VERTAA PIKALAINA

Vertaa pikalainat ja säästä satoja euroja parissa minuutissa.
-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Vertaa pikalainoja, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Tee pikalainavertailu
Valitse sopivin pikalaina
kokemusta

Muutto toi mukanaan yllättäviä kuluja. Vertaalaina.fi:n kautta löysin onneksi edullisen lainan, jolla maksoin takuuvuokran ja uuden sohvan. Nyt kelpaa löhöillä uudessa asunnossa.

Hanna, Iisalmi

kokemusta

Häämatka naapurikaupungissa vaihtui viikon lomaan Espanjassa. Kannatti katsoa lainatarjouksia vertaalaina.fi:n kautta. Häämatkan muistaa vielä pitkään.

Paula, Turku

Pikalaina

Pikalaina on lyhyt vakuudeton laina, jota tarjoavat kymmenet pikavippi yritykset internetin ja puhelimen kautta. Pikalainaa myönnetään yli 18-vuotiaalle luottotietoiselle suomalaiselle. Pikalaina on 50-2000 euron kokoinen laina, joka on Suomessa noussut erittäin suosituksi lainamuodoksi helppouden ja nopeuden ansiosta. Nykyisin pikalainat ovat pitkällä maksuajalla ja ne ovat vakuudettomia luottoja. 

Pikalaina

Vertaa pikalainat

Pikalaina on usein lainavaihtoehtona suhteellisen kallis, minkä vuoksi pikalainavertailu on suositeltavaa ennen pikalainahakemuksen lähettämistä. Pikalainoissa ehdot vaihtelevat eri yritysten välillä suuresti, joten ennen pikalainan hakemista kannattaa tarkistaa ne huolella.

Pikalaina ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla

Pikalaina 2018

Pikalainaa saa ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla. Parhaat tarjoavat jopa 15 vuoden maksuaikaa esimerkiksi 1000 euron pikalainassa. Voimaan tulleen pikavippilain myötä. Pikalainaa ei saa nykyisin enää yöaikaan ollenkaan, vaan lainan siirto tapahtuu klo 07-23 välisenä aikana. Myös pikalainojen aikoihin tuli muutoksia. Pikalainoja ei saa enää kovin lyhyellä maksuajalla, koska eduskunta sääti pikalainojen maksimikorot niin alhaiselle tasolle, että pikalainan myöntäminen esimerkiksi 30 vuorokauden maksuajalla käy mahdottomaksi. Pikavipit kiellettiin sen vuoksi, että niistä koitui liian paljon velkaongelmia ja maksuhäiriömerkintöjä. Pikalainan saa ilman vakuuksia, mutta pankkitili tai matkapuhelinliittymä on välttämätön, sillä pikalainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla tai tekstiviestillä.

Hae pikalainaa

 

Joustoluotto vaihtoehtona pikalainalle

Nykyään lainapaikat tarjoavatkin joustoluottoja, joissa luottoraja on 2000 euroa, mutta asiakas voi nostaa joustoluotosta myös pienempiä summia, kuten 100€ ja maksaa kuluja ja korkoja vain tästä nostetusta summasta. Käytännössä muutos on johtanut siihen, että nykyään otetaan pidempiaikaisempia ja isompia kulutusluottoja ja joustoluottoja. Toisaalta kulut voivat nousta näissä pienissä nostoissa aivan perinteisten pikavippien tasolle, joten lainavertailu kannattaa tehdä myös silloin, kuin kyse on pienemmästä lainantarpeesta.

Vertaa joustoluotot

 

Lainan vakuutena auto

Jos on vakuuksia kuten autoa, niin voi hakea lainaa myös auto vakuutena. Tätä lainaa myöntää SAV-rahoitus SAV-luoton muodossa. 

Yleensä lainojen ja rahoituksen vakuutena käytetään autoa tai moottoripyörää. Vakuus toteutetaan siten, että autosi rekisteröityy ajoneuvohallintokeskuksen rekisteriin SAV-luoton nimiin siksi ajaksi, kun nostat lainaa autoa vastaan. Jos et saa lainaasi muuten hoidettua, autoasi voidaan siis käyttää velan perimieskeinona. Jos hoidat kaikki maksut sovitulla tavalla aikataulussa, et voi menettää autoasi missään vaiheessa. Omistussuhde palautuu silloin ennalleen luottosuhteen päätyttyä. Auton takaisinottoa perimieskeinona säätelee Kuluttajansuojalaki, joka on aina velan ottajan puolella.

Pikalaina lyhyesti



Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun