VERTAA PIKALAINA

Vertaa pikalainat ja säästä satoja euroja parissa minuutissa.
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

Sopivin 2000€

Korko:95€
Vuosikorko:4.59%
Yhteensä:2095€

Kuukausierä

87€

Pikalaina

Pikalaina on lyhyt vakuudeton laina, jota tarjoavat kymmenet pikavippi yritykset internetin ja puhelimen kautta. Pikalainaa myönnetään yli 18-vuotiaalle luottotietoiselle suomalaiselle. Pikalaina on 500-2000 euron kokoinen laina, joka on Suomessa noussut erittäin suosituksi lainamuodoksi helppouden ja nopeuden ansiosta. Nykyisin pikalainat ovat pitkällä maksuajalla ja ne ovat vakuudettomia luottoja. 

Pikalaina

Vertaa pikalainat

Pikalaina on usein lainavaihtoehtona suhteellisen kallis, minkä vuoksi pikalainavertailu on suositeltavaa ennen pikalainahakemuksen lähettämistä. Pikalainoissa ehdot vaihtelevat eri yritysten välillä suuresti, joten ennen pikalainan hakemista kannattaa tarkistaa ne huolella.

Pikalaina ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla

Pikalaina 2018

Pikalainaa saa ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla. Parhaat tarjoavat jopa 15 vuoden maksuaikaa esimerkiksi 1000 euron pikalainassa. Voimaan tulleen pikavippilain myötä pikalainaa ei saa nykyisin enää yöaikaan ollenkaan, vaan lainan siirto tapahtuu klo 07-23 välisenä aikana. Myös pikalainojen aikoihin tuli muutoksia. Pikalainoja ei saa enää kovin lyhyellä maksuajalla, koska eduskunta sääti pikalainojen maksimikorot niin alhaiselle tasolle, että pikalainan myöntäminen esimerkiksi 30 vuorokauden maksuajalla käy mahdottomaksi. Tällä hetkellä pikalainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20% ja vuosittaiset kulut 0-150€. Pikavipit kiellettiin sen vuoksi, että niistä koitui liian paljon velkaongelmia ja maksuhäiriömerkintöjä, mutta toisaalta nyt velkaongelmaisten velat ovat entistä isompia, koska myös vakuudettomien lainojen summat ovat kasvaneet. Pikalainan saa ilman vakuuksia, mutta pankkitili tai matkapuhelinliittymä on välttämätön, sillä pikalainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla tai tekstiviestillä.

Hae pikalainaa

 

Joustoluotto vaihtoehtona pikalainalle

Nykyään lainapaikat tarjoavatkin joustoluottoja, joissa luottoraja on 2000 euroa, mutta asiakas voi nostaa joustoluotosta myös pienempiä summia, kuten 100€ ja maksaa kuluja ja korkoja vain tästä nostetusta summasta. Käytännössä muutos on johtanut siihen, että nykyään otetaan pidempiaikaisempia ja isompia kulutusluottoja ja joustoluottoja. Toisaalta kulut voivat nousta näissä pienissä nostoissa aivan perinteisten pikavippien tasolle, joten lainavertailu kannattaa tehdä myös silloin, kuin kyse on pienemmästä lainantarpeesta. Pienten 100-200 euron pikalainojen saaminen on nykyään lähes mahdotonta ja ainut keino onkin hakea korkeamman luottorajan joustoluottoa, mistä voi tarvittaessa tehdä myös pienempiä nostoja. Yksi vaihtoehto on myös hyödyntää luottokortin luottoa, kun tarvitsee nopeasti pienen pikalainan. 

Vertaa joustoluotot

 

Lainan vakuutena auto

Jos on vakuuksia kuten autoa, niin voi hakea lainaa myös auto vakuutena. Tätä lainaa myöntää SAV-rahoitus SAV-luoton muodossa. 

Yleensä lainojen ja rahoituksen vakuutena käytetään autoa tai moottoripyörää. Vakuus toteutetaan siten, että autosi rekisteröityy ajoneuvohallintokeskuksen rekisteriin SAV-luoton nimiin siksi ajaksi, kun nostat lainaa autoa vastaan. Jos et saa lainaasi muuten hoidettua, autoasi voidaan siis käyttää velan perimieskeinona. Jos hoidat kaikki maksut sovitulla tavalla aikataulussa, et voi menettää autoasi missään vaiheessa. Omistussuhde palautuu silloin ennalleen luottosuhteen päätyttyä. Auton takaisinottoa perimieskeinona säätelee Kuluttajansuojalaki, joka on aina velan ottajan puolella. Lainaa voi saada tätä kautta jopa 6000€, mutta kuitenkin korkeintaan 50% auton markkina-arvosta.

Pikalaina lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun