Fundu välittää lainaa Nordean yritysasiakkaille

Yritysten joukkorahoituksia järjestävä Fundu on aloittanut yhteistyön Nordean kanssa. Myös muita yhteistyökuvioita pankkien kanssa on tekeillä, ja LähiTapiolan yritysasiakkaita Fundu on rahoittanut jo jonkin aikaa..

Kannattaako lainan takaisinmaksuturva

Perinteiset pankit ja rahoituslaitokset kaupittelevat yhä useampia erilaisia kylkiäisiä lainojensa kaveriksi: takaisinmaksuturvaa, korkosuojaa, kotivakuutusta, henkivakuutusta... Mikään näistä ei ole pakollinen, mutta..

Korotonta luottoa jopa 6 viikkoa Bank Norwegianin luottokortilla

Bank Norwegianin luottokortilla on mahdollista saada jopa 10 000 euroa luottoa korottomasti kuuden viikon ajaksi. Bank Norwegianin luottokortin kulut nimittäin hinnoitellaan eri tavalla kuin useimmat luottokortit: ostosta seuraavat 45 vuorokautta..

Onko lainan kylkiäisenä pakko ottaa lainaturva

Pankin ja rahoituslaitokset ovat viime vuosina kehitelleet valtavasti uusia tuotteita perinteisten lainojen kylkeen: lainan takaisimaksuturvaa, korkosuojaa, kotivakuutusta, henkivakuutusta... Mikään näistä ei ole pakollinen eikä..

OP: Talous kasvaa vahvana - luottojen kysyntä kasvaa

Osuuspankin tuoreen suhdanne-ennusteen mukaan talous kasvaa tänä vuonna odotettua enemmän, 3,3 prosenttia. Ennustetta korotettiin, sillä viime vuoden tulos oli parempi kuin kukaan osasi ennustaa. Talouden kasvaessa myös luotot..

Vakuudettomat kulutusluotot kasvavassa suosiossa

Kulutusluottojen suosio kasvoi jälleen viime vuonna, itse asiassa kiihtyvällä tahdilla. Erityisen suosittuja olivat vakuudettomat kulutusluotot, jolloin mitään takuita ei tarvita lainaa vastaan. Viime vuonna kulutusluottoja..

Positiivinen luottorekisteri uudelleen käsittelyyn

Oikeusministeriö on alkanut jälleen selvittää positiivisen luottorekisterin käyttöönottoa. Edellisen kerran asiaa käsiteltiin vuonna 2013, jolloin se ei saanut tuulta alleen. Asenteet ovat kuitenkin muuttunet viime..Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun