Rahoitu.fi

Rahoitu.fi

4.5 4 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 60000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 4.9% - 20%

Parhaat edut

  • Myös yrityslainat mahdollisia
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

  • Esimerkkilainoissa käytetyt tiedot:
  • Todellinen vuosikorko 14,90%*
  • Nimelliskorko 10%*
  • Laskutuslisä 5€ /kk*
  • Avausmaksu 90€*
  • *)Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti.
Rahoitu.fi logo

Rahoitu.fi on suomalainen lainojen kilpailuttaja, jonka avulla voi saada pikalainaa nopeasti 2000-60000 euroa. Laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä. Maksuton Rahoitu.fi palvelu auttaa lainanhakuprosessissa ja tarjoaa asiakkaalle useita eri lainatarjouksia, joista asiakas saa valita mieleisensä. Kaikki lainat, jotka välitetään Rahoitu.fi palvelun kautta ovat turvallisia ja Suomen finanssivalvonnan hyväksymiä. Rahoitu.fi auttaa yli 18-vuotiaita lainanhakijoita löytämään sopivan lainan yhdellä lainahakemuksella. Lainavertailu kannattaa aina, joten ilmaisia palveluita, jotka etsivät lainoja asiakkaan puolesta, on järkevä hyödyntää. Lainavertailu ei yleensä hidasta lainanhakuprosessia, vaan lainan saa edelleen nopeasti, koska myös lainatarjoukset toimitetaan asiakkaalle lähes reaaliajassa. Rahoitu.fi saa palkkionsa pankeilta, joten asiakkaan ei tarvitse osallistua palvelun kustannuksiin.

Vakuudetonta lainaa netistä

Rahoitu.fi on lainojen välittäjä, joka etsii kuluttajalle parhaan ja edullisimman lainan. Rahoitun kautta haetuille lainoille ei koskaan tarvita vakuuksia. Kun yhdellä hakemuksella saa monta eri lainatarjousta, on lainojen vertailua helpompi tehdä. Voit hakea lainaa aina 2 000 eurosta 60 000 euroon saakka. Sinä siis päätät, millaista lainaa haet.

Voit hakea lainaa aina 2 000 eurosta 60 000 euroon saakka.

Lainahakemus täytetään nettilomakkeella. Sen täyttäminen vie vain viisi minuuttia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa lainatarjoukset yleensä välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Rahoitu.fi tarjoaa monikäyttöisiä pikalainoja

Netistä voi hakea tänä päivänä monenlaisia lainoja. Rahoituslaitokset tarjoavat autolainaa, remonttilainaa, venelainaa ja monia muita lainoja. Lainat eroavat toisistaan ehtojen suhteen. Korot ja lainan perustamiskulut saattavat vaihdella merkittävästi. Samoin myös lainojen takaisinmaksuajoissa on eroja, joten valitse itsellesi sopivin.

Rahoitu.fi on suomalainen lainanvälityspalvelu. Se tekee yhteistyötä monien eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Rahoitu auttaa toteuttamaan unelmia aina lomamatkoista kodin suurempiin remontteihin. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se myöskään sido hakijaa mihinkään. Lainaa ei ole siis pakko nostaa, vaikka saisikin hyväksyttyjä lainatarjouksia.

Vinkki: Liitä hakemukseesi toinen hakija varsinkin silloin, jos olet hakemassa suurempaa lainasummaa.

Kulutusluotto vai joustoluotto?

Oikean lainan löytäminen voi olla haastavaa, kun tarjolla on monia erilaisia lainoja. Sen vuoksi lainoihin kannattaa perehtyä kunnolla. Olipa sinulla mielessäsi autolaina, remonttilaina, venelaina tai sitten kulutusluotto, löydät kaikki nämä Rahoitu.fi:stä. Merkitse vain hakemukseen hakemasi lainan määrä sekä haluttu laina-aika. Hakemuksen myöhemmässä vaiheessa voit täydentää sitä, mihin tarkoitukseen laina tulee.

Lainojen yhdistäminen Rahoitu.fi:n avulla

Rahoitu.fi sopii kuvioon myös silloin, kun on yhdistämässä aikaisempia lainojaan. Monen lainan maksaminen ei ole taloudellisesti kannattavaa. Silloin joutuu nimittäin maksamaan useat eri korot sekä lainanhoitomenot. Yhden lainan hoitaminen on myös helpompaa. Kun on yksi eräpäivä, mikä täytyy muistaa, laskujen maksaminen on helpompaa. Kun laskut maksaa aina ajallaan, ei tarvitse myöskään huolehtia ylimääräisistä muistutuskuluista ja viivästyskoroista. Rahoitu.fi:n kautta voi hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin lainan saamisen edellytykset täyttyvät paremmin ja laina on helpompi saada. Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Hakijalla täytyy olla myös säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Sen lisäksi luottotietojen on oltava kunnossa. Pankit eivät nimittäin myönnä lainaa niille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Nopea lainatarjous ja vakuudeton laina

Vakuudeton laina on helppo ottaa netistä, koska vakuuksien takia ei tarvita pankkikäyntejä ollenkaan. Vakuudettomat lainat saa nopeasti tilille, kun toimittaa liitteenä tarvittavat asiakirjat pikalainan myöntäjälle. Vakuudetonta lainaa varten tarvitaan usein viimeisin palkkakuitti ja yrittäjän tai ammatinharjoittajan tulee toimittaa uusin veroilmoitus ja tilinpäätös. Lainan hakemisen kannalta on myös olennaista, että kaikki hakemuksen tiedot on täytetty huolellisesti ja oikein. Rahoitu.fi asiakaspalvelu voi myös soittaa, mikäli tarvitsee lisätietoja koskien hakemusta, joten jos et ehdi vastaamaan, niin kannattaa soittaa takaisin, jotta lainanhakuprosessi pääsee jatkumaan. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen tulevia lainatarjouksia voi seurata OmaRahoitu.fi -palvelussa. Palvelusta näkee saapuneet lainatarjoukset ja sopivan lainan voi myös hyväksyä OmaRahoitu.fi -palvelussa.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on palvelu, jonka voi tehdä kätevästi Rahoitu.fi:n avulla. Pienistä lainoista kertyy nopeasti suuri rahavirta, jossa on suhteessa paljon kuluja. Usein lainojen yhdistäminen vähentää kuluja ja tulee pidemmän päälle edullisemmaksi vaihtoehdoksi ja myös lainan hoitaminen selkeytyy, kun ei tarvitse toimia kuin yhden lainanmyöntäjän kanssa. Lainojen yhdistämisessä kannattaa yleensä hyödyntää rinnakkaishakijaa, jos se on mahdollista. Rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada netistä isompi laina paremmalla korkotarjouksella. Yleensä yli 10000 euron lainoja kannattaa aina hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija on yhtälailla vastuussa lainasta kuten päähakijakin, mikä kannattaa muistaa, kun hakee lainaa netistä. Rahoitu.fi palvelun kautta voi helposti yhdistää lainoja tai hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Rahoitu.fi yhteystiedot

Oy Salus Group Ab
Cygnaeuksenkatu 8
00100 Helsinki

Sähköposti: info[ät]salusgroup.fi
Puhelin: 0923163052


Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista rahoitu.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun