OP Visa

OP Visa kortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Tuoteturva-vakuutus omistajajäsenille
  • Käteisnosto mahdollinen ostosten yhteydessä K-kaupoissa ja Tokmannilla
  • Ilmainen alle 26-vuotiaille
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Vuosimaksu 33 €
  • Kortti on tarkoitettu Osuuspankin pääasiallisille asiakkaille

Kulut

  • Vuosimaksu 33€
  • Laskutuspalkkio, kun korollista luottoa 3,50€/kk
  • Euromääräinen nosto 2€ + 2,75% noston määrästä
OP Visa logo

OP Visa

OP Visa on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Käytössä on debit ja credit -vaihtoehdot ja lisäksi korttiin voi lisätä myös K-plussa-ominaisuuden. Korttia voi hakea yli 18-vuotiaat Osuuspankin tai Helsingin OP:n pääasialliset asiakkaat. Lisäksi asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Maksuhäiriöitä ei saa olla. Luottorajaksi voi korttiin hakea 2000-20000 euroa. Opiskelija voi myös hakea OP Visa -korttia, kun hänellä on 45 opintopistettä suoritettuna kotimaisessa korkeakoulussa. Opiskelijalla on luottorajana 2000 euroa. Yli 16-vuotiaalle perheenjäsenelle voi hakea OP Visa -rinnakkaiskorttia hintaan 2,50€/kk.OP Visa -kortin avulla saa kätevästi keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa ostoille. Asiakas voi valita laskulle eräpäivän neljästä vaihtoehdosta: 7.,15.,24. tai kuukauden viimeinen päivä. 

OP Bonusasiakkaalle kertyy bonusta käytetystä luotosta sekä ostoksista, jotka on maksettu kortin credit-puolella. Debit-puolelta maksettaessa asiakas voi halutessaan ottaa käyttöön Säästölippaan, jolloin jokaisen debit-puolen oston yhteydessä sovittu summa siirtyy säästöön. OP Visa -kortissa on mukana lähimaksuominaisuus, jolla on kätevä maksaa alle 50 euron ostokset kortin debit-puolelta. OP Visa -kortti maksaa 2,95€/kk, jonka bonusasiakkaat voivat maksaa myös kertyneillä bonuksilla. Alle 26-vuotiaat saavat OP-Visan maksutta. Korko on 3 kk euribor + 7,95%. Laskutuspalkkio on 3,50€, kun luotolla on korollista velkaa. OP-Visa kortin debit-puolelta voi tehdä 4 ilmaista nostoa kuukaudessa ja seuraavat nostot 0,55 €/nosto. Visa-puolelta euromääräinen nosto maksaa 2,00 € ja 2,75 % noston määrästä.

OP Visa edut

OP Visaan kuuluu tuoteturva, jolloin esineen oston jälkeen Osuuspankin omistajajäsenillä on 180 päivää voimassa tuoteturva tuotteen rikkoutumisen tai varkauden varalle. Tuoteturva koskee tilanteita, jolloin esimerkiksi puhelin tipahtaa kädestä ja näyttö hajoaa. Tuoteturvan omavastuu on 75 euroa ja suurin korvattava määrä 2000€.

OP-Visa -kortilla voi nostaa käteistä K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta korkeintaan 200€ oston yhteydessä. Käteisnosto OP-Visa-luotolta oston yhteydessä maksaa 2,00 € ja 2,75 % noston määrästä.

Pivo tekee maksamisesta vaivatonta

Pivo on ilmainen sovellus, johon voi liittää kätevästi oman OP Visa-kortin. Pivon avulla voi maksaa nopeasti kaverille, kassalla tai verkossa ilman tilinumeroita, pelkän puhelinnumeron avulla. Raha siirtyy realiaikaisesti myös kaverille, jolla on tili eri pankissa. Pivon avulla on myös helppo seurata omaa kulutusta. Pivon lähimaksu-ominaisuus tekee maksamisesta todella vaivatonta. Puhelimen ja Pivon käyttö maksupäätteellä mahdollistaa maksamisen myös isommilla summilla ilman näppäilyjä ja kortin esiin ottamista. Tällä hetkellä Pivon lähimaksuominaisuus toimii Android-puhelimilla, joissa on Android-versio 6.0 tai uudempi ja NFC-tuki.

OP Visa yhteystiedot

OP-Korttiyhtiö Oyj
Gebhardinaukio 1
00510 HELSINKI 

Asiakaspalvelu 0100 0500
Avoinna ma-pe klo 08.00-22.00, la klo 10.00-16.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista uusi.op.fi-sivulta.

Siirry alkuun