Vertaa OPR-vakuus lainat

Yli 60 lainatarjousta - Autamme sinua lφytδmδδn edullisimman lainan

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

OPR-Vakuus

OPR Vakuus Oy on suomalainen rahoitusratkaisuja tarjoava yritys. OPR Vakuus Oy, joka perustettiin 2005, tarjoaa eri suuruisia lainoja kuluttajan sekä pitkä- että lyhyt-aikaiseen rahan tarpeeseen. OPR Vakuus Oy on ollut mukana toteuttamassa yli miljoonaa eri rahoitusratkaisua yli 200 000 kuluttajalle toimintansa alkamisen jälkeen.

OPR-Vakuus lainat

>> Katso pikalaina vertailu tästä


OPR-VakuusSuomalainen OPR-Vakuus Oy on lainapalveluita suomalaisille kuluttajille tarjoava yhtiö. Se on aloittanut toimintansa vuonna 2005 ja toteuttanut yli miljoona lainaa yli 200 000 kuluttajalle. OPR Vakuus Oy tarjoaa innovatiivisia lainapalveluita, joista Everyday kännykkäluotto on yksi suosituimmista. Muita palveluita ovat Ostosraha sekä alkuperäinen Pikavippi.fi. Näitä kaikkia lainoja voidaan hallita OPR-Online palvelun kautta. Alla on esitelty kaikki OPR-lainat.

 

OPR-Online lainojen hallinta

OPR-Online

OPR-Online on OPR-Vakuus Oy:n lainapalveluiden hallintaan tarkoitettu SSL-salauksella suojattu lainapalvelu. OPR-Onlinessa voi tarkistaa ja muuttaa omia tietoa sekä hakea OPR-Vakuus Oy:n lainoja (Everyday, Ostosraha, Pikavippi.fi) sekä nähdä sen hetkiset omat lainat. OPR-Online on SSL-salauksella tehty, joten asiakkaan tiedot eivät ole ulkopuolisten ongittavissa. Puhelimella käytettävissä on syytä tarkistaa hinta puhelinoperaattorilta.

 

OPR lainat ja pikavipit

EverydayEveryday luotto on kuin luottokortti kännykässä. Luottoa voi nostaa useammassa erässä 50-2000€. Sitä myönnetään yli 21-vuotta täyttäneille suomalaisille kuluttajille. 1. Hae Everyday käyttöösi 2. Nosta luotto netissä tai tekstiviestillä 3. Laskutus kerran kuussa 4. Laskua maksaessasi voi valita osamaksuvaihtoehdon (vähintään 1/3 laskun loppusummasta, min. 50€).
>> Hae Everyday laina tästä

 

Pikavippi.fi Pikavippi.fi tarjoaa lainaa asiakkaan muuttuviin elämäntilanteisiin. Pikavippi.fi lainasummat ovat 50-300€ välissä ja sitä myönnetään yli 18-vuotiaille luottotietoisille henkilöille. Pikavippi.fi:ssä takaisinmaksuajat vaihtelevat 7pv-6kk välillä.

>> Hae Pikavippi.fi laina tästä

 

OstosrahaOstosraha kulutusluotto on OPR-Vakuus Oy:n suurin laina. Lainaa voi saada 400:sta eurosta 2500 euroon. Ostosrahan takaisinmaksuaika on 1kk-36kk ja sitä myönnetään yli 21-vuotiaille Suomen kansalaisille, jolla on luottotiedot kunnossa. Lainaa myönnetään ilman vakuuksia.

>> Hae Ostosraha tästä

 

OPR Vakuus Oy

OPR Vakuus Online

OPR Vakuus Oy omistaa eri luottoja tarjoavia pienlainayrityksiä. OPR Vakuus Oy:n pyörittämiä lainantarjoaja palveluita ovat esimerkiksi PikaVippi.fi, Ostosraha.fi, Everyday.fi ja tuottoa.fi. PikaVippi.fi tarjoaa nimensä mukaisesti pienehköjä lainoja lyhyellä laina-ajalla nopeaan tarpeeseen. PikaVippi.fi-sivustolta voi anoa 50 – 1000 euron suuruisia lainoja. Maksuajan voi valita seitsemästä päivästä kuuteen kuukauteen. Pikavippiä voi anoa PikaVippi.fi–sivustolta, jos on täysikäinen Suomen kansalainen. Rahat saa tilille nopeasti. 100 euron lainasta yhden kuukauden maksuerällä syntyy 23 euroa kuluja, ja lainan todellinen vuosikorko on 1141,21 %.

OPR Vakuus Oy tarjoaa myös Ostoraha.fi–sivuston kuluttajille, jotka ovat yli 21-vuotiaita lainan hakijoita. Ostoraha.fi-sivustolta saa haettua lainaa yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen pituisille laina-ajoille.

Everyday.fi, joka toimii myös OPR Vakuus Oy:n alla, tarjoaa kuluttajalle jopa 2000 euron luottorajan ilman kiinteää vuosimaksua. Kuluttaja voi nostaa tarvitsemansa määrän rahaa tilille oman luottorajansa puitteissa. Sopimuksen voi tehdä ilmaiseksi, ja kuluttaja maksaa vain tarvitsemansa luoton käytöstä. Luotolla on keskimäärin 45 päivän maksuaika.

OPR Vakuus Oy tarjoaa rahoitusratkaisuja moneen eri tarpeeseen eri vippisivustojen kautta. Yrityksen tavoite on olla turvallinen ja asiakasystävällinen lainanantaja. Siksi lainakulut ilmoitetaan selvästi lainaehdoissa, jotta kuluttajalle ei synny väärinkäsityksiä lainan takaisinmaksusta.

OPR-Vakuus Oy ylläpitää myös Tuottoa.fi –palvelua, jota kautta voi tehdä eri suuruisia osakesijoituksia. Tuottoa.fi –palvelun vähimmäissijoitus on 1000 euroa. Sijoitukselle maksetaan osinkoa 4 – 8 % vuotuisesta tuotosta. Osingon suuruus riippuu sijoituksen kestosta.

Moni on joskus joutunut tilanteeseen, jossa pankkitilin saldo on lähellä nollaa, mutta palkkapäivään on vielä aikaa. Silloin voi olla hyödyllistä lainata pieni summa rahaa turvalliselta pikalainaa tarjoavalta yritykseltä. OPR-Vakuus Oy kertoo verkkosivuillaan tarjoamansa palveluiden kustannukset avoimesti, jotta lainan ottaminen tulisi kuluttajalle mahdollisimman turvalliseksi. OPR Vakuutus Oy on Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen. Suomen Pienlainayhdistyksen tavoitteena on saada selvemmät pelisäännöt pienlainamarkkinoille ja parantaa kuluttajien asenteita pienlainayrityksiä kohtaan. Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenenä OPR Vakuutus Oy on hyväksynyt yhdistyksen eettiset säännöt ja noudattaa niitä pienlainamarkkinoilla.

OPR Vakuutus Oy tarjoaa lainaa luotettavasti ja nopeasti, mutta lainaehdot on aina hyvä lukea huolellisesti läpi ennen kuin hyväksyy ne. Pikalainan otto voi olla riski kuluttajalle, joka ei ole hyvä hoitamaan talouttaan. Pikalainaa ottaessa on kuluttajan suunniteltava jo valmiiksi jo lainan takaisinmaksu. Laina kannattaa maksaa pois mahdollisimman pian, jotta säästyttäisiin turhilta korkokuluilta. Pikalainoissa on aina korkeampi korko kuin pankin myöntämissä suuremmissa lainoissa. Pienlainojen lisäksi OPR Vakuutus Oy tarjoaa myös uuden innovatiivisen sijoituspalvelun asiakkailleen.

OPR Vakuus Oy lyhyesti

  • Suomalainen rahoitusratkaisuja tarjoava yritys, joka perustettiin 2005.
  • Yrityksen tarjoamia palveluita on käyttänyt jo yli 200 000 kuluttajaa ympäri Suomea.
  • Yritys ylläpitää eri suomenkieliä verkkosivuja, jotka tarjoavat lainaa kuluttajan pikaiseen rahantarpeeseen. Yrityksen tarjoamia sivuja ovat esim. pikavippi.fi,
  • Laina-ajat vaihtelevat 7 päivästä 36 kuukauteen.
  • Lainan hinta on laina + korko kulut, Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee, mutta on min. 151,24%.
  • Päivisin lainan saanti kestää muutaman minuutin lainaehtojen hyväksymisen jälkeen. Lainaa voi hakea joka päivä kello 8 – 22 välisenä aikana.


Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun