St1 Visa

St1 Visa luottokortti esittelyssä

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Asiakas saa St1- ja Shell-asemilta 2 % etua ostosten loppusummasta
  • Hyviä tarjouksia St1 Visan omistajille, jotka ovat voimassa tietyn ajan
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Tilinhoitomaksu 3€/kk

Kulut

  • St1 Visa -kortin luottokorko on 3 kk euribor + 12%
  • Tilinhoitomaksu on 3 euroa kuukaudessa
  • Jos asiakas nostaa rahaa St1 Visa -kortilaan ulkomailla tai kotimaassa peritään nostosta palvelumaksua 3€ + 3% noston määrästä
St1 Visa logo

St1 Visa

St1 Visa on hyvä vaihtoehto autoilevalle henkilölle, joka tarvitsee luottokorttia. Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, jolla on vakituinen osoite Suomessa. St1 Visa -korttia ei myönnetä henkilölle, jolla on maksuhäiriöitä. St1 Visa on luottokortti, jossa ei ole vuosimaksua eikä avausmaksua. St1 Visassa luottorajaksi voi valita 500-5000 euroa. Laskun eräpäivä on aina kuukauden viimeinen päivä. Asiakas saa keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa ostoilleen. St1 Visasta maksetaan tilinhoitomaksua, jos korttia on laskutuskauden aikana käytetty. Tilinhoitomaksu on 3 euroa kuukaudessa, jos tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia.  St1 Visa -kortin luottokorko on 3 kk euribor + 12%. Jos asiakas nostaa rahaa St1 Visa -kortilaan ulkomailla tai kotimaassa peritään nostosta palvelumaksua 3€ + 3% noston määrästä. Euroalueen ulkopuolella tehdyt ostot ja käteisnostot veloitetaan luottotililtä euroissa Visajärjestelmässä käytettävin valuuttakurssein lisättynä 2% vaihtokomissiolla oston ja noston määrästä. 

 
St1 Visa edut

St1 Visa kortilla asiakas saa St1- ja Shell-asemilta 2 % etua ostosten loppusummasta. Muualla tehdyistä ostoista tulee etua 0,5%. Kaikki kertyneet edut hyvitetään St1 Visa -laskulla uusista St1- tai Shell-asemilla tehdyistä ostoksista ja etu on voimassa vuoden niiden ansaintapäivästä. Tämän lisäksi voi tulla hyviä tarjouksia St1 Visan omistajille, jotka ovat voimassa tietyn ajan. Ostot ja hyvitykset näkee kätevästi aina kuukausittain St1 Visa laskulla. Asiakas saa lisäksi erityisetuja St1 Visan kumppaneilta.

St1 Visa yhteystiedot

Ikano Bank AB (julk)
Suomen sivuliike
PL 85
02601 Espoo

Asiakaspalvelu 010 773 5716(kiinteän verkon liittymästä 8,21 snt/puh + 5,90 snt/min ja kännykkäliittymästä 8,21 snt/puh + 16,90 snt/min)
Avoinna ma - pe klo: 09.00 - 19.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista st1visa.fi-sivulta.

Siirry alkuun