Muita rahoituskeinoja lainan lisäksi

Muut rahoitus vaihtoehdot

Vaihtoehtoja kalliskorkoisille pikalainoille ei juurikaan ole jos lainanhakija on nuori, omaisuutta ei ole vielä kertynyt tai luottotiedot ovat menneet. Suomesta löytyy kuitenkin pari muutakin keinoa yllättävien kulujen rahoitukseen, nimittäin jo pitkään Suomessa toimineet panttilainaamot sekä hieman tuoreemmat tulokkaat eli kultaa ostavat yritykset kuten esimerkiksi kultapiste.fi.

Panttilainaamon saattaisi kuvitella olevan järkivaihtoehto rahapulan yllättäessä, sillä velan panttina olevan esineen saa takaisin kun velan ja siihen liittyvät kulut on hoidettu määräajan puitteissa. Tämä ei kuitenkaan toimi usein normaalielämässä, vaan suuri osa korupanteista jää lunastamatta ja kullan pantannut henkilö ei useinkaan ole tehnyt vertailua mitä kullasta maksetaan muualla.

Kullasta maksettavia hintoja voi vertailla ennen myyntipäätöksen tekemistä esimerkiksi osoitteessa kullanhinta.fi jossa esitellää osa suomessa toimivista kulta-alan yrityksistä. Toki jos kultakorulla on omistajalleen suurta tunteellistä merkitystä, on esineen panttaaminen harkitsemisen arvoinen ajatus, etenkin jos koru on laina-ajan jälkeen tarkoitus lunastaa takaisin.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun