MCB Finance Finland Oy

Credit24 - reiluja rahoitusratkaisuja

>> Hae Credit24 tästä

MCB Finance Finland Oy, joka on perustettu vuonna 2005 eli samana vuonna kun pikalainayritykset tulivat Suomen markkinoille, on rahoitusratkaisuja tarjoava yritys. MCB Finance Finland Oy on vakavarainen kuluttajaluotoihin keskittynyt yritys ja se on listattu Lontoon pörssiin MCB Finance Group -nimellä vuonna 2007.

MCB Finance lainat

MCB Finance FInland Oy

MCB Finance Finland Oy on rekisteröity ja siten luotettava luotonantaja. MCB Finance Finland Oy myöntää Suomessa lainaa Credit24.fi–palvelun kautta. Credit24.fi tarjoaa pieniä luottoja asiakkailleen, jotka ovat 19 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia. MCB Finance Finland Oy tarjoaa asiakkailleen myös Credit24 Online–palvelun, jonka avulla asiakas voi tarkastella omia lainatietojaan 24/7 ja halutessaan vaikka hakea lainan korotusta tai laina-ajan siirtoa. Credit24.fi–sivuston kautta voi kuluttaja myös anoa maksuvapaita päiviä. Maksuvapaa kuukausi on ainoastaan sellaisen asiakkaan käytettävissä, jolla on laina vähintään kahden kuukauden maksuajalla. Lainan maksuaikaa voi korkeimmillaan siirtää jopa yhden kuukauden verran. Kuluttaja voi myös tarvitessaan pienentää lainan kuukausierää pidentämällä laina-aikaa.

MCB Finance FinlandMCB Finance Finland Oy markkinoi itseään luotettavana ja turvallisena rahoitusalan yrityksenä, joka myöntää lyhytaikaisia lainoja jopa 500 euron summalle tai kulutusluottoa jopa 1000 euron summalle. Asiakkaaksi pääsee, jos luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä, ja on täysi-ikäinen Suomen kansalainen.

MCB Finance Finland Oy tarjoaa 50 euron lainaa, joko 7 päivän, 14, päivän, 30 päivän, 60 päivän tai 90 päivän maksuajalle. Jos laina-aika on 7 päivää tulee 50 euron lainalle yhteensä kuluja kuuden euron edestä. 90 päivän laina-ajalla varustetusta 50 euron lainasta joutuu maksamaan 17,50 euroa kuluja. Jos kuluttaja valitsee 90 päivän maksuajan, lyhentää hän lainaansa kolmessa erässä. Toisin sanoin lainaa lyhennetään kerran kuussa.

Hae Credit24 lainaa

Credit24 lainan hakeminen, jonka myöntäjä on MCB Finance Finland Oy, on nopeaa ja helppoa. Lainahakemuksen voi täyttää internetissä. Lainan hakeminen on täysin ilmaista, eikä lainalle vaadita takaajia tai vakuuksia. Pikalainoja myönnetään vähintään 19 vuotta täyttäneille, ja suurempia summia kulutusluottoa saa vähintään 22 vuotias asiakas, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. MCB Finance Finland Oy:n lainapalvelu on avoinna arkisin kello 8.00 – 22.00, lauantaisin kello 10.00 – 18.00 ja sunnuntaisin 12.00 – 18.00. Lainaa myönnetään aina palvelun ollessa avoinna. Lainaehtojen hyväksymisen jälkeen rahat tulevat asiakkaan tilille palvelun aukioloaikoina hyvin nopeasti.

Kuluttaja voi pyytää laskun sähköisessä muodossa, jolloin se lähetetään kuluttajan sähköpostiin. Jos lainaaja katuu lainan ottamista on hänellä 14 vuorokautta aikaa perua lainahakemus. Hän voi tehdä sen lähettämällä kirjallisen peruutusilmoituksen MCB Finance Finland Oy:lle viimeistään 14 vuorokauden jälkeen luottosopimuksen tekemisestä. Asiakkaan tulee palauttaa saamansa varat viimeistään 30 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Rahat palautetaan MCB Finance Finland Oy:n pankkitilille. MCB Finance Finland Oy vaatii korvauksena lainasumman todellisen vuosikoron siltä ajalta, jolloin laina on ollut asiakkaan tilillä.

MCB Finance Finland (Credit24) lyhyesti

Credit24
>> Hae Credit24 tästäEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun