POP Visa Gold Credit/Debit

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
  • Alle 26-vuotiaille jäsenille kortti on maksuton
  • Sisältää matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Tilinhoitomaksu 4€/kk, kun luotto on käytössä
  • Kortin kuukausimaksu vaihtelee konttorista riippuen, yleensä 7€/kk, jäsenille 5,60€/kk  

Kulut

  • Kortin vuosimaksu 84€
  • Tilinhoitomaksu 4€/kk, kun luotto on käytössä
  • Visa-luoton korko on 3 kk euribor + 8%-yksikköä
  • Visa-tilinsiirto maksaa 2€ + 2% siirrettävästä summasta
POP Visa Gold Credit/Debit logo

POP Visa Gold

POP Visa Gold on yhdistelmäkortti, jossa yhdistyy Visa-luotto sekä maksuaikakortin edut. Pop Pankin Visa Gold -korttiin voi hakea 4000-20000 euron luottorajan. POP-pankki antaa Visa-ostoille keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa. Visa-automaatteja on laajasti ympäri maailmaa, joten käteisnostopaikat löytyvät helposti. Kun asiakas nostaa käteistä ulkomailla valuutta muutetaan euroiksi käyttämällä Visa Internationalin valuutan tukkukurssia. Tämän lisäksi summaan lisätään valuuttalisä, jonka ajankohtainen summa löytyy POP -pankin korttiehdoista. POP Visa Gold -luottokortissa on mukana lähimaksuominaisuus ja mahdollisuus Osto ja nosto -palveluun kauppojen kassalla. Osto ja nosto -palvelu on käytössä Suomen kaupoissa, jotka ovat lähteneet yhteistyöhön mukaan. Ostosten yhteydessä asiakas voi siis nostaa POP Visa Gold -kortin debit- puolella korkeintaan 400 euron käteisnoston veloituksetta.

POP Pankki ja Visa Gold ehdot ja hinnat

POP Pankin Visan Gold -korttia voivat hakea yli 18-vuotiaat POP-pankin asiakkaat. Kortin kuukausimaksu on 7€/kuukaudessa. Pankin jäsenelle kortti maksaa 5,60€/kuukaudessa. POP Visa Gold -kortin kuukausihinnassa voi olla myös pankkikohtaisia eroja. POP Visa Gold -kortilla voi tehdä 5 ilmaista euromääräistä nostoa Visa-automaatilta kuukaudessa. Tämän jälkeen POP-pankki perii maksua 0,50 €/ nosto. Valuutan nosto pankkitililtä tai Visa-tililtä maksaa 2,00 € + 2,5 %, jos nostettu valuutta ei ole euroja. Eurojen nostaminen ulkomailla maksaa 2,00 € + 2 % noston määrästä. Tilinsiirto Visa-tililtä pankkitilille maksaa 2,00 € + 2 % siirron määrästä. Jos Visa-luottoa ei maksa kerralla pois, tulee maksettavaksi laskutuslisä, mikä on 4€/kuukaudessa.Visa-luoton korko on 3 kk Euribor + 8 %. Luottorajan muuttamisesta peritään POP-pankissa palvelumaksua 10€. Alle 26-vuotiaat saavat POP-pankissa yhden kortin käyttöönsä maksutta.

POP Visa Gold Edut

POP pankin tarjoama Visa Gold sisältää LähiTapiolan vakuuttaman matkavakuutuksen. Matkavakuutus on voimassa alle 3 kuukauden matkoilla ja se suojaa sekä henkilön, että matkatavarat. Matkavakuutus ei vaadi, että matka olisi maksettu POP Visa Gold -kortilla. Visa Gold- kortin vakuutuksen alla ovat alle 70-vuotiaat pää- ja rinnakkaiskortinhaltijat sekä mukana matkustavat alle 16-vuotiaat perheenjäsenet. Matka tulee olla yli 50 km päässä kotoa. Ulkomailla matkustettaessa POP Visa Gold -korttiin on liitetty myös Global Customer Assistance -palvelu, joka auttaa asiakasta vuorokauden ympäri, jos kortti katoaa tai varastetaan. POP Visa Gold -kortille on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta kortin Visa-luotolle.

POP Visa Gold Credit/Debit yhteystiedot

Bonum Pankki Oyj
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

Asiakaspalvelu on pankkikohtainen
Esim. Suupohjan Osuuspankki 020 166 6300
Avoinna ma-pe 9.30-16.30


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista poppankki.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset-raha-asiat/kortit-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun