Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Säästöpankki Joustoluotto

Säästöpankki Joustoluotto

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 20000€
Maksuaika: 1v-10v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4% - 10%

Parhaat edut

 • Suomalainen tunnettu pankki
 • Lainaa jopa 20000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

 • Avainasiakkaana edullisempi korko
 • Jokainen Säästöpankki on itsenäinen ja antaa oman tarjouksensa

Kulut

 • Lainan vuosikorko 4-10%*
 • Avausmaksu max 150€*
 • Tilinhoitomaksu ja nostokulu löytyvät lainatarjouksestasi*
 • Esimerkkilainat on laskettu 10% korolla ja 125€ avausmaksulla
 • *) Laina on aina henkilökohtainen ja lainan kulut määräytyvät yksilöllisesti
Säästöpankki Joustoluotto logo

Säästöpankin joustoluotto antaa joustoa elämään

Säästöpankki Joustoluotto on kätevä tapa rahoittaa elämän menoja. Säästöpankki Joustoluotto mahdollistaa 2 000-20 000 euron suuruisen lainan. Luotto on sovittavissa määräajaksi tai jatkuvaksi.

 • Suomalaisen pankin myöntämä laina
 • Joustava laina
 • Takaisinmaksuaika sovittavissa jopa 10 vuoteen
 • Etu- ja avainasiakkaana saat paremman koron

Säästöpankki Joustoluotto on hyvä vaihtoehto, kun tarvitaan rahoitusta kodin menoihin tai vaikka lomamatkan hankintaan. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava, sillä sen voi sopia määräajaksi tai jatkuvaksi luotoksi. Luoton voi saada myös ilman vakuuksia riippuen omasta tilanteesta.

Lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkkopankissa tai konttorissa

Säästöpankki Joustoluotto on moneen tarkoitukseen taipuva kulutusluotto. Kun lainavertailun on tehnyt ja haluaa edetä seuraavaksi lainan ottamiseen, voi joustoluottoa hakea kätevästi verkkopankista tai pankin konttorista. Luottopäätös tehdään nopeasti ja luotto on käytettävissä lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Säästöpankin verkosto on melko laaja Suomessa, joten pankin konttorikin löytyy yleensä melko vaivattomasti.

Joustoluottoa voi hakea kätevästi verkkopankista tai pankin konttorista

Luottopäätös tehdään nopeasti ja luotto on käytettävissä lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Säästöpankin verkosto on melko laaja Suomessa, joten pankin konttorikin löytyy yleensä melko vaivattomasti.

Säästöpankin Joustoluotto sopii moneen tarkoitukseen

Netistä voi helposti tarkastella Joustoluoton tarkempia ehtoja. Joustoluotto sopii moneen tarkoitukseen - on tarpeena sitten vaikka venelaina tai remonttilaina. Se sopii myös vaikka kodinkoneen hankintaan tai lomailuun tai lainalla voi maksaa pois myös muita pienempiä kulutusluottoja.

Säästöpankin Joustoluotto on korkokuluiltaan maltillinen ja siten sillä voikin maksaa pois myös pienempiä kulutusluottoja tai kalliimpia pikavippejä. Takaisinmaksu on joustavasti sovittavissa ja Joustoluottoa voi käyttää määräaikaisen sopimuksen lisäksi myös jatkuvasti eli aina tilanteen vaatiessa. Joustoluotto on siis uudelleen käytettävissä, kun elämäntilanne niin vaatii.

Vinkki: Säästöpankin etu- ja avainasiakkaana saa luotolle edullisemman koron. Keskittäminen siis kannattaa.

Joustoluotto on joustava myös maksujen osalta

Kun Säästäpankin Joustoluottoa on käytetty myönnettyyn luottoon asti, sitä voi käyttää uudelleen maksamalla luottoa pois. Elämäntilanteiden muuttuessa Joustoluotto voikin olla pidempiaikainen ratkaisu. Autolaina, remonttilaina tai muu laina voivat kaikki hoitua samalla lainalla. Etu- ja avainasiakkaana voi saada neuvoteltua edullisemman koron. Toisaalta valittavana on myös erilaisia lyhennystapoja. Myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta järjestyy vuosittain, tosin ei kuitenkaan peräkkäisinä kuukausina.

Lainojen vertailu kannattaa

Lainojen yhdisteleminen voi olla järkevää ja siten tarpeen mukaan Joustoluotolla voi myös järjestellä omia pienempiä lainoja yhteen. Joustoluoton korko sovitaan asiakkaan kanssa, ja se koostuu viitekorosta sekä marginaalista. Korko on edullisempi kuin pikavipeissä ja siten korko on kilpailukykyinen. Korkoa maksetaan vain käytetyn koron määrästä ja lainaa voi lyhentää joustavasti. Joustoluottoa voi saada myös ilman vakuuksia. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa erikseen läheisestä Säästöpankista. Takaisinmaksu voidaan sopia tehtäväksi prosenttiosuuksina lainasta, tasalyhennyksinä tai tasaerinä. Tämä tuokin joustavuutta takaisinmaksuun. Kuukausittaisen maksupäivän voi itse valita ja ylimääräisten lyhennysten tekeminen onnistuu myös verkkopankissa tai konttorissa. Joustoluotto onkin monella tapaa joustava vaihtoehto omien menojen rahoittamiseen. Täten se taipuu monenlaisiin tarpeisiin.

Säästöpankki on tunnetusti hinnoitellut palvelunsa maltillisesti, joten Joustoluotto on hyvä vaihtoehto ja se voidaan kätevästi yhdistää osaksi Säästöpankin laajempaa etu- tai avainasiakkuutta. Joustoluotto on kätevä vararahasto elämän menoihin.

 • Suomalainen tunnettu pankki
 • Maanlaajuinen konttoriverkosto
 • Joustoluoton maltillinen korko
 • Joustoluoton ehdot sovittavissa asiakaskohtaisesti

Säästöpankin Joustoluotto on hyvä jatkuva ratkaisu

 • Maksuvapaita kuukausia jopa kaksi vuosittain
 • Takaisinmaksuun on monia vaihtoehtoja
 • Laaja pankin paikallisverkosto ja hyvä palvelu

Säästöpankin joustoluotto hyvä vaihtoehto, kun on tarvetta 2 000-20 000 euron lainalle joko kertaluonteisesti tai jatkuvaan käyttöön. Luoton takaisinmaksu on sovittavissa hakijan tarpeen mukaan joustavasti. Säästöpankin verkkopalvelut ja maanlaajuinen konttoriverkosto ovat käytettävissä tarpeen mukaan. Luottoa on helppo hakea. Sitä voidaan myöntää myös monenlaisiin tarpeisiin - on tarvetta sitten remonttilainalle, etelänmatkalle tai vaikkapa pienempien lainojen yhdistelylle. Luottopäätöksen saa nopeasti. Etu- ja avainasiakkaille myönnetään myös edullisempi korko. Joustoluotto tuo kirjaimellisesti joustoa elämään.

Säästöpankki Joustoluotto yhteystiedot

Säästöpankkikeskus
Teollisuuskatu 33
00510 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 773 6777
Avoinna ma–pe 8–22

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista saastopankki.fi/fi-fi/lainat/joustoluotto-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun