rahoituslaitokset kaupittelevat yhä useampia erilaisia kylkiäisiä lainojensa kaveriksi: takaisinmaksuturvaa, korkosuojaa, kotivakuutusta..

Korotonta luottoa jopa 6 viikkoa Bank Norwegianin luottokortilla

Bank Norwegianin luottokortilla on mahdollista saada jopa 10 000 euroa luottoa korottomasti kuuden viikon ajaksi. Bank Norwegianin luottokortin kulut nimittäin..

Onko lainan kylkiäisenä pakko ottaa lainaturva

Pankin ja rahoituslaitokset ovat viime vuosina kehitelleet valtavasti uusia tuotteita perinteisten lainojen kylkeen: lainan takaisimaksuturvaa, korkosuojaa, kotivakuutusta..

OP: Talous kasvaa vahvana - luottojen kysyntä kasvaa

Osuuspankin tuoreen suhdanne-ennusteen mukaan talous kasvaa tänä vuonna odotettua enemmän, 3,3 prosenttia. Ennustetta korotettiin, sillä viime..

Vakuudettomat kulutusluotot kasvavassa suosiossa

Kulutusluottojen suosio kasvoi jälleen viime vuonna, itse asiassa kiihtyvällä tahdilla. Erityisen suosittuja olivat vakuudettomat kulutusluotot, jolloin..

Positiivinen luottorekisteri uudelleen käsittelyyn

Oikeusministeriö on alkanut jälleen selvittää positiivisen luottorekisterin käyttöönottoa. Edellisen kerran asiaa käsiteltiin..Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun