Luottopäätös mieluummin minuuteissa kuin tunneissa

Luottopäätös mieluummin minuuteissa kuin tunneissa

15.05.2018

Luottopäätöksen ja koko luottoprosessin nopeudella ja joustavuudella on valtava merkitys nykypäivän kiireisessä elämänrytmissä. Luottopäätöksen nopeuden puolesta puhuu myös juuri pörssiin listautumassa oleva GF Money.

Suomalainen rahoitusalan yhtiö GF Money aloitti viisi vuotta sitten tarjoamalla yrityslainoja ja laskurahoitusta yrityksille. Pian mukaan otettiin myös kuluttajalainoja, jotka ajoivat vauhdilla tarjottujen yrityslainojen ohitse. Kysyntä nopeille, joustaville ja helposti saataville kulutusluotoille oli suuri ja on edelleen.

- Ihmiset eivät enää halua jonottaa pankin luukulle, vaan luottopäätös tarvitaan mieluummin minuuteissa kuin tunneissa, kertoo GF Moneyn perustaja ja toimitusjohtaja Kari Keskitalo Kauppalehden haastattelussa. Tähän tarpeeseen GF Money onkin pyrkinyt vastaamaan mahdollisimman tarkasti. Kuluttajalainojen lisäksi myös yrityslainat on pyritty pitämään matalan kynnyksen nopeina lainoina, vaikka GF Money järjestää jopa miljoonien eurojen yrityslainoja.

GF Money on viiden toimintavuotensa aikana kasvattanut toimintaa vauhdilla, ja aikoo jatkaa kasvuaan. Yritys nimittäin listataan pörssiin Nasdaqin First North -kauppapaikalle. Tällä hetkellä GF Money toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa, mutta etsii uusia markkina-alueita Euroopasta. 25 prosentin kasvutahti per vuosi vaatii markkinoiden laajentamista.

GF Money myöntää 2000-10 000 euron luottoja 2-6 vuoden maksuajalla asiakkaille, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja joilla riittää maksukykyä hoitaa laina takaisin.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Takaisin

Siirry alkuun