Stockmann MasterCard

Stockmann MasterCard luottokortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Stockmann Mastercard on luottokortti ilman vuosi- tai kuukausimaksua
  • Ilmainen rinnakkaiskortti yli 15-vuotiaalle perheenjäsenelle
  • Korkeakouluopiskelija voi saada Stockmann Mastercardin ilman opintopiste-vaatimuksia
  • Voi liittää Finnair plus -ominaisuuden
  • Nordean asiakkailla mahdollisuus lisätä korttiin myös Debit-ominaisuus
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Keskittämällä ostoksia Stockmannille ja sen yhteistyökumppaneille saa parempia etuja ja korkeamman luottorajan Stockmann Mastercard -luottokorttiin.

Kulut

  • Stockmann Mastercardin korko on 3 kk euribor + 10% -yksikköä
  • Tilinhoitomaksu, kun luotollista korkoa on 3,50€
  • Oma siirto korttiluotolta 2€ + 3%.
Stockmann MasterCard logo

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercardissa ei ole avaus- tai vuosimaksua. Stockmann Mastercardissa on luottorajana 500-10000 euroa, First asiakkaat voivat saada jopa 25000 euron luottorajan. Stockmann Mastercardin avulla saa maksuaikaa ostoksille n. 30 päivää. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 10 %. Tilinhoitomaksu on 3,50€ kuukaudessa, kun luotto on käytössä. Asiakas voi myös valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lyhennysvapaakuukaudet eivät saa kuitenkaan olla peräkkäisiä. Otto.-automaateilla Mastercard-luotolta tehdyistä käteisnostoista, laskujen maksusta Nordean maksuautomaateilla sekä verkkopankissa tehdyistä tilisiirroista veloitetaan 2 euroa + 3 % noston määrästä. Stockmann tekee yhteistyötä Finnair plus -ohjelman kanssa, joten korttiin voi aktivoida myös palvelun, joka kerryttää Stockmannin ostoista Finnair plus -pisteitä. Asiakas saa Stockmannin tavarataloissa 0,5% maksutapaetua maksaessaan ostokset Stockmann Mastercardilla.

Kuka voi saada Stockmann Mastercardin?

Stockmann Mastercardin voi saada, kun asiakas on yli 18-vuotias ja Stockmannin kanta-asiakas. Lisäksi tulee olla säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Stockmann Mastercardin rinnakkaiskortin voivat saada yli 15-vuotiaat perheenjäsenet. Rinnakkaiskortille on mahdollista asettaa alempi käyttöraja kuin pääkortille. Stockmann Mastercard voidaan myöntää lisäksi ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joilla ei ole säännöllisiä tuloja. Opiskelijalle riittää, että on vastaanottanut opiskelupaikan Suomessa. Stockmann Mastercardin myöntäjä on Nordea ja Nordean asiakkailla onkin mahdollisuus lisätä Stockmann Mastercardiin debit-ominaisuus näin halutessaan. Debit- ominaisuuden myötä asiakkaan Nordean tili liitetään korttiin, jolloin asiakas voi maksaa kaupassa tai netissä myös suoraan tililtään. 

Stockmann Mastercard ja ePalvelu

Korttiluottoasioiden hoitaminen käy helposti, kun asiakas ottaa käyttöönsä ePalvelun. Nordean asiakkaat näkevät Stockmann Mastercadinsa omassa verkkopalvelussa, mutta muiden pankkien asiakkaat voivat ottaa käyttöön ilmaisen ePalvelun, missä näkyy korttiluoton tilitapahtumat ja saldo, palvelussa voi valita lyhennysvapaat, vaihtaa eräpäivää yms. ePalvelu-sopimuksen voi tehdä osoitteessa www.nordearahoitus.fi/epalvelu.

Stockmann MasterCard yhteystiedot

Stockmann Oyj Abp
 Aleksanterinkatu 52
PL 220
00101 Helsinki

Asiakaspalvelu +358 9 1211
Avoinna: ma-pe 9-21, la 9-19, su 11-18


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista stockmann.com/-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun