Sambla yrityslaina

Sambla yrityslaina

4 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 250000€
Maksuaika: 30pv-2v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 50%

Huomioitavaa

  • Vasta lainatarjouksesta näkyy yrityslainan korot ja kulut
Sambla yrityslaina logo

Sambla kilpailuttaa yrityslainat

Sambla on ruotsalainen vuonna 2014 perustettu yritys, joka kilpailuttaa asiakkaan puolesta sekä yksityislainat, että yrityslainat. Yrityslainojen kilpailuttaminen toimii samalla periaatteella kuin vakuudettomien yksityislainojenkin kilpailuttaminen. Yritys voi lähettää yhden lainahakemuksen Samblan nettisivujen kautta, jonka Sambla lähettää eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Yritys voi hakea palvelun kautta 1000-250000€ suuruista yrityslainaa, jonka maksuaika on yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen. Yritys saa nopeasti lainatarjouksia eri rahoittajilta, joista voi halutessaan valita omalle yritykselleen sopivan yrityslainan. Yrityslainat ovat vakuudettomia lainoja, missä kuitenkin itse yrittäjä vastaa lainasta ja myös yrittäjän luottotiedot tarkistetaan.

Samblan kautta yrityslaina on nopeasti kilpailutettu

Yrittäjä täyttää Samblan sivuilla lainahakemuksen, jonka täyttäminen vie yleensä muutaman minuutin. Samblan asiakaspalvelu ottaa asiakkaaseen yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla yleensä jo saman päivän aikana, joten lainaprosessi etenee nopeasti. Yrityksen ja yrittäjän luottotiedot tarkistetaan, jonka jälkeen Sambla välittää yrityksen lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen. Yrityksen riskiarvioon otetaan mukaan myös yrittäjän omat lainat, tulot yms. Samblan kautta lainaa voivat hakea suomalaiset yritykset, joilla on toimipaikka Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Sambla käy asiakkaan kanssa läpi saapuneet lainatarjoukset ja yritys voi halutessaan hyväksyä valitsemansa lainan. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä hakemus velvoita yritystä ottamaan lainaa. 

Kenen yrityslainoja Sambla kilpailuttaa?

Sambla tekee yhteistyötä monien eri pankkien ja rahoittajien kanssa, joten yrityslainojen kilpailutukseen otetaan mukaan monta eri lainapaikkaa. Samblan kautta lainatarjouksia voi saada muun muassa seuraavilta toimijoilta: Resurs Bank, MyLender, Komplett Bank, Fellow Finance ja Nordax Bank. Eri pankeilla on erilaisia ehtoja yrityslainan saamiseen, joten asiakkaan kannattaa varautua siihen, että hänen tulee toimittaa myös mahdollisesti liitteenä kopioita eri dokumenteista lainapaikoille ennen yrityslainan saamista. 

Sambla ja asiakaspalvelu

Samblan asiakaspalvelu toimii viikolla ma-to klo 10-19 ja pe klo 10-18. Lounastauko pidetään klo 13-14, joten silloin asiakaspalvelussa on katko. Samblalle voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sambla.fi

Sambla yrityslaina yhteystiedot

Sambla
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu +358(0)942456000
Avoinna: ma-to 10-19 ja pe 10-18.
Lounastauko klo 13-14.

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista sambla.fi/yrityslaina/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun