Stockmann MasterCard

Stockmann MasterCard luottokortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Stockmann Mastercard on luottokortti ilman vuosi- tai kuukausimaksua
  • Ilmainen rinnakkaiskortti yli 15-vuotiaalle perheenjäsenelle
  • Korkeakouluopiskelija voi saada Stockmann Mastercardin ilman opintopiste-vaatimuksia
  • Nordean asiakkailla mahdollisuus lisätä korttiin myös Debit-ominaisuus
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Keskittämällä ostoksia Stockmannille ja sen yhteistyökumppaneille saa parempia etuja ja korkeamman luottorajan Stockmann Mastercard -luottokorttiin.

Kulut

  • Stockmann Mastercardin korko on 3 kk euribor + 12,5
  • Tilinhoitomaksu, kun luotollista korkoa on 4€
  • Oma siirto korttiluotolta kerryttää korkoa nostopäivästä lähtien
Stockmann MasterCard logo

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercardissa ei ole avaus- tai vuosimaksua ja rinnakkaiskortteja on myös mahdollista saada yli 15-vuotiaille perheenjäsenille ilman kuluja. Stockmann Mastercardissa on luottorajana 1500-10000 euroa, First asiakkaat voivat saada jopa 25000 euron luottorajan. Stockmann Mastercardin avulla saa maksuaikaa ostoksille n. 30 päivää. Jos asiakkaalla on tili Nordeassa, hänen on mahdollista saada Stockmannin Mastercardiin myös debit-ominaisuus. 1.9.2019 alkaen avatuille luotoille pätee seuraavat uudet hinnat. Luoton korko on 3 kuukauden euribor + 12,50 %. Tilinhoitomaksu on 4€ kuukaudessa, kun luotto on käytössä. Asiakas voi myös valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lyhennysvapaakuukaudet eivät saa kuitenkaan olla peräkkäisiä. Käteisautomaateilla Mastercard-luotolta tehdyistä käteisnostoista Suomessa,EU-alueella ja muualla maailmassa, laskujen maksusta Nordean maksuautomaateilla sekä verkkopankissa tehdyistä tilisiirroista alkaa juoksemaan luottokorko nostopäivästä lähtien. Asiakas saa Stockmannin tavarataloissa 0,5% maksutapaetua maksaessaan ostokset Stockmann Mastercardilla.

Kuka voi saada Stockmann Mastercardin?

Stockmann Mastercardin voi saada, kun asiakas on yli 18-vuotias ja Stockmannin kanta-asiakas. Lisäksi tulee olla säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Stockmann Mastercardin rinnakkaiskortin voivat saada yli 15-vuotiaat perheenjäsenet. Rinnakkaiskortille on mahdollista asettaa alempi käyttöraja kuin pääkortille. Stockmann Mastercard voidaan myöntää lisäksi ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joilla ei ole säännöllisiä tuloja. Opiskelijalle riittää, että on vastaanottanut opiskelupaikan Suomessa. Opiskelija voi saada korkeintaan 2000€ luottorajan Stockmann Mastercardiin. Stockmann Mastercardin myöntäjä on Nordea ja Nordean asiakkailla onkin mahdollisuus lisätä Stockmann Mastercardiin debit-ominaisuus näin halutessaan. Debit- ominaisuuden myötä asiakkaan Nordean tili liitetään korttiin, jolloin asiakas voi maksaa kaupassa tai netissä myös suoraan tililtään. 

Stockmann Mastercard kortin edut

Stockmann Mastercardissa on käytössä lähimaksu, mutta Google Payn sekä Apple Payn sovellusten avulla asiakas voi maksaa myös korkeampia summia kassalla vilauttamalla puhelinta maksupäätteen läheisyydessä. Korttiluottoasioiden hoitaminen käy helposti, kun asiakas ottaa käyttöönsä ePalvelun. Nordean asiakkaat näkevät Stockmann Mastercardinsa omassa verkkopalvelussa, mutta muiden pankkien asiakkaat voivat ottaa käyttöön ilmaisen ePalvelun, missä näkyy korttiluoton tilitapahtumat ja saldo. EPalvelussa voi valita lyhennysvapaat, vaihtaa eräpäivää, siirtää rahaa luotolta tilille yms. Kanta-asikkaan edut ovat tärkeä osa myös Stockmann Mastercardia. Kortin käyttö kerryttää tuplamäärän ostokertymää, kun Stockmann Mastercardia käyttää Stockmannin tavarataloissa tai verkkokaupassa. Luottokortin käyttö kerryttää ostokertymää myös käytetyllä summalla Stockmannin ulkopuolisissa liikkeissä. Ostokertymän mukaan määrittyy asiakkaan etutaso Kanta-asiakkuusohjelmassa. 

Stockmann MasterCard yhteystiedot

Stockmann Oyj Abp
 Aleksanterinkatu 52
PL 220
00101 Helsinki

Asiakaspalvelu +358 9 1211
Avoinna: ma-pe 9-21, la 9-19, su 11-18


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista stockmann.com/-sivulta.

Siirry alkuun