Näistä ammattiryhmistä otetaan eniten pikalainoja

Käsitys, että matalapalkka-aloilla työskentelevät hakisivat eniten pikalainoja, on jo aika heittää romukoppaan. Etua.fi lainapalvelusivuston tekemän selvityksen mukaan lähes viisi prosenttia lainanhakijoista työskentelee..

Korottoman lainan todellinen vuosikorko nousi lopulta yli 600 prosenttiin

Aina koroton ja kuluton laina ei ole sitä mitä mainostetaan. Iltalehden lukija sai kuluttomaan luottoonsa yli 600 prosentin todellisen vuosikoron. 150 euron luotolle kertyikin kuluja yli 40 euroa. Kuluttomien ja korottomien luottojen määrä..

Nämä neljä keinoa on vireillä pikalainojen suitsemiseksi

Tänä vuonna pikalaina-alaa aiotaan tosissaan säännellä. Pikalaina-alan yritykset tekevät satumaisia voittoja ja tavalliset suomalaiset velkaantuvat nopeasti. Alalle halutaan selkeät ja toimivat säännöt..

Pikalainojen korkokatto kiristyy - myös yli 2000 euron lainoille

Oikeusministeriö valmistelee pikalainojen korkokaton kiristämistä. Korkokaton kiristämisellä on tarkoitus suitsia joustoluottoja, joilla vuonna 2013 säädettyä korkokattoa on mahdollista kiertää. Laki on tavoitteena..

Kulutusluottoa hakemassa - Huomioi nämä asiat ensin

Kestääkö oma talous varmasti lainan takaisinmaksun? Onko laina sopiva suhteessa omaan talouteen? Muun muassa näiden kysymysten kanssa tulee askarreltua kulutusluottoa hakiessa. Vastuullisen lainanantajan kanssa huolta ei kuitenkaan..

OP tarjoaa taas lyhennysvapaata asuntolainoihin

Osuuspankki on jälleen aloittanut ilmaisten lyhennysvapaiden markkinoinnin asuntolainoihin Etelä-Savossa. Muutama vuosi sitten lyhennysvapaakampanjointi levisi myös muihin pankkeihin nostattaen huolta asiantuntijoiden keskuudessa. Nyt kyseessä..

Vakuudettomien pikalainojen markkintikiellosta lakialoite

Pikalainojen markkinoinnin kieltoa tai rajoittamista pohditaan taas eduskunnassa. Kokoomuksen kansanedustaja Arto Satonen on tehnyt aloitteen, jonka on allekirjoittanut yli 120 kansanedustajaa kaikista puolueista. Myös hallituksella on oma esityksensä..

Luottopäätös mieluummin minuuteissa kuin tunneissa

Luottopäätöksen ja koko luottoprosessin nopeudella ja joustavuudella on valtava merkitys nykypäivän kiireisessä elämänrytmissä. Luottopäätöksen nopeuden puolesta puhuu myös juuri pörssiin..

Fundu välittää lainaa Nordean yritysasiakkaille

Yritysten joukkorahoituksia järjestävä Fundu on aloittanut yhteistyön Nordean kanssa. Myös muita yhteistyökuvioita pankkien kanssa on tekeillä, ja LähiTapiolan yritysasiakkaita Fundu on rahoittanut jo jonkin aikaa..

Kannattaako lainan takaisinmaksuturva

Perinteiset pankit ja rahoituslaitokset kaupittelevat yhä useampia erilaisia kylkiäisiä lainojensa kaveriksi: takaisinmaksuturvaa, korkosuojaa, kotivakuutusta, henkivakuutusta... Mikään näistä ei ole pakollinen, mutta..

Korotonta luottoa jopa 6 viikkoa Bank Norwegianin luottokortilla

Bank Norwegianin luottokortilla on mahdollista saada jopa 10 000 euroa luottoa korottomasti kuuden viikon ajaksi. Bank Norwegianin luottokortin kulut nimittäin hinnoitellaan eri tavalla kuin useimmat luottokortit: ostosta seuraavat 45 vuorokautta..

Onko lainan kylkiäisenä pakko ottaa lainaturva

Pankin ja rahoituslaitokset ovat viime vuosina kehitelleet valtavasti uusia tuotteita perinteisten lainojen kylkeen: lainan takaisimaksuturvaa, korkosuojaa, kotivakuutusta, henkivakuutusta... Mikään näistä ei ole pakollinen eikä..

OP: Talous kasvaa vahvana - luottojen kysyntä kasvaa

Osuuspankin tuoreen suhdanne-ennusteen mukaan talous kasvaa tänä vuonna odotettua enemmän, 3,3 prosenttia. Ennustetta korotettiin, sillä viime vuoden tulos oli parempi kuin kukaan osasi ennustaa. Talouden kasvaessa myös luotot..

Vakuudettomat kulutusluotot kasvavassa suosiossa

Kulutusluottojen suosio kasvoi jälleen viime vuonna, itse asiassa kiihtyvällä tahdilla. Erityisen suosittuja olivat vakuudettomat kulutusluotot, jolloin mitään takuita ei tarvita lainaa vastaan. Viime vuonna kulutusluottoja..

Positiivinen luottorekisteri uudelleen käsittelyyn

Oikeusministeriö on alkanut jälleen selvittää positiivisen luottorekisterin käyttöönottoa. Edellisen kerran asiaa käsiteltiin vuonna 2013, jolloin se ei saanut tuulta alleen. Asenteet ovat kuitenkin muuttunet viime..Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun