Santander MasterCard

Santander MasterCard luottokortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  • Kaksi maksutonta rinnakkaiskorttia perheenjäsenille
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Kortin saaminen käyttöön voi kestää jopa 3 viikkoa
Santander MasterCard logo

Santander MasterCard

Santander MasterCard on luottokortti ilman vuosimaksua. Santander MasterCardin korko on 3 kk euribor + 14 %-yksikköä. Santander MasterCard voidaan myöntää yli 18-vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle. Santander MasterCardiin on mahdollista saada myös kaksi maksutonta rinnakkaiskorttia perheenjäsenille, jotka ovat täyttäneet jo 16-vuotta. Luottokorttilaskua voi lyhentää halutessaan 5 %, 10 %, 20 % tai 100 % (vähintään 30 euroa) käytetystä luoton määrästä. Luottoraja on 1000-10000 euroa. Korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 90 opintopistettä, voi hakea Santader Mastercardia, missä on luottorajana 1000 euroa. Mastercardiin voi valita mieleisensä PIN-koodin. Santander Mastercardilla voi nostaa rahaa automaateilta, joissa MasterCard toimii. Automaattinostosta veloitetaan palkkio 2 euroa + 2,5% noston määrästä. Tilinhoitomaksu, kun luotto on käytössä on 4€/lasku.

Santander MasterCardin hakeminen on aika hidas prosessi. Hakemuksen täyttämisestä kestää keskimäärin kolme viikkoa, että saa luottokortin käyttöön. 

Santander MasterCard tuo joustavuutta

Santander MasterCard luottokortti on kortti, joka sopii aivan kaikille. Santanderin tarjoamassa kortissa ei ole ollenkaan vuosimaksuja. Lisäksi takaisinmaksuerät voivat olla vaihtelevan suuruisia, jolloin sinun talouteesi jää enemmän joustavuutta. Tee lainojen vertailua ja huomaa, kuinka edulliseksi Santanderin luottokortti tuleekaan. Sitä voi hakea netissä. Luottokortin myöntää Hypo-pankki ja kortille voi saada jopa 10 000 euron luottorajan.

Santanderin tarjoamassa kortissa ei ole ollenkaan vuosimaksuja.

Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Hypo-pankki tekee päätöksensä nopeasti ja postittaa myönnetyn kortin sinulle suoraan kotiin vain parissa viikossa.

Lainavertailu osoittaa Santanderin edullisuuden

Ennen luottokortin hakemista on tärkeää tutustua eri vaihtoehtoihin. Santanderin luottokortissa on monia hyviä puolia. Se on edullisempi kuin esimerkiksi moni muu joustoluotto. Luottokorttia voi kuitenkin käyttää samaan tapaan nostaen sieltä rahaa aina tarvitessaan. Kortin hakeminen onnistuu helposti netistä.

Santander tekee yhteistyötä Hypo-pankin kanssa. Vaikka korttia haetaankin Santanderilta, ei Santander tee lopullista päätöstä. Tärkeää on, että korttia hakiessa olet täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja. Sinun on täytynyt myös hoitaa raha-asiasi mallikkaasti, koska luottokorttia ei myönnetä luottotietonsa menettäneille.

Vinkki: Muista täyttää korttiin oikeat tulotietosi, sillä se vaikuttaa luottorajan määrään.

Joustavuutta elämään Santanderin MasterCardilla

Santanderin MasterCard tuo joustavuutta elämään. Kortillasi on luottoraja, jonka puitteissa voit käyttää korttia haluamasi määrän. Kortilla voi siis korvata muita lainoja, joiden korot ovat usein korkeampia. Tällaisia lainoja ovat esimerkiksi autolaina, remonttilaina tai venelaina. Osta remonttitarvikkeet MasterCardia käyttäen ja säästä suuria summia korkokuluissa ja muissa lainanhoitomenoissa.

Lainojen yhdistäminen luottokortin avulla

Monet pienet lainat saattavat aiheuttaa rahahuolia, koska niiden maksuun menee yllättävän suuria summia kuukaudessa. Korkokulut ja lainanhoitokulut nousevat äkkiä suuriksi, kun on monta lainaa. Kätevin ratkaisu onkin yhdistää kaikki pienet lainat yhdeksi lainaksi. Tämä onnistuu Santander MasterCard luottokortin avulla. Voit maksaa aikaisemmat velkasi pois luottokortilla. Näin sinulle jää ainoastaan yksi maksettava lasku kuukaudessa. Koska Santanderin luottokortti on varsin joustava, voit valita itse maksamasi summan. Se voi olla joko luottokortin ehdoissa määritelty minimisumma tai sitten luottokortin velkaa voi maksaa takaisin kerralla enemmän. Näin pystyt säästämään parhaimmassa tapauksessa jopa satoja euroja, kun kuluja on ainoastaan yhdestä luotosta. Lainojen yhdistäminen on siis varsin kannattavaa taloudellisesti.

Santander MasterCard yhteystiedot

​Santander Consumer Finance Oy
Käyntiosoite: Risto Rytin tie 33
00570 Helsinki

Asiakaspalvelu p. 09-8564 5250
Avoinna: Ma-Pe klo 9.00-16.00 


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista santanderconsumer.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun