Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Pikavippi.fi

Pikavippi.fi

Jatka lainahakemukseen
Lainat: 100 - 300€
Maksuaika: 6kk
Ikäraja: 18-75 vuotta
Vuosikorko: 49.6%

Parhaat edut

 • Pikavippi.fi takaisinmaksuaika jopa 6kk
 • Myönnetään 18-75 vuotiaille

Huomioitavaa

 • Eräpäivän siirto 25€, 50€ tai 75€
Pikavippi.fi logo

Pikavippi.fi on OPR Online -lainapalvelu, joka myöntää 100€, 200€ ja 300€ pikalainoja sekä 400-3000€ Ostosraha kulutusluottoja ilman vakuuksia. Pikalainoissa ikärajana on 18-vuotta ja sitä myönnetään 100 euroa, 200 euroa tai 300 euroa. Kulutusluotoissa ikärajana on 21-vuotta ja laina-ajat 12-60 kuukautta. Pikavipeissä laina-ajat ovat 184 vuorokautta eli tasan 6 kuukautta. Suuremmissa yli 300€ kulutusluotoissa on myös valittavana 1-3 vuoden takaisinmaksuaikoja, jolloin lainanlyhennys tapahtuu aina kuukausittain.

Pikalainaa voi hakea joko verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Tekstiviestistä menee ainoastaan normaali viestin hinta. Tunnistautuminen tapahtuu ensimmäisellä hakukerralla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Pikavippi.fi on vuonna 2005 perustettu palvelu, joka tarjoaa lainaa yllättäviin menoihin 6 kuukauden maksuajalla. Palvelun tarjoaa suomalainen rahoitusyhtiö OPR-Vakuus Oy. Pikavippi.fi on toteuttanut jo yli miljoona lainaratkaisua, ja jo yli 300 000 suomalaisella on kokemuksia lainan ottamisesta Pikavippi.fi-palvelusta. Pikavippi.fi myöntää 100, 200 ja 300 euron suuruisia pikalainoja. Yli 18-vuotias Suomessa kirjoilla oleva Suomen kansalainen voi hakea lainaa Pikavippi.fi-palvelusta. Pikavippi.fi on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille, eivätkä yritykset voi hakea sieltä lainaa.

Pikavippi.fi on luotettava ja vastuullinen toimija. Se kantaa vastuuta toiminnastaan ja se noudattaa hyviä liiketapoja toiminnassaan. Tyytyväiset asiakkaat ovat yritykselle tärkeitä ja siksi Pikavippi.fi pyrkii toimimaan vastuullisesti, ja sen toiminnan peruslähtökohtia ovat avoimuus ja läpinäkyvyys sekä asiakaslähtöisyys. Yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta toimii lakien ja säädösten mukaan ja noudattaa reilun toiminnan perusperiaatteita toiminnassaan.

Lainan hakeminen Pikavippi.fi-palvelusta

Lainan hakeminen Pikavippi.fi-palvelusta on erittäin nopeaa ja helppoa, ja sen voi tehdä palvelun verkkosivuilla olevalla verkkohakemuksella. Palvelusta jo aiemmin lainaa hakeneet asiakkaat voivat hakea uutta lainaa myös tekstiviestihakemuksella. Lainan hakemiseen asiakas ei tarvitse takaajia, eikä vakuuksia. Lainahakemuksen voi lähettää Pikavippi.fi-palveluun milloin tahansa, ja päätöksen asiakas voi saada hyvinkin pian, koska lainahakemuksia käsitellään ja hyväksyttyjä lainoja maksetaan asiakkaiden tileille päivittäin klo 8-22 välisenä aikana.

Myönteinen luottopäätös edellyttää, että asiakkaalla on muun muassa moitteettomat luottotiedot, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja virallinen osoite Suomessa. Asiakas ei voi saada myönteistä luottopäätöstä, jos hänellä on yritykselle erääntynyt lasku. Kun asiakkaan lainahakemus on hyväksytty, laina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti. Rahat ovat asiakkaan tilillä välittömästi, jos hänellä on Nordean, Osuuspankin, POP:n, Aktian, Tapiolan, Danske Bankin, Handelsbankin tai Säästöpankin tili. Muiden pankkien tileillä rahat ovat 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus 14 päivän sisällä sopimuksen solmimisesta. Peruuttamisilmoitus on tehtävä asiakaspalveluun kirjallisesti ja siinä tulee olla asiakkaan allekirjoitus, nimi ja henkilötunnus, paikka ja päiväys, sekä ilmoitus lainan perumisesta. Asiakas voi myös halutessaan hakea itselleen lainakieltoa Pikavippi.fi-palvelun asiakaspalvelusta. Lainakieltoa ei pysty perumaan ja se koskee kaikkia Pikavippi.fi-palvelun lainapalveluita.

Pikavipin takaisin maksaminen

Pikavippi ja siihen liitetyt toimituskulut asiakas maksaa takaisin luotoantajan lähettämällä laskulla tai laskuilla. Lainan takaisinmaksuaika on 184 vuorokautta, eli noin 6 kuukautta, mutta halutessaan asiakas voi maksaa lainan takaisin nopeammin, jolloin lainasta maksetaan korkoa ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut asiakkaan käytössä. Pikavippi.fi-palvelun myöntämän lainan todellinen vuosikorko on 49,6 %. OPR-Vakuus Oy:n Pikavippi.fi tarjoaa nopean maksajan edun. Eli, jos asiakas maksaa laskun ennen eräpäivää, hän voi säästää lainan kuluissa. Parhaimman säästön asiakas saa, jos hän maksaa lainan takaisin 30 päivän kuluessa lainan myöntämisestä. Jos lainan takaisinmaksussa on vaikeuksia, lainan voi maksaa myös huomautuslaskun tiedoilla. Mikäli asiakas ei kuitenkaan pysty maksamaan huomautuslaskua eräpäivään mennessä, kannattaa hänen ottaa yhteyttä Pikavippi.fi-palvelun laskutusasiakaspalveluun.

Lyhyesti Pikavippi.fi-palvelusta

 • Pikavippi.fi on perustettu vuonna 2005, ja palvelun tarjoaa suomalainen rahoitusyhtiö OPR-Vakuus Oy
 • Pikavippi.fi tarjoaa lainaa elämän yllättäviin menoihin 6 kuukauden maksuajalla
 • Yli 300 000 suomalaisella on jo kokemuksia lainan ottamisesta pikavippi-fi-palvelusta
 • Pikavippi.fi myöntää 100, 200 ja 300 euron suuruisia pikalainoja
 • Yli 18-vuotias Suomessa kirjoilla oleva Suomen kansalainen voi hakea lainaa Pikavippi.fi-palvelusta. Pikavippi.fi on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille, eivätkä yritykset voi hakea sieltä lainaa
 • Pikavippi.fi tarjoaa asiakkaalle lainaa nopeasti ja turvallisesti
 • Asiakas voi hakea lainaa kätevästi verkkohakemuksella ja lainapäätöksen voi saada jo saman päivän aikana. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus 14 päivän sisällä sopimuksen solmimisesta
 • Pikavippi.fi-palvelun kotisivu on osoitteessa www.pikavippi.fi

 

Maksumuistutus 5€/kpl, viivästyskorko. Korkolain mukainen viivästyskorko

Pikavippi.fi yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]pikavippi.fi
Puhelin: 020 741 2030
Avoinna: ma-su 8-20

Pikavippi.fi lainalaskuri - Valitse laina

Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
100€ 25€ 119.57% 125€ 125€ / kk 18v 6kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
200€ 50€ 119.57% 250€ 250€ / kk 18v 6kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
300€ 75€ 119.57% 375€ 375€ / kk 18v 6kk Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista pikavippi.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun