OP-Visa Gold

OP-Visa Gold kortti esittelyssä

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Matkan peruuntumisturva
  • Tuoteturva-vakuutus
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Vuosimaksu 75€
  • Kortti on tarkoitettu Osuuspankkien pääasiallisille asiakkaille

Kulut

  • Kortin vuosimaksu 75€
  • Laskutuspalkkio, kun korollista luottoa 3,50€/kk
  • Euromääräinen nosto 2€ + 2% noston määrästä
OP-Visa Gold logo

OP-Visa Gold

OP-Visa Gold on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Käytössä on debit ja credit -vaihtoehdot ja lisäksi korttiin voi lisätä myös K-plussa-ominaisuuden. Korttia voivat hakea yli 18-vuotiaat Osuuspankin tai Helsingin OP:n pääasialliset asiakkaat. Suositusikärajana kortissa on yli 20-vuotta. Lisäksi asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Maksuhäiriöitä ei saa olla. Luottorajaksi voi korttiin hakea jopa 10000 euroa. OP-Visa Gold -kortin avulla saa kätevästi keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa ostoille. Asiakas voi valita laskulle eräpäivän neljästä vaihtoehdosta: 7.,15.,24. tai kuukauden viimeinen päivä. OP Bonusasiakkaalle kertyy bonusta käytetystä luotosta sekä ostoksista, jotka on maksettu kortin credit-puolella. OP Visa Gold -kortissa on mukana lähimaksuominaisuus, jolloin tunnuslukua ei tarvitse näppäillä alle 25 euron ostoissa. OP Visa -kortti maksaa 6,25 €/kk, jonka bonusasiakkaat voivat maksaa myös kertyneillä bonuksilla. Korko on 3 kk euribor + 7%. Laskutuspalkkio on 3,50€, kun luotolla on korollista velkaa. OP-Visa Goldin voi noutaa omasta konttorista 5 päivää onnistuneen korttitilauksen jälkeen, joten OP-Visa Gold -kortin toimitus on varsin nopea. Käteisnosto OP-Visa Gold -luotolta oston yhteydessä maksaa 2,00 € + 2,00 % noston määrästä. Käteistä voi nostaa ainakin K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta.

OP-Visa Gold edut

OP-Visaan Gold korttiin kuuluu matkan peruuntumisturva. Peruuntumisturva korvaa matkakuluja, jotka on maksettu OP-Visa Gold -kortilla oli peruuntumisen syy sitten mikä tahansa. Peruuntumisturva korvaa myös matkaan liittyvän palvelun, esimerkiksi konserttiliput. Korvaus on 75 % matkan, majoituksen ja muiden palveluiden hinnasta.

OP-Visa Gold -korttiin kuuluu tällä hetkellä myös ostoturvavakuutus. Kun ostoksen maksaa kortin Credit -ominaisuudella saa ostokselle 180 päivän ostoturvavakuutuksen, jos tavara esimerkiksi putoaa ja menee rikki. Ostoturvan omavastuu on 40 euroa. Ostoturva toimii maailmanlaajuisesti, myös verkko-ostoissa.

Osuuspankin omistaja-asiakkaille tulee lisäksi 1.1.2018 voimaan tuoteturva-vakuutus, joka korvaa samalla ostoturvavakuutuksen. Tuoteturvavakuutuksessa tavaran omavastuu on 75 euroa. Tuoteturva on voimassa myös kortin debit-puolella tehdyissä ostoissa.

 

OP-Visa Gold yhteystiedot

OP-Korttiyhtiö Oyj
Gebhardinaukio 1
00510 HELSINKI 

Asiakaspalvelu 0100 0500
Avoinna ma-pe klo 08.00-22.00, la klo 10.00-16.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista uusi.op.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun