Suomen Viestilaina Oy

ViestilainaSuomen Viestilaina Oy on suomalainen yritys, joka myöntää pieniä luottoja kuluttajien eri tarpeisiin. Suomen Viestilaina Oy perustettiin 2005 eli samana vuonna kun pikavippejä alettiin myöntää Suomessa ensimmäisen kerran. Jo seuraavana vuonna Suomen Viestilaina Oy laajensi toimintaansa Ruotsiin nimellä Meddelandelån Sverige AB.

Vertaa muihin lainoihin

 

Suomen Viestilaina Oy on siis pienlainoihin erikoistunut yksityinen osakeyhtiö. Se tarjoaa lainaa täysikäisille ja maksukykyisille kuluttajille nopeasti joko tekstiviestin välityksellä tai netin kautta. Laina ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Suomen Viestilaina Oy:n toimisto on Helsingin Herttoniemessä.

 

Suomen Viestilaina Oy:n tavoitteena on asiakaskunnan laajentaminen ja nopea kehitys kuluttajaluottomarkkinoilla, jotta se pystyisi paremmin vastaamaan kuluttajan muuttuviin rahoitustarpeisiin. Viestilaina markkinoi itseään turvallisena pienlainoja myöntävänä yrityksenä, joka tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Suomen Viestilaina Oy on Suomen Pienlainayhdistyksen perustajajäsen ja se yhdessä muiden Suomen pienlainayhdistysten jäsenten kanssa yrittää parantaa alan pelisääntöjä ja kehittää vastuullisempaa luotonantoa.

Vuonna 2007 Suomen Viestilainan aloitteesta perustettiin Suomen Pienlainayhdistys, jonka tarkoituksena on valvoa vastuullista luotonantoa pienlainamarkkinoilla. Nykyisin sen jäsenenä on kaikki Suomen luotettavimmat toimijat. Suomen Pienlainayhdistyksen tavoite on kehittää kattavampia keinoja asiakkaan maksukyvyn kartoittamiseen ja yhdistyksen jäsenet ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa he lupautuvat noudattamaan alan eettisiä sääntöjä.

Suomen Viestilaina

Suomen Viestilaina Oy tarjoaa 50 euron suuruista lainaa uusille asiakkaille jopa ilman kuluja 7 päivän laina-ajalla. Eli jos lainan maksaa takaisin 7 päivän sisällä ei tarvitse maksaa kun lainatun rahan määrä eli 50 euroa. Jos samaa summaa hakee kuukauden laina-ajalle maksaa siitä kuluja 15 euroa ja lainan todelliseksi vuosikoroksi tulee 2333,95 %.

Kaikki 100e lainat

Suomessa keskimääräinen lainasumma on 217 euroa puhuttaessa pikalainoista. Sillä saa jo paljon helpotusta kuukauden kuluihin. Viestilainan verkkosivulta löytyvän lainalaskurin avulla näkee laina-ajan ja lainasta koituvat kulut selvästi. Kuluttaja voi tarvittaessa muuttaa pikavipin maksuaikataulua, mutta se on tehtävä ennen laskun eräpäivää.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Suomen Viestilaina Oy:lle luvan tarjota kuluttajaluottoja. Kaikilla alan toimijoilla on oltava lupa kuluttajaluottojen myöntämiseen, ja luvan saavat ainoastaan luotettavat ja ammattitaitoiset pienlainayritykset. Suomen Viestilaina Oy ylläpitää Viestilaina.fi–sivustoa, joka käyttää vahvasti salattua verkkoyhteyttä. Sivua on siis turvallista käyttää.

 

Suomen Viestilaina Oy on vanhimpia Suomessa toimivia pienlainayrityksiä ja se on myöntänyt kuluttajaluottoja jo vuodesta 2005. Yritys on luotettava ja vakavarainen ja tarjoaa kuluttajille pienlainoja kilpailukykyiseen hintaan. Suomen Viestilaina Oy tarjoaa kuluttajalle myös Oma Viestilaina –palvelun, jonka asiakkaana on mahdollisuus saada erilaisia etuisuuksia ja lisäpalveluita. Oma Viestilaina -palvelussa asiakas voi myös tarkastella omaa lainaansa ja sen maksueriä ja vaikkapa maksaa lainan pois kätevästi nappia painamalla. Maksu kirjautuu tämän jälkeen välittömästi Viestilaina–järjestelmään.

Suomen Viestilaina lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun