Pikalaina - Vertaa pikavippi ja säästä

Lainaa voit saada heti tilile - Autamme sinua etsimään edullisimman.
-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1500€

Korko:36€
Vuosikorko:4.49%
Yhteensä:1536€

Kuukausierä

128€

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Vertaa lainoja
Valitse sinulle sopivin tarjous
kokemusta

Muutto toi mukanaan yllättäviä kuluja. Vertaalaina.fi:n kautta löysin onneksi edullisen lainan, jolla maksoin takuuvuokran ja uuden sohvan. Nyt kelpaa löhöillä uudessa asunnossa.

Hanna, Iisalmi

kokemusta

Häämatka naapurikaupungissa vaihtui viikon lomaan Espanjassa. Kannatti katsoa lainatarjouksia vertaalaina.fi:n kautta. Häämatkan muistaa vielä pitkään.

Paula, Turku

Nopea ja ilmainen pikalainavertailu

Miksi valita Vertaalaina.fi?

100% ilmainen sivusto
Helppo ja nopea
Puolueetonta vertailua

Pikalaina vertailulla helpot säästöt

Pikalainamarkkinat ovat nykyään hyvin laajat ja ne kasvavat jatkuvasti. Oikean juuri sinulle sopivan pikalainan löytäminen saattaakin olla verrattaen hankalaa. Yritysten joukkoon mahtuu kaikenlaista toimijaa, joten huolellinen pikalainavertailu kannattaa aina suorittaa ennen lainan hakemista. Ensimmäiseksi lainanhakijan tulee päättää lainattava summa.

Pikalainavertailu

Pikalainojen korot ovat korkeat ja niiden lisäksi kokonaiskustannuksiin lisätään mm. käsittelykuluja ja mahdollisia tekstiviestimaksuja. Nämä yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, joka pikalainojen tapauksessa saattaa nousta useisiin satoihin prosentteihin. Monet pikalainaa tarjoavat yritykset eivät myöskään kovin selkeästi ilmoita sivuillaan kaikkiin lainaan liittyvistä kuluista. Siksi ei tulekaan lainata isompaa summaa kuin tarvitsee. Vertailemalla eri yritysten tarjoamien lainojen todellisia vuosikorkoja voit helpommin päättää, mikä on sinulle sopivin pikalaina. Pitää myös muistaa, että pidemmät maksuajat yleensä tarkoittavat myös korkeampia kustannuksia. Tällä hetkellä pikalainojen nimelliskorko saa olla korkeintaan 20% ja vuosittaiset kulut 0-150€. Pikalainojen todellinen vuosikorko onkin laskenut selvästi viime vuosien lakimuutosten myötä.

Pikalainat ovat saaneet mediassa paljon huonoa mainosta, osittain syystäkin. Viime vuosina on pikalainojen yhteydessä esiintynyt huomattavan huonoa palvelua ja jopa suoranaisia huijauksia. Markkinoilta löytyy kuitenkin monia luotettavia, jo pitkään toimineita yrityksiä. Kuuntele muiden kokemuksia ja näihin pohjautuvia suosituksia. Epäluotettavat yritykset eivät yleensä pysy markkinoilla pitkään, sillä sana kulkee nopeasti eteenpäin. Lisäksi julkinen säännöstely on voimakkaasti lisääntynyt.

Yrityksen kotisivujen tulisi myös olla verrattaen selkeät sekä yrityksen yhteystiedot helposti löydettävissä. Mitä avuliaampi ja nopeampi asiakaspalvelu, sen parempi asiakkaalle. Selkeiden kotisivujen ja toimivan asiakaspalvelun avulla saat helposti selville lainaan liittyvät kustannukset ja maksut. Toimiva asiakaspalvelu on myös hyödyksi mahdollisten maksuvaikeuksien ilmetessä ja maksuehtojen uudelleen neuvottelussa. Yrityksen tulee olla myös virallisesti rekisteröitynyt.

Siirry pikalainavertailuun

Pikalainavertailu auttaa lainanhakijaa myös yritysten monipuolisuuden havannoimisessa. Kokeneilla toimijoilla on yleensä erilaisia lainasummia erilaisilla maksuajoilla. Lainaa tulee voida hakea sekä verkkohakemuksella että tekstiviestillä. Jotkin yritykset ovat myös joustavampia maksuehdoissaan mahdollisten ongelmien ilmetessä.

Pikalainavertailu Internetissä

Pikalainavertailu on nykyään helpompaa kuin koskaan. Vertaalaina.fi tarjoaa kaikki lainojen tiedot samalla sivulla. Tiedoissa on otettu huomioon avausmaksut, lainan korot, kuukausimaksut ja muut kulut, jolloin on saatu todellinen kokonaiskulu ja näin ollen lainat on aidosti vertailtavissa keskenään. Tärkein kriteeri vertailuissa on todellinen vuosikorko. Lainan todellinen vuosikorko saattaa nostaa lainan hintaa paljon korkeammaksi kuin lainaaja odotti. Myös muita kriteereitä käytetään pikalainojen vertailussa. Näitä ovat mm. lainojen monipuolisuus, joustavuus ja asiakaspalvelun nopeus.

Lainaus Vertaalaina.fi tarjoaa kaikki lainojen tiedot samalla sivulla.

Pikalainaa tarjoavien yritysten määrä on tänä päivänä laaja ja lainapaikan valitseminen usein vaikeaa. Pikalainavertailuissa on kuitenkin yrityksiä, jotka ovat jatkuvasti saaneet erinomaisia pisteitä ja toimineet alalla jo pitkään. Viime vuosina nettiin on tullut paljon lainapalveluita, jotka eivät itse myönnä lainoja, vaan tarjoavat asiakkaalle mahdollisuuden kilpailuttaa useat lainapaikat yhden lainahakemuksen pohjalta. Asiakas saa nopeasti lainatarjouksia lainahakemuksensa perusteella ja voi halutessaan hyväksyä joukosta itselleen lainan. Verkossa on tarjolla myös korkolaskureita, joiden avulla voit itse kätevästi laskea pikalainojen todelliset vuosikorot tai arvioida omaa maksukykyä oman taloudellisen tilanteen kartoituksen jälkeen.

Internetistä löydät helposti myös muiden lainaajien kokemuksia ja arvioita. Monilla keskustelupalstoilla käydään keskustelua pikalainoista ja vertaillaan niiden tarjoajia. Internetissä sana kulkee nopeasti ja sekä positiiviset että negatiiviset kokemukset ovat kaikkien luettavissa.

Vertaa 1000e lainat

Pikalainavertailu on erittäin hyödyllistä lainaa harkitessa. Pikalainat ovat pieniä lainoja, joten moni saattaa lainata niitä liian helposti seuraamuksia sen kummemmin ajattelematta. Yleisesti pikalainoja on aiemman 30pv tai 60pv sijaan nykyisin tarjolla 1 vuoden takaisinmaksuajalla. Pikalainojen kustannukset ovat kuitenkin korkeat suhteessa muihin lainoihin. Tutkimuksissa on havaittu, että joidenkin lainojen vuosikorot kohosivat ennen lakimuutoksia jopa yli tuhanteen prosenttiin. Markkinoilla on myös epäluotettavia toimijoita, jotka haluavat ansaita helppoa rahaa jatkuvasti kasvavilla markkinoilla. Nämä on kuitenkin mahdollista erotella luotettavien yritysten joukosta huolellisella vertailulla. Internetiä apuna käyttäen on eri pikalainojen vertailu helppoa ja vaivatonta. Jos oma taloudellinen tilanne mietityttää, niin ennen lainan hakemista suosittelemme myös tutustumaan Takuusäätiön sivuihin.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun