Sambla

Sambla

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 20%

Parhaat edut

  • Ruotsalainen lainavertailusivusto
  • Nopea lainakilpailutus
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

  • Isommissa lainoissa vaaditaan usein säännölliset tulot ja vähintään 20 vuoden ikä

Kulut

  • Korko: 4-20%*
  • Avausmaksu: 0-150€*
  • Tilinhoitomaksu: 0-12€*
  • *) Kulut määräytyvät henkilökohtaisesti ja voivat poiketa esimerkeistä. 
Sambla logo

Sambla kilpailuttaa lainoja asiakkaan puolesta

Sambla on ruotsalainen lainapalvelu, jonka kautta asiakas voi kilpailuttaa 500-60000€ lainoja 11 eri luotonantajalla. Asiakkaalle palvelu on ilmainen, eikä lainojen vertaaminen Samblan kautta vielä sido asiakasta mihinkään. Sambla on perustettu Ruotsissa vuonna 2014, mutta on nyt vasta laajentanut toimintansa Suomeen. Samblan asiakkaan tulee olla yli18-vuotias henkilö, jolla on vähintään 1000€ säännölliset kuukausittaiset tulot. Asiakkaan tulee olla asunut Suomessa vähintään vuoden ajan ja lisäksi luottotiedot tulee olla kunnossa. Laina-aika on Samblan välityksellä haettavissa lainoissa aina 1-15 vuotta, mutta toki lainan voi maksaa myös nopeammassa aikataulussa. Yksi lainahakemuksen täyttö riittää ja sen jälkeen asiakas saa 24 tunnin sisällä tarjouksia Samblan yhteistyöpankeilta. Samblan välittämistä lainoista voi valita halutessaan sopivan, jonka jälkeen Sambla lähettää sopimuksen asiakkaan sähköpostiin allekirjoitettavaksi. Sähköisen allekirjoituksen jälkeen laina on asiakkaan tilillä pankista riippuen n. 1-3 pankkipäivän kuluessa.

Yhdistä lainat tai hae uutta lainaa Samblan kautta

Lainojen yhdistäminen on usein kannattavaa, varsinkin jos asiakkaalle on kertynyt useita pieniä lainoja. Sambla tarjoaa verkkosivuillaan myös lainojen yhdistämistä. Jos asiakas haluaa korvat uudella lainalla vanhoja lainoja, menee uusi laina aina suoraan vanhojen maksuun. Asiakkaan kannattaa kilpailuttaa ja yhdistää lainoja aina, jos esimerkiksi palkka nousee. Pankit tekevät asiakkaasta luottoluokituksen, jonka perusteella asiakas saa henkilökohtaisia korkotarjouksia Samblan kanssa yhteistyötä tekeviltä pankeilta. Sambla suosittelee, että asiakas tekee uuden lainavertailun vielä parin kuukauden päästä lainojen yhdistämisestä. Asiakkaan luottojen määrä on tällöin pienentynyt, mikä on päivittynyt myös luottotietorekisteriin. Asiakas voi siis saada tämän jälkeen entistä parempia lainatarjouksia eri pankeilta, koska luottoluokitus on todennäköisesti aiempaa parempi.  

Lainojen kilpailuttaminen Samblassa

Lainahakemuksen tekeminen on viime vuosina yksinkertaistunut. Sähköinen tunnistautuminen ja helposti lähetettävät liitteet tekevät vakuudettomien lainojen hakemisesta mutkatonta ja nopeaa. Samblan etuna on lisäksi maksuton asiakaspalvelu, joka auttaa asiakasta lainoihin liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla tai puhelimen välityksellä. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Isompien lainojen kohdalla rinnakkaishakijan käyttö on aina suositeltavaa. Hakemalla lainaa Samblan välityksellä rekisteröityy automaattisesti Samblan Plus -ohjelmaan, jonka kautta saa ajankohtaisia tarjouksia lainoihin liittyen. Asiakas voi myös yksinkertaisesti peruuttaa tämän jäsenyyden niin halutessaan. Samblan välittämissä lainoissa on lainojen todellinen vuosikorko 4,9-20%. Pankit arvioivat yksilöllisesti jokaisen lainahakemuksen ja kartoittavat asiakkaan luottoluokituksen sen pohjalta. Lainatarjous kannattaa aina lukea huolella läpi ennen lainan hyväksymistä. Samblan kautta lainan voi saada tilille 1-3 arkipäivän kuluessa ja lainatarjoukset luvataan 24 tunnin sisään lainahakemuksen lähettämisestä.

Maksumuistus ja mahdolliset perintämaksut riippuvat siitä mistä lainayhtiöstä saat lainasi.

Sambla yhteystiedot

Käyntiosoite:
Sambla
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki
 
Postiosoite:
Sambla
Box 5300
102 46 Stockholm

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)sambla.fi
+358 (0) 9424 56000
Avoinna: ma-to klo 10-19 ja perjantai 10-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista sambla.fi-sivulta.

Joko teit vertailun tai kilpailutuksen?
Vertaa lainoja

Siirry alkuun