S-Etukortti Visa Credit

S-Pankin luottokortti - S-etukortti Visa Credit • Katso ehdot

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Edullinen luottokortti
 • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
 • Kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Bonus ja maksutapaetu asiakasomistajille
 • Ostoturva
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Paremmat edut, kun liittyy S-ryhmän asiakasomistajaksi. Osuuskaupan osuusmaksu on pääsääntöisesti 100€ ja liityttäessä omistajajäseneksi tulisi maksaa vähintään 20€. Loput voi kerryttää bonuksilla.
 • Ei jäsenille vuosimaksu 30€

Kulut

 • Asiakasomistajille ilmainen, muille 30€/vuosi
 • Korko 3 kk euribor + 7,95 %
 • Sähköinen lasku 2€, kun luotto on käytössä
S-Etukortti Visa Credit logo

S-pankki luottokortti

S-Pankin luottokortti S-Etukortti Visa Credit on edullinen luottokortti S-Pankin asiakasomistajajäsenille. S-etukortti Visa Creditissä ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja, jos on S-Pankin omistajajäsen. S-Etukortti Visa Credit on uudistunut kesällä 2019 ja kortti onkin ensimmäinen pystymallinen luottokortti markkinoilla. Jos luotto on käytössä veloitetaan tilinhoitopalkkiona 2€/sähköinen lasku tai 5€/paperinen lasku. Visa-kortilla voi maksaa ostoksia tai nostaa rahaa Suomessa ja ulkomailla. Luottorajana on 800-10000 euroa. S-Etukortti Visaan voi valita itse nelinumeroisen tunnusluvun, joka on helppo muistaa. 

Luottokorko on S-etukortti Visa Creditissä 3 kk euribor + 7,95 %. S-pankin luottokortissa luottotililtä siirto tilille verkkopankissa maksaa 2,50 € + 3 % siirron määrästä. Samoin käteisen nosto maksaa S-pankin Visalla sekä kotimaassa että ulkomailla 2,50€ + 3%. Asiakas voi halutessaan pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. S-etukortti Visalla maksaessa saa Bonusten lisäksi 0,5% maksutapaetua. Maksutapaetu maksetaan pääkäyttäjän tilille joka kuukausi 10. päivään mennessä. Bonusta maksetaan S-ryhmän kaupassa tehdyistä ostoista 5%. S-Etukortti Visan lisäksi S-ryhmällä on tarjota S-Etukortti Visa Credit/Debit (luotto- ja maksukortti) ja S-Etukortti Visa Debit (maksukortti), jotka ovat molemmat asiakasomistajille maksuttomia.

Kuka saa S-Etukortti Visan Creditin?

S-Pankin luottokortti S-Etukortti Visa voidaan myöntää yli 18-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla on säännölliset työ- tai eläketulot. Lisäksi hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus. S-Etukortti Visan toimitusaika on tällä hetkellä noin kaksi viikkoa. S-Etukortti Visa on mahdollista saada, vaikka ei ole S-ryhmän asiakasomistajajäsen. Jos ei ole asiakasomistaja, niin S-pankin Visa luottokortti maksaa 30€ vuodessa. Asiakasomistajan etuihin kuuluu kuitenkin vuosimaksuton S-etukortti Visa sekä verkkopankkitunnukset, joten jäsenyys kannattaa. Lisäksi asiakasomistajana on mahdollista saada Bonuksia suoraan S-tilille. Asiakkaalla voi olla 2 maksutonta S-Etukortti Visaa, joista toinen on rinnakkaiskortti. Maksusta on mahdollista saada myös useampia Visa-kortteja, jolloin ylimääräisen kortin maksu on 2,50€/kk.  

S-Etukortti Visan Ostoturva

S-Etukortti Visassa on mukana myös ostoturva, joka korvaa menetykset, jos matkatoimisto menee konkurssiin, konsertti peruuntuu tai verkkokaupasta tilaama tuote ei tulekaan sinulle asti. S-Pankin ostoturvassa ei ole ala- eikä ylärajaa, joten Ostoturva korvaa sekä pienet, että isommat vahingot. Ensisijaisesti asiakkaan on kuitenkin sovittava korvauksista kauppiaan kanssa. Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista s-pankki.fi/-sivulta.

Siirry alkuun