Risicum Capital Oy

Joustolainaa ja kertalainaa jopa kuluttomasti

Hae Risicum laina

Risicum Capital Oy tarjoaa pienehköjä lainoja kuluttajille Suomessa. Risicum Capital Oy mainostaa itseään turvallisena ja luotettavana lainaajana. Lainaa voi hakea eri summille, ja lainarahan saa nopeasti tilille.
 
Risicum lainat

Risicum Capital Oy on perustettu 2005 eli samana vuonna kun pikavippitoiminta alkoi Suomessa. Risicum Capital Oy on myöntänyt lainaa jo yli 200 000 suomalaiselle kuluttajalle. Yrityksen osoite on Turussa ja kuvailee itseään Suomen suurimmaksi pikalainaa tarjoavaksi yritykseksi. Risicum Capital Oy on suomalaisten yksityishenkilöiden omistama luottoyritys, joka työllistää noin 30 henkilöä. Risicum Capital Oy saa käyttää Avainlippu-alkuperämerkkiä tarjoamiensa tuotteiden ja palvelujen yhteydessä. Risicum Capital Oy toimii myös Ruotsissa Risicum Sweden Ab -nimellä itsenäisenä osakeyhtiönä.

Siirry lainahakemukseen

Risicum Capital OyRisicum Capital Oy markkinoi itseään myös yhtenä Suomen luotettavimmista ja vakavaraisimmista pienlainayrityksistä. Risicum Capital Oy:n verkkosivuilta löytyy tietoa asiakkaille, jotka ovat joutuneet maksuongelmiin. Risicum Capital Oy tarjoaa lainaa joustavasti. Jos asiakkaalla on vaikeuksia maksaa lainaansa, voi hän muuttaa lainansa maksuohjelmaa kätevästi ottamalla yhteyttä Risicum Capital Oy:n asiakaspalveluun.

Vertaa Risicum muihin lainapalveluihin

Ilmainen 300€ ensilaina

Hae ilmainen ensilaina

Risicumista uutena asiakkaana saat ilmaisen ensilainan 300 euroon asti. Ilmainen ensilaina on Risicumin voimassa oleva kampanja ja tapa hankkia uusia asiakkaita. Se kannattaa hyödyntää, jos lainantarvetta ilmenee. Vertaalaina.fi on listannut myös kaikki muut Suomessa ilmaista ensilainaa tarjoavat yritykset sivuilleen. Voit katsoa listan kaikista ilmaisista ensilainoista tästä.

Risicum asiakaspalvelu

 

Risicum Capital Oy palvelee asiakkaitaan kello 09 – 23 välisenä aikana joka päivä. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden, mutta laina maksetaan tilille ainoastaan palvelun ollessa auki. Lainaa saa 50 eurosta 1000 euroon asti. Pienemmillä lainoilla on lyhyempi maksuaika, mutta jo 500 euron lainan voi saada 90 vuorokauden maksuajalla. 50 euron lainaa saa taas vain 14 tai 30 vuorokauden maksuajalla. 50 euron suuruisen lainan kustannukset ovat 10 euroa 14 päivän laina-ajalle ja lainan todellinen vuosikorko on tässä tapauksessa 11 478,02%. Lainaa saa ilman takaajia ja vakuuksia. Risicum Capital Oy myöntää lainaa täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Yrityksen verkkosivuilta löytää helposti lainalaskurin, jonka avulla voi tarkistaa eri lainasummille ja laina-ajoille kertyneet kulut. Lainan hinta on merkitty selvästi asiakaan nähtäväksi.

Risicum Capital Oy:n kanssa asiakas voi tarvitessaan sopia maksujen lykkäyksestä tai täysin uudesta maksuohjelmasta. Risicum Capital Oy myöntää asiakkaalle 14 päivää lisää maksuaikaa asiakkaan pyynnöstä. Asiakas saa maksuohjelman muutoksen tekemisen jälkeen uuden laskun kotiinsa. Maksuohjelman muutos tulee tehdä ennen laskun eräpäivää. Maksupäivän muutoksen voi tehdä kerran ja se maksaa 10 euroa. Pidennetylle laina-ajalle lasketaan myös uusi luottokorko.

Tutustu Risicum lainoihin

 

Risicum Capital Oy:n kautta voi saada lainaa jos on täysikäinen kuluttaja ja luottorekisterissä ei ole häiriömerkintöjä. Kuluttajan tulee asua Suomessa vakituisesti. Lainaa saa myös ilman pankkitunnuksia. Silloin tunnistautuminen tulee tehdä postitse, jota kautta lainasopimus ja lainaehdot lähetetään. Lainaa hakiessa kuluttaja valitsee ensimmäiseksi lainattavan summan suuruuden ja maksuajan. Kuluttajan tulee lukea lainaehdot läpi huolellisesti ennen niiden hyväksymistä. Laina maksetaan luotonsaajan hakemuksessa ilmoittamalle pankkitilille muutaman minuutin sisällä lainaehtojen hyväksymisestä palvelun ollessa avoinna.

Risicum Capital lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun