S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit luottokortti/pankkikortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Edullinen yhdistelmä- ja maksuaikakortti
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Bonus ja maksutapaetu
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Kortti myönnetään vain S-ryhmän asiakasomistajille. Osuuskaupan osuusmaksu on pääsääntöisesti 100€ ja liityttäessä omistajajäseneksi tulisi maksaa vähintään 20€. Loput voi kerryttää bonuksilla. 
S-Etukortti Visa Credit/Debit logo

S-Etukortti Visa Credit/Debit

Tällä hetkellä S-Etukortti Visa Credit/Debit on Suomen edullisin yhdistelmäkortti. S-etukortti Visa Crediti/Debit on kuukausimaksuton ja vuosimaksuton yhdistelmäkortti. Jos luotto on käytössä veloitetaan tilinhoitopalkkiona 2€/sähköinen lasku tai 3,5€/paperinen lasku. Visa-kortilla voi maksaa ostoksia tai nostaa rahaa Suomessa ja ulkomailla. S-ryhmän kauppojen kassoilla voi lisäksi nostaa ja tallettaa käteistä maksutta. S-Etukortti Visa Credit/Debitissä on luottorajana 800-10000 euroa. Luottokorko on edullinen Euribor 3 kk + 7,95 %. Asiakas voi halutessaan pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. S-etukortti Visa Credit/Debitillä maksaessa saa Bonusten lisäksi 0,5% maksutapaetua. Bonusta maksetaan S-ryhmän kaupassa tehdyistä ostoista 5%. S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortin lisäksi S-ryhmällä on tarjota S-Etukortti Visa (luottokortti) ja S-Etukortti Visa Debit (maksukortti), jotka ovat molemmat asiakasomistajille maksuttomia. S-Etukortti Visa Credit/Debit sisältää lähimaksuominaisuuden.

Kuka saa S-Etukortti Visan Credit/Debit -kortin?

S-Etukortti Visa Credit/Debit voidaan myöntää yli 18-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla on säännölliset työ- tai eläketulot. Lisäksi hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus. S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortin toimitusaika on tällä hetkellä noin kaksi viikkoa. S-Etukortti Visa Credit/Debit on mahdollista saada, kun on S-ryhmän asiakasomistajajäsen. Osuuskaupan osuusmaksu on pääsääntöisesti 100€ ja liityttäessä omistajajäseneksi tulisi maksaa vähintään 20€. Loput voi kerryttää bonuksilla. Asiakasomistajan etuihin kuuluu vuosimaksuton S-etukortti Visa Credit/Debit sekä verkkopankkitunnukset, joten jäsenyys kannattaa. Lisäksi asiakasomistajana on mahdollista saada Bonuksia suoraan S-tilille. Asiakkaalla voi olla 2 maksutonta S-Etukortti Visaa, joista toinen on rinnakkaiskortti. Maksusta on mahdollista saada myös useampia Visa-kortteja, jolloin ylimääräisen kortin maksu on 2,50€/kk. Luottotililtä siirto tilille verkkopankissa maksaa puolestaan 2,50 € + 3 % siirron määrästä.

S-Etukortti Visa Credit/Debit yhteystiedot

S-Pankki Oy
Fleminginkatu 34
00510 HELSINKI

Asiakaspalvelu 010 76 5800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
Avoinna: ma–pe klo 9–20


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista s-pankki.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun