Rahaneuvos

Rahaneuvos

4 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 400 - 2000€
Maksuaika: 30pv
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 50%

Parhaat edut

  • Selkeä lainahakemus
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Kallis verratuna kilpailijoihin, Asiakaspalvelulla ei puhelinnumeroa 
Rahaneuvos logo

Rahaneuvos myöntää lyhytaikaista yrityslainaa kaikille suomalaisille yrityksille. Rahaneuvoksen yrityslaina on suuruudeltaan 400-2000 euroa ja laina-aika on 30 vuorokautta. Ensimmäisellä hakukerralla voi hakea korkeintaan 600€ lainaa. Rahaneuvos tarjoaa yrittäjälle ensilainan nyt ilman käsittelykuluja ja korkoja, jos se maksetaan 30 vuorokauden sisällä takaisin. Muuten Rahalaitoksen myöntämästä lainasta peritään korkoa 29%, sekä käsittelykulu, jonka suuruus on riippuvainen lainattavasta summasta. Käsittelykulu on hinnaltaan reilusta 100 eurosta yli 400 euroon. Rauhaneuvoksen yrityslaina on yksinkertainen ja nopea vaihtoehto, kun yrittäjä tarvitsee äkkiä lyhytaikaista rahoitusta.

 

Miten rahaneuvoksen yrityslaina toimii?

Rahaneuvoksen tarjoamaa yrityslainaa voivat hakea kaikki suomalaiset yrittäjät, olipa yritysmuoto mikä vain. Lainahakemuksen tekijän tulee kuitenkin olla kaupparekisteriin merkitty yrityksen vastuuhenkilö. Rahaneuvos edellyttääkin yrityksen vastuuhenkilön antamaa nimitakausta lainalleen. Reaalivakuuksia ei kuitenkaan tarvita. Rahaneuvos käsittelee lainahakemuksia arkisin klo 8-18 ja pankista riippuen rahat saa tilille jo samana tai seuraavana pankkipäivänä. Lainaa hakiessa kannattaa muistaa, että rahoituksen kulut ovat kirjanpidossa vähennyskelpoisia.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainasopimus lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksien avulla ja rahat ovat käytössä samana tai seuraavana pankkipäivänä. Myös lasku lähetetään myöhemmin sähköpostiin. Rahaneuvos Oy voi myöntää myös haettua pienemmän lainan tai olla myöntämättä lainaa ollenkaan. Ensilaina on aina 400-600 euroa ja vanhana asiakkaana voi hakea 400-2000 euron lainoja. Lainan voi käyttää miten vain, joten yrittäjä ei ole velvollinen selittämään lainantarvettaan.

Maksumuistutus 15€, viivästyskorko on 29%/vuosi eli noin 2,42%/kk. Viivästyskorko annetaan anteeksi, asiakkaan maksaessa maksumuistusmaksun ajallaan.

Rahaneuvos yhteystiedot

Rahaneuvos Oy
Vanha Talvitie 11
PL 100
00501 Helsinki
Y-tunnus 2559909-9

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]rahaneuvos.fi
Avoinna: ma-pe 8-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista rahaneuvos.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun