St1 MasterCard

St1 MasterCard luottokortti esittelyssä

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Asiakas saa heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen St1 MasterCardin käyttöönsä mobiilimaksuihin
  • Ei lainkaan tilinhoitomaksua, jos korttia käyttää St1- tai Shell-asemalla laskutuskauden aikana
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Korttia voi hakea St1-asiakasohjelman jäsenet
  • Tilinhoitomaksu 3€/kk, jos korttia ei käytetä laskutuskauden aikana St1- tai Shell -asemalla

Kulut

  • St1 Mastercardissa luoton korko on 3 kk euribor + 12%
  • Tilinhoitomaksu on 3 € / kuukaudessa, jos korttia ei käytetä kuukauden aikana St1 - tai Shell -asemalla
  • Käteisnostot automaatilta kotimaassa ja ulkomailla 2,50€ + 3%, koronlasku alkaa nostopäivästä alkaen
St1 MasterCard logo


St1 MasterCard

St1 Mastercard on kuukausimaksuton luottokortti, jota voi hakea St1 asiakasohjelman jäsenet. Rinnakkaiskortin voi saada St1 Mastercardille hintaan 3€/kk. Luottorajaksi voi hakea tällä hetkellä 500€, 1000€, 1500€, 3000€, 5000€, 7500€ tai 10 000€. St1 Mastercardia haetaan St1 asiakasohjelman avulla. Ohjelma on helppo ladata netistä. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen asiakas saa välittömästi St1 Mastercard -kortin käyttöönsä. St1 Mastercardia voi käyttää heti mobiilimaksuihin. St1 Way sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Playsta, jolloin myös mobiilimaksaminen onnistuu. Puhelimen käyttöjärjestelmän tulee olla iOS 11 (iPhone 5S tai uudempi) ja Android 5.0 tai uudempi. Varsinainen St1 Mastercard tulee postissa noin kaksi viikkoa kortin hakemisen jälkeen. Asiakasohjelman kautta voi samalla hakea myös tililuottoa.

St1 Mastercardilla ei ole tilinhoitomaksua, jos asiakas käyttää korttia vähintään kerran laskutuskauden aikana St1 asemalla tai Shellillä. Tilinhoitomaksu on 3 € / kuukaudessa, jos korttia ei käytetä kuukauden aikana St1 - tai Shell -asemalla. Jos korttia ei käytetä missään, niin asiakkaalta ei silloin peritä tilinhoitomaksua ollenkaan. St1 Mastercardissa luoton korko on 3 kk euribor + 12%. Käteisnostot automaatilta kotimaassa ja ulkomailla maksaa 2,50€ + 3% ja koronlasku alkaa nostopäivästä alkaen. Mobiilimaksamista ja St1 Sovellusta voi käyttää muun muassa auton tankkaamisen ja pesun ostamiseen. Ennen maksutapahtuman vahvistamista valitaan maksutavaksi St1 Mastercard ja tämän jälkeen maksu voidaan vahvistaa sormenjälkitunnistuksella tai St1 ID:llä, jolloin maksu veloitetaan valitulta kortilta. St1 Mastercardissa on myös mukana lähimaksuominaisuus. 

Kuka voi saada St1 Mastercardin?

St1 Mastercard (St1 Maksutili ja maksutiliin liittyvä tililuotto) voidaan myöntää yli 18-vuotiaalle henkilölle, jolla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi henkilöllä tulee olla suomalainen tai ruotsalainen matkapuhelinliittymä, eikä liittymä saa olla prepaid-liittymä. Henkilöllä tulee olla säännölliset tulot, eikä maksuhistoriassa saa olla rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä. Asiakas liittyy samalla St1 asiakasohjelmaan. Asiakas voi tehdä käteisnostoja vasta, kun asiakkuus on kestänyt 3 kuukautta.

St1 Mastercard ja edut

St1 Mastercardissa on lähimaksuominaisuus, joten pienet ostokset onnistuvat ilman tunnusluvun näppäilyä. Ladatun sovelluksen ja puhelimen NFC-ominaisuuden avulla voi lisäksi tehdä mobiiliostoksia myös isommilla summilla ilman näppäilyjä. Asiakas saa maksaessaan St1 Mastercardilla maksutapaetua vähintään -0,5 snt/litra. Maksutapaetu vaihtelee vuoden aikana, joten tankkauksiin liittyvä etu voi olla myös enemmän kuin 0,5 snt/litralta. 

 

St1 MasterCard yhteystiedot

St1 Finance Oy
Purotie 1
00380
Helsinki

Asiakaspalvelu 010 557 3900 (ppm/mpm)
Avoinna: ma-pe 08.00-16.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista st1.fi/-sivulta.

Siirry alkuun