S-Etukortti Visa Credit

S-Pankin luottokortti - S-etukortti Visa Credit • Katso ehdot

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Edullinen luottokortti
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Bonus ja maksutapaetu asiakasomistajille
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Paremmat edut, kun liittyy S-ryhmän asiakasomistajaksi. Osuuskaupan osuusmaksu on pääsääntöisesti 100€ ja liityttäessä omistajajäseneksi tulisi maksaa vähintään 20€. Loput voi kerryttää bonuksilla.
S-Etukortti Visa Credit logo

S-pankki luottokortti

Tällä hetkellä S-Pankin luottokortti S-Etukortti Visa Credit on Suomen edullisin luottokortti. S-etukortti Visa Creditissä ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Jos luotto on käytössä veloitetaan tilinhoitopalkkiona 2€/sähköinen lasku tai 3,5€/paperinen lasku. Katso S-pankin luottkortin ehdot tarkemmin heidän sivuiltaan. Visa-kortilla voi maksaa ostoksia tai nostaa rahaa Suomessa ja ulkomailla. Luottorajana on 800-10000 euroa. Luottokorko on edullinen  3 kk euribor + 7,95 %. Asiakas voi halutessaan pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. S-etukortti Visalla maksaessa saa Bonusten lisäksi 0,5% maksutapaetua. Bonusta maksetaan S-ryhmän kaupassa tehdyistä ostoista 5%. S-Etukortti Visan lisäksi S-ryhmällä on tarjota S-Etukortti Visa Credit/Debit (luotto- ja maksukortti) ja S-Etukortti Visa Debit (maksukortti), jotka ovat molemmat asiakasomistajille maksuttomia.

Kuka saa S-Etukortti Visan?

S-Pankin luottokortti S-Etukortti Visa voidaan myöntää yli 18-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla on säännölliset työ- tai eläketulot. Lisäksi hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus. S-Etukortti Visan toimitusaika on tällä hetkellä noin kaksi viikkoa. S-Etukortti Visa on mahdollista saada, vaikka ei ole S-ryhmän asiakasomistajajäsen. Asiakasomistajan etuihin kuuluu kuitenkin vuosimaksuton S-etukortti Visa sekä verkkopankkitunnukset, joten jäsenyys kannattaa. Lisäksi asiakasomistajana on mahdollista saada Bonuksia suoraan S-tilille. Asiakkaalla voi olla 2 maksutonta S-Etukortti Visaa, joista toinen on rinnakkaiskortti. Maksusta on mahdollista saada myös useampia Visa-kortteja, jolloin ylimääräisen kortin maksu on 2,50€/kk. S-pankin luottokortissa luottotililtä siirto tilille verkkopankissa maksaa puolestaan 2,50 € + 3 % siirron määrästä.Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista s-pankki.fi/-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun