Remonttilaina - Vertaa paras remonttilaina

Autamme sinua löytämään edullisimman remontin rahoituksen
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

Sopivin 1000€

Korko:48€
Vuosikorko:4.64%
Yhteensä:1048€

Kuukausierä

44€

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma
Vertaa lainoja
Valitse sopivin tarjous

Remonttilaina netistä

Paras remonttilaina

Remonttilaina on laina, joka mahdollistaa isommatkin remontit ilman etukäteissäästämistä. Remonttilaina tulee yleensä kaikilla omistusasunnossa asuvilla eteen jossain vaiheessa elämää. Toisaalta remonttilaina voi tulla ajankohtaiseksi jo asuntoa ostettaessa, koska remontin tekeminen on helpompaa, kun asunnossa ei vielä asuta. Remontin budjetointi on välillä haastavaa, joten remonttilainaa kannattaa varata aina reilusti. Yleensä remonttilainaa ei tarvitse nostaa koko summaa, vaan lainan nosto onnistuu tarpeen mukaan. Remonttilainan korottaminen tai lisälainan hakeminen on yleensä jo monimutkaisempaa, joten ensimmäinen lainahakemus kannattaa tehdä huolella miettien ja yllätyksiin varautuen. Remonttilaina netistä on nopea ja vaivaton vaihtoehto.

Halvin remonttilaina

Halvin remonttilaina löytyy vertaamalla lainoja keskenään. Vertaalaina.fi -palvelussa lainapaikkoja voi verrata helposti keskenään, kun tietää tarvittavan lainasumman. Vakuudettomien remonttilainojen lisäksi on yleensä mahdollista hakea pankista vakuudellista remonttilainaa. Toisaalta jos on juuri ostanut uuden asunnon, niin vakuudet eivät heti riitä remonttilainan ottamiseen. Pankista riippuu myönnetäänkö asiakkaalle remonttilainaa ja millä korolla ja kuluilla. Remonttilainan tarve kannattaa ottaa esille jo mahdollisissa asuntolainaneuvotteluissa. Vakituisen asunnon peruskorjaukseen otetun remonttilainan korot on mahdollista vähentää osittain verotuksessa, joten peruskorjaukseen otettu remonttilaina on siltä osin edullisempi laina.

Remonttilainat ovat yleensä suuruudeltaan niin isoja, että remonttilainaa kannattaa hakea aina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija mahdollistaa yleensä isomman lainan saannin ja myös lainatarjous voi olla edullisempi kuin yksin lainaa haettaessa. Rinnakkaishakijan ei tarvitse asua samassa taloudessa, joten rinnakkaishakijaksi käy myös sukulainen tai ystävä. Remonttilainoissa on isoja eroja niin koroissa kuin lainan perustamiskuluissa, joten vertailemalla lainoja keskenään voi säästää lainasummasta riippuen jopa tuhansia euroja. Halvin remonttilaina on kuitenkin mahdollista löytää nopealla vertailulla.

Mistä edullinen remonttilaina?

Remonttilainan ottaminen on yleensä järkevää lainan ottamista, koska se parantaa kiinteistön arvoa ja kartuttaa näin myös omaisuutta. Aina vakuuksia ei ole saatavilla, jolloin asiakkaan on turvauduttava vakuudettomaan remonttilainaan. Vakuudeton laina on pääsääntöisesti kalliimpi kuin vakuudellinen laina, mutta välillä tilanne voi olla myös toisinpäin.

Peruskorjaukseen voi olla mahdollista saada vakuudellista asuntolainaa, mikä on edullisin remonttilainavaihtoehto ja tässä tapauksessa myös lainan korot ovat osittain vähennyskelpoisia verotuksessa. Pankit ovat kuitenkin tarkkana siinä, mikä remontti lasketaan peruskorjaukseksi. Yleensä tämä vaatii jo rakenteisiin menevää remonttia, jossa uusitaan vaikkapa vesieristyksiä.

Mikäli asuntolainaa ei ole mahdollista saada, kannattaa verrata netistä saatavia vakuudettomia remonttilainoja ja pankista mahdollisesti saatavaa vakuudellista remonttilainaa keskenään. Voi olla, että myös remontista vastaava yritys voi tarjota yhteistyökumppaninsa rahoitusta. Remonttilainoissa liikutaan yleensä isoissa summissa, joten vertaamalla lainoja keskenään voi saada isoja säästöjä. Toki myös pieneen pintaremonttiin voi hakea remonttilainaa. Pienen remonttilainan hakeminen lienee nopeinta ja kätevintä netistä, jolloin remonttilainan voi saada tilille jo muutamassa minuutissa.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun