Luoteen Sirtox Oy

 

VippiluottoLuoteen Sirtox Oy on vuonna 2007 perustettu pikalainoja myöntävä yritys. Luoteen Sirtox Oy tarjoaa lyhytaikaisia rahoitusratkaisuja kuluttajien tarpeisiin. Yritys pitää yllä Vippiluotto.fi -lainapalvelua. Vippiluotto on 2000-4000 euron laina.

Joskus kuluttaja voi huomata tarvitsevansa lisärahaa nopeasti. Tällöin voi olla hyvä ottaa selvää pikalainoja tarjoavista yrityksistä. Pikalainayrityksiltä saa lainaa helposti jo samana päivänä ilman takaajia ja vakuuksia.

Luoteen Sirtox Oy myöntää pienehköjä ja lyhyellä laina-ajalla varustettuja lainoja täysi-ikäisille ja luottokelpoisille kuluttajille. Lainan hakijan tulee olla Suomen kansalainen. Suomessa sijaitseva kiinteä asuinpaikka ja kuluttajan omissa nimissä oleva julkinen matkapuhelinliittymä ovat lainan saannin edellytyksiä. Lainanhakijalla ei saa olla muita maksamattomia pikavippejä, kun hän hakee lainaa Luoteen Sirtox Oy:ltä.

Vertaa 2000e lainat

Luoteen Sirtox Oy:n myöntämä laina voi olla helppo ratkaisu nopean rahan tarpeeseen, jos tietää, että palkkapäivän vihdoin tultua pystyy maksamaan lainan helposti takaisin. Luoteen Sirtox Oy:n pyörittämän Vippiluotto.fi-verkkosivun kautta myönnetyn pikavipin maksuaika vaihtelee riippuen lainan suuruudesta. Pienemmillä lainoilla laina-aika on 30 päivää ja suurimmilla lainoilla laina-aika on korkeimmillaan 120 päivää. Luoteen Sirtox Oy myöntämää siis erisuuruisia pieniä tai pienehköjä lainoja kuluttajan eri tarpeisiin. Lainattavan summan määrä alkaa 60 eurosta ja voi korkeimmillaan olla 2000 euroa. Mitä suuremman summan rahaa lainaa, sitä enemmän siitä joutuu maksamaan korkoa. 60 euron suuruinen laina tulee maksamaan kuluttajalle 85 euroa, jos sen maksaa takaisin ajallaan. 2000 euron suuruinen laina 4 kuukauden laina-ajalle maksaa 2660 euroa, kuluja lainalle kertyy siis 660 euroa.

Luoteen Sirtox Oy myöntää luottoja yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille. Yrityksen kautta voi anoa lainaa tekstiviestitse, puhelimitse tai täyttämällä hakemus netistä. Laina tulee hakea omaa julkista matkapuhelinliittymää käyttäen, kun lainaa hakee tekstiviestin välityksellä. Tekstiviestin lähetys Luoteen Sirtox Oy:n eli Vippiluotto.fi palvelunumeroon maksaa 1,90 euroa. Vastauksena kuluttaja saa lainaehtosopimuksen puhelimeensa.Luoteen Sirtox Oy vippiluotto

Tekstiviestissä olevat ehdot tulee hyväksyä ennen kuin laina siirretään tilille. Kuluttajalla on kuusi tuntia aikaa hyväksyä ehdot. Ehtojen hyväksymisen jälkeen laina tulee tilille muutaman minuutin kuluessa vahvistustekstivistin lähettämisestä. Lainaa saa vaan ma-pe kello 09.00 – 21.00 ja La-Su kello 11.00 – 19.00. Pienlainoja koskevan lain mukaan pikavippiyritykset eivät saa tarjota lainoja yöaikaan. Alle 23-vuotias voi saada Luoteen Sirtox Oy:ltä korkeintaan 200 euron luoton. 200 euron luotolla on kuukausi maksuaikaa ja lainan kulut ja korot maksavat yhteensä 58 euroa. Yli 23-vuotias kuluttaja voi saada lainaa jopa 600 euron arvosta. 600 euron lainalle saa kahden kuukauden maksuajan. Luoteen Sirtox Oy myöntää lainaa myös eläkeläisille ja opiskelijoille. Lainaa saa siis ilman vakituista työpaikkaa ja takuita.

Lainahakemus on aina henkilökohtainen. Lainahakemuksen tehtyään, lainanhakijalla on 6 tuntia aikaa vahvistaa hyväksytty lainahakemus. Kun lainanhakija on vahvistanut lainahakemuksen, sopimushetkellä voimassa olevat lainaehdot tallennetaan lainanhakijan henkilökohtaiseen sähköiseen arkistoon, jota lainanantaja ylläpitää omilla nettisivuillaan. Sähköiseen arkistoon kirjaudutaan lainanhakijan tiedossa olevilla henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Luoteen Sirtox Oy lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun