RTF Finance Oy

RTF Finance Oy on Suomessa toimiva pikavippialan yritys, joka tarjoaa eri suuruisia pienehköjä lainoja yksityishenkilöiden tarpeisiin. RTF Finance Oy ylläpitää lukuisia eri verkkopalveluita, joiden kautta voi hakea pikalainaa nopeasti, jos on 19 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

RTF Finance

 

RTF Finance Oy tarjoaa lainaa ainakin apulaina.fi, etulaina.fi, easylaina.fi, tvlaina.fi ja famoslaina.fi -nimisten sivustojen kautta. Vertaalaina.fi voit vertailla eri pikalainoja tarjoavia yrityksiä toisiinsa, listaa RTF Finance Oy:n alaisuuteen kuuluvista yrityksistä ainoastaan easylaina.fi–sivuston. Easylaina.fi on RTF Finance Oy:n palveluista vanhin ja tunnetuin.

Kaikki 300e lainat

Easylaina–palvelu tarjoaa 50 euron, 100 euron, 200 euron tai 300 euron suuruisia pikalainoja. Lainaa saa heti lainaehdot hyväksyttyään, jos on 19 vuotta täyttänyt kuluttaja ja omaa virheettömän luottotietorekisterin. Hakijalla tulee myös olla julkinen matkapuhelinliittymä ja vakituinen osoite Suomessa. Easylaina–palveluun kirjaudutaan Nordean, Osuuspankin tai Sampo pankin verkkopankkitunnuksilla. Easylainaa saa siis 50 eurosta 300 euroon ja lainan todellinen vuosikorko määräytyy lainasumman ja maksuajan mukaan.

RTF Finance Oy:n kautta voi hakea lainaa ympäri vuorokauden minä viikonpäivänä tahansa, mutta lainarahat siirretään tilille vasta palvelun aukioloaikoina. Eli jos lainaa hakee yöllä siirretään rahat tilille aamulla kello seitsemän jälkeen.

RTF Finance Oy lähettää lainasta laskun asiakkaalleen heti tilauksen jälkeisenä arkipäivänä. Jos asiakas ei ole saanut laskua viikon sisällä lainan hausta kannattaa hänen olla yhteydessä RTF Finance Oy:n asiakaspalveluun.

RTF Finance Oy myöntää lainaa ainoastaan kuluttajille, joiden yhteys- ja henkilötiedot on tarkistettavissa. Eli puhelinliittymä tulee olla omissa nimissä ja julkinen. Henkilötiedot tarkistetaan verkkopankkitunnusten avulla. RTF Finance Oy tarjoaa 50 euron lainaa 14 päivän takaisinmaksuajalla easylaina.fi–palvelun kautta. Lainan korko- ja käsittelykulut ovat yhteensä 15 euroa. Sadan euron laina 14 päivän maksuajalle tulee maksamaan asiakkaalle 25 euroa. RTF Finance Oy myöntää lainoja 14, 21 ja 28 päivän maksuajoille. 50 euron lainaa saa vain 14 päivän maksuajalle. Kannattaa siis muistaa, että laina tulee maksaa takaisin nopeasti tai viimeistään 28 vuorokauden sisällä lainan otosta.

RTF Finance Oy

Pikalainayrityksistä lainaa hakiessa on hyvä vertailla lainahintoja. Netistä löytää sivuja, joiden avulla voi tehdä hintavertailua nopeasti ja helposti. Pikalainaa hakiessa on hyvä suunnitella jo valmiiksi lainan takaisinmaksua; muuten laskun saapuessa voi huomata, ettei olekaan varaa maksaa lainaa takaisin ajallaan. Pahimmassa tapauksessa lainaaja voi joutua pikavippikierteeseen. RTF Finance Oy kehottaa tässä tapauksessa olemaan yhteydessä Kuluttajavirastoon tai Kuluttajaliittoon. Asiakas, joka on pikavippikierteessä, tarvitsee ulkopuolisten apua velkojensa selvittämiseen. Ottamalla yhteyttä eri pikalainaa tarjoaviin yrityksiin voi laittaa itsensä lainakieltoon. Pikalainoja on helppo ja nopea saada. Siksi niihin voi jäädä koukkuun.

RTF Finance lyhyesti

  • RTF Finance Oy on Suomessa toimiva pikalainoja myöntävä yritys.
  • RTF Finance Oy ylläpitää lukuisia eri pikalainaa tarjoavia palveluita, mutta niistä vanhimpana ja siten luotettavimpana pidetään easylaina.fi –sivustoa.
  • Easylaina.fi on suomenkielinen sivusto, jonka kautta voi hakea lainaa 50 euron, 100, euron, 200 euron ja 300 euron summille.
  • Lainan maksu-aika vaihtelee 14 vuorokaudesta 28 vuorokauteen.
  • RTF Finance Oy myöntää lainaa 19-vuotta täyttäneille kuluttajille.
  • Lainaa voi hakea ympärivuorokauden, mutta laina siirretään tilille vain palvelun ollessa auki eli kello 07 – 23 välisenä aikana.


Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun