Vertaa hankintojen rahoitus

Tarvitsetko rahoitusta kodinkoneisiin tai elektroniikkaan?
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

Sopivin 1000€

Korko:48€
Vuosikorko:4.64%
Yhteensä:1048€

Kuukausierä

44€

Rahoitusta kodin hankintoihin

Rahoitus helpottaa elämää ja pitää talouden tasapainossa, kun vastaan tulee isompia hankintoja. Rahoitusta voi yllättäen tarvita esimerkiksi kodinkoneisiin tai elektroniikkaan. Televisio, tietokone, pesukone tai jääkaappi maksavat jo yleensä sen verran, että hankintaa ei voi tehdä aivan suunnittelematta. Harkitut hankinnat vaativat rahoitusta yleensä vuosittain, joten niiden varalle tulee olla rahoitussuunnitelma: oli se sitten etukäteen säästäminen tai lainan ottaminen. Kodinkoneiden ja elektroniikan ostaminen on myös oma prosessinsa, missä kannattaa tutustua rauhassa eri vaihtoehtoihin ja vertailla tuotteita ja hintoja. Huolellinen vertailu vie aina aikaa, joten mutkaton rahoitus vähentää varmasti stressiä ja tekee ostamisesta miellyttävämpää.

Rahoitusta kodinkoneisiin ja elektroniikkaan

Rahoitusta arjen hankintoihin nopeasti

Rahoituksen tarve voi tulla nopeasti vastaan, jos jääkaappi tai pakastin rikkoutuu. Nopea laina on esimerkiksi jatkuva luotto, jonka voi saada tilille muutamassa minuutissa. Jatkuva luotto on laina, mistä ei mene maksuja silloin, kun se ei ole käytössä. Esimerkiksi eri lainapaikkojen tarjoamat joustoluotot toimivat tällä periaatteella. Joustoluotto onkin yksi hyvä vaihtoehto kodinkoneiden ja elektroniikan hankintaan. Joustoluoton luottoraja voi olla esimerkiksi 2000 euroa, joten laina riiittää hyvin kattamaan yhden isomman kodinkoneen hankinnan. Toisaalta äänentoistojärjestelmä ja taulutelevisio maksavat äkkiä paljon enemmän, jolloin joustoluoton luottoraja ei välttämättä riitä. Isompia hankintoja varten tuleekin kyseeseen yleensä vakuudeton kertaluotto. Isomman lainan saaminen helpottuu, jos on mahdolllista käyttää rinnakkaishakijaa. Lainan saaminen voi myös viedä muutaman päivän, joten kannattaa kiinnittää huomiota, että täyttää lainahakemuksen tiedot huolella ja lähettää heti tarvittavat liitteet. 

Vertaile aina tuotteet ja rahoitus

Kodinkoneiden hankinta vaatii yleensä aina vertailua, koska tuotteet kehittyvät jatkuvasti. Uusiin ominaisuuksiin tutustuminen ja eri merkkien väliset erot onkin syytä käydä läpi ennen tuotteen valintaa. Elektroniikka ja kodinkoneet maksavat yleensä jo sen verran, että myös rahoituksen vertailulla voi säästää satoja euroja. Harkittujen hankintojen ostossa ei siis kannata hätäillä ja maksaa turhasta. Tuotteen valinnan voi aloittaa vaikkapa budjetin asettamisella. Rahoitus seuraa mukana seuraavina kuukausina, joten lainan tulee olla sopiva omille tuloille. Sopivat kodinkoneet on myös helpompi rajata, kun asettaa selkeän hintahaarukan. Yleensä kodinkoneista löytyy vaihtoehtoja useammasta hintaluokasta. Jos mahdollista, kannaattaa välttää kaikkein halvimmat tuotteet, ettei tarvitse lähiaikoina hommata tilalle jo uutta. Kodinkoneiden käyttöikä on lyhentynyt viimevuosina ja markkinoilla on paljon myös halpamerkkejä, joiden tuotteet eivät välttämättä kestä edes paria vuotta. Kannattaa siis ehdottomasti harkita isompaa rahoitusta ja ostaa kerralla kunnollinen tuote.

Osamaksu vai rahoitus?

Kodinkoneiden ja elektroniikan ostoon on usein tarjolla myös verkkokaupan tai liikkeen oma osamaksu-vaihtoehto. Osamaksu on helppo ottaa kodinkoneen oston yhteydessä, mutta rahoituksia kannattaa kuitenkin aina vertailla ennen ostopäätöstä. Osamaksu voi tulla kalliimmaksi kuin vakuudeton luotto toisesta lainapaikasta otettuna. Rahoitusta kannattaa siis harkita etukäteen, eikä päätyä ottamaan osamaksu-vaihtoehto ilman asianmukaista vertailua. Todellisten vuosikorkojen vertailu paljastaa helpoiten, onko kyse edullisesta lainasta. Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun