POP Visa Credit/Debit

POP Visa Credit/Debit yhdistelmäkortti esittelyssä

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
  • Alle 26-vuotiaille ja yli 65-vuotiaille jäsenille kortti on maksuton
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Tilinhoitomaksu 4€/kk
  • Kortin kuukausimaksu vaihtelee konttorista riippuen, yleensä n.2,50€/kk

Kulut

  • Kortin vuosimaksu 30€
  • Tilinhoitomaksu 4€/kk, kun luotto on käytössä
  • Visa-luoton korko on 3 kk euribor + 8%-yksikköä
  • Visa-tilinsiirto maksaa 2€ + 2% siirrettävästä summasta
POP Visa Credit/Debit logo

POP Visa Credit/Debit

POP Visa Credit/Debit on pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti yhdessä. POP Visa Credit/Debit kortin kuukausimaksu voi vaihdella konttoreittain. Osassa konttoreista jäsen voi saada kortin ilman kuukausimaksua ja toisessa konttorissa hinta voi olla 2,50€/kuukaudessa. Jos ei ole jäsen, niin POP Visa Credit/Debit maksaa 4€/kuukaudessa. Alle 26-vuotiaille henkilöille ja yli 65-vuotiaille jäsenille kortti voi olla maksuton. POP Visa Credit/Debit -kortin luottorajaksi voi hakea 1000-10000 euroa. Credit ominaisuudella saa keskimäärin 40 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Eräpäiväksi voi valita joko kuun 15 päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Jos asiakas ei maksa kokonaan Visa-laskua menee seuraavana kuukautena luottokorkoa ja tilinhoitomaksua. Tilinhoitomaksu on 4€/kuukaudessa, kun luotto on käytössä. Visa-luoton korko on 3 kk euribor + 8%-yksikköä. Visa-tilinsiirto maksaa 2€ + 2% siirrettävästä summasta. Nostojen ja siirtojen maksimimäärä on 3000€/viikossa. Asiakas voi halutessaan pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Kuukaudet eivät voi kuitenkaan olla perättäisiä.

Opiskelijan POP Visa -yhdistelmäkortti

Suomalainen korkeakouluopiskelija voi hakea omaa POP Visa Credit/Debit -korttiaan sen jälkeen, kun hänellä on kasassa vähintään 90 opintopistettä. Opiskelijan tulee olla yli 18-vuotias, eikä hänellä saa olla maksuhäiriöitä. Opiskelijan Visassa luottoraja on 2000€.

POP Visa Credit/Debit lisäpalvelut

POP Visa Credit/Debit -kortilla on mahdollista käyttää Visan Osto ja Nosto -palvelua kaikkialla Suomessa. Osto ja Nosto -palvelussa asiakas voi korttimaksun yhteydessä nostaa myös käteistä. Suurin sallittu nosto on 400 euroa, mutta kauppa voi määritellä myös alemman nostorajan. POP Visa Credit/Debit kortissa on myös lähimaksumahdollisuus.

 

POP Visa Credit/Debit yhteystiedot

Bonum Pankki Oyj
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

Asiakaspalvelu on pankkikohtainen
Esim. Suupohjan Osuuspankki 020 166 6300
Avoinna ma-pe 9.30-16.30


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista poppankki.fi/-sivulta.

Siirry alkuun