NORJALAISET PANKIT

Norjalainen Bank Norwegian on yksi Suomen suosituimmista lainoista.

Norjalaiset pankit ja lainapaikat

Norjalaiset Suomessa toimivat pankit ja lainapaikat, jotka ovat mukana Vertaalaina.fi lainavertailussa:

 

Suomeen on tullut lähivuosina neljä norjalaispankkia, jotka kaikki tarjoavat kulutusluottoja ilman vakuuksia. Bank Norwegian -pankki on jo kolmanneksi suurin vakuudettomien kulutusluottojen tarjoaja Suomessa, jos ei oteta huomioon OP:n ja Nordean myöntämiä lainoja, joten norjalaispankin kasvu on ollut todella kova. Komplett Bank ja uusin tulokas Instabank ovat nekin kasvaneet vauhdilla. Hyvät lainatuotteet tuovat norjalaisille lainapaikoille merkittävän edun ja mahdollisuuden kasvuun.

Norjalaiset lainat

Norjalainen laina

Hae lainaa Bank Norwegianista

Norjalaiset pankit toimivat Suomessa netin väiityksellä ja myös asiakaspalvelua on mahdollista saada suomen kielellä, vaikka kyseessä onkin norjalainen laina. Lainan hakeminen norjalaisesta pankista ei juuri eroa lainan hakemisesta suomalaisesta pankista, kun on kysymys vakuudettomista lainoista. Norjalainen laina on turvallinen vaihtoehto ja lainan hakeminen onnistuu nopeasti. 

Norjalaiset pankit ovat tuoneet Suomen lainamarkkinoilla uusia tuulia. Esimerkiksi Komplett Bank antaa asiakkaalle vapauden valita lainansa lyhennysaikataulun vapaasti. Asiakas voi maksaa korkoja ja kuluja, jos ei halua lyhentää lainaa. Bank Norwegian on tuonut puolestaan markkinoille kuukausimaksuttoman luottokortin, jolla voi nostaa myös ulkomailla käteistä ilman ylimääräisiä kuluja. Bank Norwegianin luottokortin käyttö kerryttää lisäksi CashPoints -pisteitä, joilla voi maksaa Norwegianin lentoja. 

Tutustu Komplett Bankkiin

 

Kokemukset norjalaisista pankeista

Norjalaiset pankit ovat rantautuneet Suomeen yhdessä rintamassa, Bank Norwegian etunenässä. Hyvät kokemukset norjalaisista pankeista ovat vahvistaneet norjalaisten pankkien asemaa Suomen lainamarkkinoilla. Norjalaiset pankit ovat myös olleet näyttävästi esillä eri medioissa ja negatiiviset kokemukset ovat olleet niin ikään vähissä. Suomalaiset pankit ovat lähteneet hitaasti mukaan vakuudettomien lainojen tarjoamiseen, joten tilaa on riittänyt hyvin myös norjalaisille pankeille. Asiakkaiden kokemukset norjalaisista pankeista ovat positiivisia, mikä on edesauttanut norjalaisten pankkien suuren suosion.

Kova kilpailu lainoista mahdollistaa myös asiakkaille entistä parempia lainatarjouksia. Lainavertailun merkitys korostuu, kun vakuudettomien lainojen ominaisuudet ja korot eroavat suhteellisen paljon toisistaan. Norjalaiset pankit kannattaakin ehdottomasti ottaa mukaan lainavertailuun, kun hakusessa on vakuudeton laina.

Norjalaisten pankkien lainatuotteet

Norjalaisten pankkien lainatuotteet ovat monin tavoin alansa pioneereja ja vievät koko laina-alaa eteenpäin Suomessa. Esimerkiksi vakuudettomien lainojen korkotaso on laskenut sen jälkeen, kun norjalaiset pankit tulivat Suomen markkinoille. Myös joustava takaisinmaksu suurissa lainoissa on täysin uutta Suomessa. Siihen on suhtauduttu nihkeästi, vaikka muissa Pohjoismaissa sitä on käytetty jo pidemmän aikaa eikä niissä velkaantumisaste ole kuitenkaan valtavasti korkeampi kuin Suomessa.

Joustava takaisinmaksu

Norjalaisten pankkien lainatuotteet ovat usein joustavia laina-ajan ja lyhennysten suhteen. Esimerkiksi Instabankin yhtenä takaisinmaksuvaihtoehtona on valittavissa joustava takaisinmaksu, jolloin kuukausittain tulee maksaa pieni vähimmäismaksu. Asiakas voi siis itse valita paljonko lyhentää lainaa jokaisena kuukautena.

Komplett Bankin suosituin lainatuote on Joustoluotto, joka on voimassa toistaiseksi. Joustoluotossa asiakkaalla on oma luottoraja, jonka puitteissa voi tehdä aina uusia nostoja. Joustoluoton takaisinmaksu on nimensä mukaisesti erittäin joustava ja lainasumma voi olla jopa 50000 euroa.

 

Suuriakin lainoja nopeasti

Lainan hakemisessa yksi tärkeä ominaisuus on myös nopeus. Monobank.fi tarjoaa asiakkaille välittömän vastauksen mahdollisesta lainasummasta ja lainan saamisesta. Netti ja teknologia onkin mahdollista lainan saamisen jopa päivässä, tosin norjalaisia lainoja haettaessa on hyvä varautua muutamaan päivään. Asiakas itse voi varmistaa nopean lainakäsittelyn täyttämällä lainahakemuksen joka kohdan todella huolellisesti ja laittamalla vaaditut liitteet.

Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Bank Norwegian tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden suurinta lainaa ilman vakuuksia 60 000 euroa. Tämä on korkeampi summa kuin yhdelläkään toisella pankilla. Toki 60 000 euron lainaa varten arvioidaan tarkasti asiakkaan maksukyky ja takaisinmaksu mitoitetaan niin, että asiakas pystyy joustavasti hoitamaan sen. Komplett Bankilla suurin lainaumma on 50 000 euroa, Monobankilla ja Instabankilla samoin.

Bank Norwegian lainahakemus

 

Lainojen yhdistäminen

Bank Norwegianilla on yhtenä lainatuotteena laina, jolla voi maksaa muita velkoja takaisin. Lainojen yhdistäminen onnistuu myös muissa norjalaisissa pankeissa. Norjalaisten pankkien lainatuotteet ovat kilpailukykyisiä ja joustavia, mutta jokaisessa norjalaisessa pankissa on myös omat etunsa, joten lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan hakemista.

Lainojen yhdistäminen on tärkeää ennen kaikkea silloin, jos pieniä lainojan enemmän kuin kaksi. Usean eri lainan organisoiminen ja hoitaminen on jo työlästä, mutta ennen kaikkea niistä kertyy valtavasti sivukuluja, kuten tilinhoitomaksuja, laskutuskuluja sekä tietysti korkoja. Yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi euroja saattaa parhaimmillaan säästyä jopa satoja euroja vuositasolla.

Norjalaisen lainan hakeminen netissä

Norjalaisilla pankeilla ei ole varsinaisia konttoreita Suomessa, joten asinointi tapahtuu netin tai puhelimen välityksellä. Norjalaisilla lainapaikoilla on suomenkieliset sivustot, joiden kautta on helppo hakea lainaa netistä. Jos lainasumma on isompi, tulee lainahakemuksen liitteenä lähettää yleensä kuitti viimeisimmästä palkasta tai veroilmoituksen erittelyosasta. Esimerkiksi Bank Norwegian lähettää aina asiakkaalle erikseen sähköpostia lainahakemuksen saatuaan, mikäli pankki tarvitsee liitteitä lainanhakemukseen. Lainahakemuksen liitteet toimitetaan norjalaisten pankkien kohdalla aina sähköisesti, esimerkiksi ottamalla kuva liitteistä. Lainan hakeminen norjalaisesta pankista on nopea prosessi. Lainahakemuksen lähettämisestä kestää yleensä muutama pankkipäivä, jonka jälkeen laina on tilillä.

Vinkki: Norjalaisten pankkien lainoja haettaessa ilmoitetaan samat liitteet kuin suomalaisiin lainahakemuksiin. Katso tarkemmat tiedot liitteistä lainahakemuksesta ja lue yleistä tietoa liitteistä täältä.

Onko sinulla kokemuksia norjalaisista pankeita ja lainoista? Jaa kokemuksesi lisäämällä ne kyseisen lainan infosivulle.

 

Lue lisää luotoista

Lainojen yhdistäminen - Katso vertailu

Lainojen yhdistminen - Katso vertailu

Yhdistä lainat Lainojen yhdistäminen on helppo operaatio, joka yleensä leikkaa lainakuluja merkittävästi. Lainan kulut koostuvat..

Lainahakemuksen liitteet - Mihin liitteitä tarvitaan

Lainahakemuksen liitteet - Mihin liitteit tarvitaan

Lainahakemuksen liitteet Lainahakemus netissä on yleensä nopeasti täytettynä, mutta hakijalle voi tulla yllätyksenä, että..

Lainaa ulkomailta - Mukana Norja, Viro ja Ruotsi

Lainaa ulkomailta - Mukana Norja, Viro ja Ruotsi

Lainaa ulkomailta Ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset ovat muutaman viime vuoden sisällä nopeasti tulleet Suomessa yhä suositummiksi. Viimeisen..

Yleiset lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Yleiset lainaehdot pikalainoissa ja kulutusluotoissa Jokaisella rahoitusyhtiöllä ja lainafirmalla on omat lainaehtonsa, joihin kannattaa perehtyä..Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun