OP-Visa Gold

OP-Visa Gold kortti esittelyssä

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Matkan peruuntumisturva
 • Tuoteturva-vakuutus
 • ID-turva
 • LoungeKey
 • Assistenttipalvelu
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Vuosimaksu 93€
 • Kortti on tarkoitettu Osuuspankkien pääasiallisille asiakkaille
 • Matkavakuutus on voimassa vain, jos 100% matkasta on maksettu OP-Visa Gold luottokortilla

Kulut

 • Kortin vuosimaksu 93€
 • Laskutuspalkkio, kun korollista luottoa 3,50€/kk
 • Euromääräinen nosto 2€ + 2,75% noston määrästä
OP-Visa Gold logo

OP-Visa Gold

OP-Visa Gold on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Käytössä on debit ja credit -vaihtoehdot ja lisäksi korttiin voi lisätä myös K-plussa-ominaisuuden. Korttia voivat hakea yli 18-vuotiaat Osuuspankin tai Helsingin OP:n pääasialliset asiakkaat. Suositusikärajana kortissa on yli 20-vuotta. Lisäksi asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Maksuhäiriöitä ei saa olla. Luottorajaksi voi korttiin hakea jopa 20000 euroa. OP-Visa Gold -kortin avulla saa kätevästi keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa ostoille. Asiakas voi valita laskulle eräpäivän neljästä vaihtoehdosta: 7.,15.,24. tai kuukauden viimeinen päivä.

OP Bonusasiakkaalle kertyy bonusta käytetystä luotosta sekä ostoksista, jotka on maksettu kortin credit-puolella. OP Visa Gold -kortissa on mukana lähimaksuominaisuus, jolloin tunnuslukua ei tarvitse näppäillä alle 50 euron ostoissa. OP Visa -kortti maksaa 7,75 €/kk, jonka bonusasiakkaat voivat maksaa myös kertyneillä bonuksilla. Korko on 3 kk euribor + 7,95%. Laskutuspalkkio on 3,50€, kun luotolla on korollista velkaa. OP-Visa Goldilla voi nostaa rahaa luotolta tilille tai maksaa laskuja hintaan 2€+ 2,95% laskun/siirron määrästä. Käteisnosto OP-Visa Gold -luotolta oston yhteydessä maksaa 2,00 € + 2,75 % noston määrästä, debit -puolelta nosto on ilmainen. Käteistä voi nostaa ainakin K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta. OP-Visa Gold debit-puolelta pakettiin kuuluu 4 ilmaista nostoa kuukaudessa, jonka jälkeen seuraavat nostot 0,55 €/nosto.

OP-Visa Gold edut - uutuutena identiteettiturva sekä LoungeKey

OP-Visa Gold kortissa on nyt voimassa LoungeKey, joka tarjoaa mahdollisuuden siirtyä täpötäysistä lentokenttien odotusauloisa rauhallisempaan VIP-loungeen. Loungeja on tarjolla yli 1000 eri lentokentillä ympäri maailmaa ja VIP-loungeen on myös mahdollista ottaa kaveri mukaan. Lounge-käynti maksaa 28€/hlö ja se veloitetaan OP-Visa Gold -kortilta. 

Vapaa-ajalle on luvassa ajansäästöä assistenttipalvelun muodossa. Palvelun avulla asiakas tekee kätevästi tilaukset konsertteihin ja ravintoloihin Pohjoismaissa. Puhelinnumerosta voi kysellä myös vinkkejä tekemiseen ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Palvelu toimii maanantaista lauantaihin klo 10-18.  

Identiteettivarkaudet ovat lisääntyneet rinta rinnan sähköisten palveluiden kanssa. OP-Visa Gold tarjoaa nyt kortin mukana ID-turvan. Turvaan kuuluu henkilökohtainen palvelu 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakas saa ohjeita siihen, kuinka voi pienentää petoksen uhriksi tulemisen riskiä. Lisäksi rikoksen jo tapahduttua asiakas saa heti apua asian selvittämiseen sekä seurausten rajoittamiseen. ID-turvan kautta voi saada apua muun muassa seuraavalla tavalla: hylkää perusteettomat maksuvaatimukset, peruuttaa tilatut liittymät sekä poistaa maksuhuomautukset.

OP-Visa Gold turvaa ja vakuuttaa matkan

OP-Visa Goldissa on mukana matkavakuutus, joka kattaa koko perheen. Kun koko matka on maksettu OP-Visa Gold -luottokortilla turvaa matkavakuutus asiakkaan sekä hänen puolisonsa ja alle 20-vuotiaat lapset. Matkahätäpalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, kortin vakuutus korvaa sairauden ja matkan keskeytymisen sekä matkatavaroiden vahingoittumisen tai katoamisen. Vastuuvahinkokorvaus koskee muille aiheutettuja vahinkoja ulkomailla. OP-Visa Goldin yksi kätevä matkailijan turva on myös omavastuun poisto auton vuokrauksen yhteydessä aina 1000€ saakka.

Matkalla tulee usein tehtyä ostoksia ja omistajajäsenille OP-Visa Gold tarjoaa tuoteturvan, joka on voimassa puoli vuotta oston jälkeen. Tuoteturva korvaa esimerkiksi, jos kahvit kaatuvat läppärille tai puhelin lipsahtaa kädestä. Omavastuu on 75 euroa ja enimmäiskorvausmäärä 2000€. Tuoteturva on voimassa sekä ulkomailla että kotimaassa, mutta se koskee vain Osuuspankin omistajajäseniä tai rinnakkaiskortin haltijaa, jos kortin pääomistaja on pankin omistajajäsen. 

OP-Visa Gold yhteystiedot

OP-Korttiyhtiö Oyj
Gebhardinaukio 1
00510 HELSINKI 

Asiakaspalvelu 0100 0500
Avoinna ma-pe klo 08.00-22.00, la klo 10.00-16.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista uusi.op.fi-sivulta.

Siirry alkuun