OP Visa

OP Visa kortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Tuoteturva-vakuutus omistajajäsenille
  • Käteisnosto mahdollinen ostosten yhteydessä K-kaupoissa ja Tokmannilla
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Vuosimaksu 33 €
  • Kortti on tarkoitettu Osuuspankin pääasiallisille asiakkaille

Kulut

  • Vuosimaksu 33€
  • Laskutuspalkkio, kun korollista luottoa 3,50€/kk
  • Euromääräinen nosto 2€ + 2% noston määrästä
OP Visa logo

OP Visa

OP Visa on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Käytössä on debit ja credit -vaihtoehdot ja lisäksi korttiin voi lisätä myös K-plussa-ominaisuuden. Korttia voi hakea yli 18-vuotiaat Osuuspankin tai Helsingin OP:n pääasialliset asiakkaat. Lisäksi asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Maksuhäiriöitä ei saa olla. Luottorajaksi voi korttiin hakea 1000-6000 euroa. Opiskelija voi myös hakea OP Visa -korttia, kun hänellä on 45 opintopistettä suoritettuna kotimaisessa korkeakoulussa. Opiskelijalla on luottorajana 1000 euroa. Yli 16-vuotiaalle perheenjäsenelle voi hakea OP Visa -rinnakkaiskorttia hintaan 2€/kk.OP Visa -kortin avulla saa kätevästi keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa ostoille. Asiakas voi valita laskulle eräpäivän neljästä vaihtoehdosta: 7.,15.,24. tai kuukauden viimeinen päivä. OP Bonusasiakkaalle kertyy bonusta käytetystä luotosta sekä ostoksista, jotka on maksettu kortin credit-puolella. OP Visa -kortissa on mukana lähimaksuominaisuus, jolla on kätevä maksaa alle 25 euron ostokset kortin debit-puolelta. OP Visa -kortti maksaa 2,75€/kk, jonka bonusasiakkaat voivat maksaa myös kertyneillä bonuksilla. Alle 26-vuotiaat saavat OP-Visan maksutta. Korko on 3 kk euribor + 7%. Laskutuspalkkio on 3,50€, kun luotolla on korollista velkaa. OP-Visan voi noutaa omasta konttorista 5 päivää onnistuneen korttitilauksen jälkeen, joten OP-Visa -kortin toimitus on varsin nopea. 

OP Visa edut

OP Visaan kuuluu ostoturvavakuutus. Kun ostoksen maksaa kortin Credit -ominaisuudella saa ostokselle 180 päivän ostoturvavakuutuksen, jos tavara esimerkiksi putoaa ja menee rikki. Ostoturvan omavastuu on 40 euroa. Ostoturva toimii maailmanlaajuisesti, myös verkko-ostoissa.

Osuuspankin omistaja-asiakkaille tulee lisäksi 1.1.2018 voimaan tuoteturva-vakuutus, joka korvaa samalla ostoturvavakuutuksen. Tuoteturvavakuutuksessa tavaran omavastuu on 75 euroa. Tuoteturva on voimassa myös kortin debit-puolella tehdyissä ostoissa.

OP-Visa -kortilla voi nostaa käteistä K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta. Käteisnosto OP-Visa-luotolta oston yhteydessä maksaa 2,00 € ja 2,00 % noston määrästä.

OP Visa yhteystiedot

OP-Korttiyhtiö Oyj
Gebhardinaukio 1
00510 HELSINKI 

Asiakaspalvelu 0100 0500
Avoinna ma-pe klo 08.00-22.00, la klo 10.00-16.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista uusi.op.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun