Vertaa Risicum Capital lainat

Ilmainen lainavertailu yli 60 lainapaikasta

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Risicum Capital Oy

>> Hae Risicum tästä

Risicum Capital Oy tarjoaa pienehköjä lainoja kuluttajille Suomessa. Risicum Capital Oy mainostaa itseään turvallisena ja luotettavana lainaajana. Lainaa voi hakea eri summille, ja lainarahan saa nopeasti tilille.
 
Risicum lainat

Risicum Capital Oy on perustettu 2005 eli samana vuonna kun pikavippitoiminta alkoi Suomessa. Risicum Capital Oy on myöntänyt lainaa jo yli 200 000 suomalaiselle kuluttajalle. Yrityksen osoite on Turussa ja kuvailee itseään Suomen suurimmaksi pikalainaa tarjoavaksi yritykseksi. Risicum Capital Oy on suomalaisten yksityishenkilöiden omistama luottoyritys, joka työllistää noin 30 henkilöä. Risicum Capital Oy saa käyttää Avainlippu-alkuperämerkkiä tarjoamiensa tuotteiden ja palvelujen yhteydessä. Risicum Capital Oy toimii myös Ruotsissa Risicum Sweden Ab -nimellä itsenäisenä osakeyhtiönä.

Risicum Capital OyRisicum Capital Oy markkinoi itseään myös yhtenä Suomen luotettavimmista ja vakavaraisimmista pienlainayrityksistä. Risicum Capital Oy:n verkkosivuilta löytyy tietoa asiakkaille, jotka ovat joutuneet maksuongelmiin. Risicum Capital Oy tarjoaa lainaa joustavasti. Jos asiakkaalla on vaikeuksia maksaa lainaansa, voi hän muuttaa lainansa maksuohjelmaa kätevästi ottamalla yhteyttä Risicum Capital Oy:n asiakaspalveluun.

Risicum Capital Oy palvelee asiakkaitaan kello 09 – 23 välisenä aikana joka päivä. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden, mutta laina maksetaan tilille ainoastaan palvelun ollessa auki. Lainaa saa 50 eurosta 1000 euroon asti. Pienemmillä lainoilla on lyhyempi maksuaika, mutta jo 500 euron lainan voi saada 90 vuorokauden maksuajalla. 50 euron lainaa saa taas vain 14 tai 30 vuorokauden maksuajalla. 50 euron suuruisen lainan kustannukset ovat 10 euroa 14 päivän laina-ajalle ja lainan todellinen vuosikorko on tässä tapauksessa 11 478,02%. Lainaa saa ilman takaajia ja vakuuksia. Risicum Capital Oy myöntää lainaa täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Yrityksen verkkosivuilta löytää helposti lainalaskurin, jonka avulla voi tarkistaa eri lainasummille ja laina-ajoille kertyneet kulut. Lainan hinta on merkitty selvästi asiakaan nähtäväksi.

Risicum Capital Oy:n kanssa asiakas voi tarvitessaan sopia maksujen lykkäyksestä tai täysin uudesta maksuohjelmasta. Risicum Capital Oy myöntää asiakkaalle 14 päivää lisää maksuaikaa asiakkaan pyynnöstä. Asiakas saa maksuohjelman muutoksen tekemisen jälkeen uuden laskun kotiinsa. Maksuohjelman muutos tulee tehdä ennen laskun eräpäivää. Maksupäivän muutoksen voi tehdä kerran ja se maksaa 10 euroa. Pidennetylle laina-ajalle lasketaan myös uusi luottokorko.

Risicum Capital Oy:n kautta voi saada lainaa jos on täysikäinen kuluttaja ja luottorekisterissä ei ole häiriömerkintöjä. Kuluttajan tulee asua Suomessa vakituisesti. Lainaa saa myös ilman pankkitunnuksia. Silloin tunnistautuminen tulee tehdä postitse, jota kautta lainasopimus ja lainaehdot lähetetään. Lainaa hakiessa kuluttaja valitsee ensimmäiseksi lainattavan summan suuruuden ja maksuajan. Kuluttajan tulee lukea lainaehdot läpi huolellisesti ennen niiden hyväksymistä. Laina maksetaan luotonsaajan hakemuksessa ilmoittamalle pankkitilille muutaman minuutin sisällä lainaehtojen hyväksymisestä palvelun ollessa avoinna.

 

Risicum Capital lyhyesti

  • Risicum Capital Oy on Turusta käsin toimiva suomalainen rahoitusratkaisuja tarjoava yritys.
  • Risicum Capital Oy myöntää pieniä luottoja yksityishenkilöiden arkipäivän yllättävään rahantarpeeseen.
  • Lainaa voi hakea joko verkosta tai tekstiviestitse suomenkielisen risicum.fi–verkkosivun kautta.
  • Risicum Capital Oy myöntää lainaa 50 – 1000 euron summille.
  • Lainan maksu-aika vaihtelee 14 vuorokaudesta 90 vuorokauteen. Lainan eräpäivää voi siirtää kerran, ja se maksaa 10 euroa. Eräpäivää voi siirtää on korkeintaan 14 vuorokautta.
  • Risicum Capital Oy myöntää lainaa 18-vuotta täyttäneille kuluttajille.
  • Risicum lainaa voi hakea ympäri vuorokauden, mutta laina siirretään tilille vain palvelun ollessa auki eli kello 07 – 23 välisenä aikana.

risicum
>> Hae Risicum tästäEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun