Paras lainatarjous

Vertaa ja katso sinulle sopivin lainatarjous

-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:49€
Vuosikorko:9.3%
Yhteensä:1049€

Kuukausierä

87€

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Vertaa lainoja
Valitse sinulle sopivin
kokemusta

Muutto toi mukanaan yllättäviä kuluja. Vertaalaina.fi:n kautta löysin onneksi edullisen lainan, jolla maksoin takuuvuokran ja uuden sohvan. Nyt kelpaa löhöillä uudessa asunnossa.

Hanna, Iisalmi

kokemusta

Häämatka naapurikaupungissa vaihtui viikon lomaan Espanjassa. Kannatti katsoa lainatarjouksia vertaalaina.fi:n kautta. Häämatkan muistaa vielä pitkään.

Paula, Turku

Lainatarjous netissä

Lainatarjous netissä

Lainatarjous on nykyään saatavilla netissä hakemuksen täyttämisen ja muutaman klikkauksen jälkeen. Lainatarjouksen voi saada netistä parhaimmillaan muutamassa minuutissa, joten lainahakemus onnistuu hyvin myös tiukalla aikataululla. Lainahakemuksen tekemiseen tarvitaan yleensä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten, minkä jälkeen lainatarjous lähetetään sähköpostiin tai sen voi saada myös kirjautumalla lainantarjoajan verkkopalveluun. Lainatarjous hyväksytään yleensä verkkopankkitunnuksien avulla, minkä jälkeen laina on tilillä jopa muutamassa minuutissa. Lainaa saa siis netistä pankkitunnuksilla, jos muut ehdot täyttyvät. 

Nopea lainatarjous ja laina

Laina heti tilille, on yleensä lainanhakijan vaatimaton toive, mutta tänä päivänä se ei ole kuitenkaan mahdotonta. Nopea laina ja lainatarjous on mahdollista vain netissä, kun asiakas voi täyttää lainahakemuksen puhelimella tai tietokoneella ja tunnistautuminen tapahtuu niin ikään sähköisesti. Lainatarjous kannattaa aina lukea huolella läpi, vaikka lainan saamisella onkin kiire. Muutama minuutti ei yleensä vaikuta enää sinne tai tänne, joten nopea laina kannattaa hoitaa huolella jo lainatarjouksesta lähtien. Myös lainahakemus kannattaa täyttää tarkasti, niin väärät tiedot eivät viivästytä lainan saamista heti tilille. Nopea laina ei myöskään tarkoita sitä, että laina kannattaisi ottaa heti ensimmäisestä paikasta. Lainavertailu on nopea toimenpide, jonka avulla voi säästää selvää rahaa. Paras lainatarjous netissä löytyy yleensä lainavertailun avulla. 

Lainatarjous ja lainavertailu netissä

Lainatarjous ei velvoita lainanottoon, joten lainatarjouksia voi kysellä vaikka kymmenistä eri paikoista. Netistä löytyy myös sivustoja, joiden avulla voi saada yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta. Jos haluaa lainan nopeasti tilille, niin lainatarjouksia kannattaa hakea näistä paikoista, missä yhdellä lainahakemuksella voi saada useamman lainatarjouksen eri paikoista. Myös erilaiset vertailusivustot, kuten vertaalaina.fi kannattaa selata läpi, niin näkee nopeasti missä on sillä hetkellä paras lainatarjous voimassa. Lainatarjoukset voivat olla todella hyödyllisiä erityisesti ensilainaa hakeville. Ensimmäinen laina voi parhaimmillaan irrota ilman ylimääräisiä lainakuluja, joten vertailusivuja kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jotta löytää parhaimmat lainatarjoukset ja edullisimman lainan. 

Lainatarjouksen tärkeät kohdat

Lainatarjouksesta kannattaa tarkistaa ennen tarjouksen hyväksymistä ainakin seuraavat kohdat:

1. Todellinen vuosikorko

2. Lainan avausmaksu

3. Kuukausittainen lainanhoitomaksu

4. Mahdollisuus lyhennysvapaisiin

5. Maksuerän muuttaminen / Laina-ajan pidentäminen

Tärkeimpänä tietona lainatarjouksessa on todellinen vuosikorko, koska se sisältää luoton kaikki kustannukset vuotuiseksi koroksi muutettuna. Lainatarjousten vertailu on siis helppoa, kun vertaa ensin todellisia vuosikorkoja keskenään. Lainatarjouksissa voi kuitenkin olla myös muita tärkeitä tekijöitä, joiden takia "edullisin" lainatarjous ei ole välttämättä se paras lainatarjous. Esimerkiksi joustavuus lainan maksussa ja kuukausittaisissa maksuerissä on tärkeää, jos omat tulot ja menot eivät ole vakaat. Yllättävien menojen varalle kannattaa olla säästöjä tai jonkinlainen toimintasuunnitelma. Nopea laina on tietysti aina yksi vaihtoehto yllättävien menojen varalle, mutta talouden tulisi olla muuten kunnossa, jotta lainan ottamisesta ei tule ongelmaa.

Lainaus Esimerkiksi joustavuus lainan maksussa ja kuukausittaisissa maksuerissä on tärkeää, jos omat tulot ja menot eivät ole vakaat.

Lainatarjous netistä yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Lainatarjouksia kannattaa kysellä hyvissä ajoin etukäteen hakipa lainaa sitten yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jotta lainatarjouksia voi rauhassa miettiä ja vertailla keskenään. Lainatarjoukset ovat yleensä voimassa vähintään muutaman viikon, joten ei ole haitaksi hakea lainaa netistä hyvissä ajoin. Lainavertailun avulla voi kätevästi ensin katsoa, mistä paikoista lainatarjouksia kannattaa kysellä. Yleensä ikä ja haettava lainasumma rajaavat jo osan lainapaikoista lainatarjousten ulkopuolelle. Jos haettava lainasumma on yli 1000 euroa, kannattaa yleensä kysyä lainatarjouksia yhdessa rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa saadut lainatarjoukset ovat yleensä edullisempia kuin jos lainaa hakee vain yksi ihminen. Lainatarjouksen hakeminen netistä yhdessä rinnakkaishakijan kanssa onnistuu helposti. Useimmissa lainapaikoissa lainahakemuksessa on selkeä kohta, mihin voi lisätä rinnakkaishakijan tiedot. Rinnakkaishakijan kanssa on lisäksi paremmat mahdollisuudet saada isompi laina netistä nopeasti tilille. Paras lainatarjous netissä löytyy, kun käyttää vähän aikaa ja hyödyntää vertailusivuja. Siirry alkuun