Lainakeidas

Lainakeidas

Suomalainen rahoitusratkaisuja tarjoava Lainakeidas aloitti toimintansa vuonna 2011. Lainakeidas tarjoaa pikalainaa niinkin pienelle summalle kuin 20 euroa.

Lainakeidas toimii Blue Finance Oy:n alaisuudessa. Blue Finance Oy on suomalainen pikalainaa tarjoava yritys, joka markkinoi itseään vastuullisena alan toimijana. Blue Finance Oy on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Blue Finance Oy ylläpitää eri lainapalveluita, joista yksi on Lainakeidas. Lainakeidas myöntää lainaa kuluttajalle, jolla on verkkopankkitunnukset käytössään. Lainakeidas–sivusto on turvallinen ja sivustolla on käytössä korkeatasoinen salaus. Blue Finance Oy:n palveluille on myönnetty turvallisuussertifikaatti GeoTrust Inc. –yrityksen toimesta.

Vertaa Lainakeidas muihin

Lainakeidas on yhteistyössä eri yritysten ja yhteisöjen kanssa. Lainakeidas yrittää markkinoida turvallisen ja vastuullisen lainaamisen puolesta. Yrityksen tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka pystyy maksamaan lainansa takaisin ajallaan. Siksi Lainakeidas antaa asiakkaalle joustoa takaisinmaksussa, jos asiakas sitä tarvitsee. Lainakeidas ei myöskään myönnä lainaa kuluttajalle, jolla on maksuhäiriömerkintä luottorekisterissä. Lainakeidas vaatii kuluttajaa harkitsemaan lainan ottoa tarkasti ja ottamaan huomioon lainan takaisinmaksuajan, joka on korkeintaan 30 päivää. Lainan eräpäivää voi toki siirtää, mutta enimmillään viikon verran.

Pikavipit ja kulutusluotot ovat lainoja, jota otetaan yllättäviin menoihin. Niitä ei ole tarkoitus ottaa jatkuvaan kulutukseen. Lainoilla on korkeat korot, joten ne tulevat kuluttajalle pidemmän päälle kalliiksi. Lainakeidas myöntää lainaa 18 - 72 -vuotiaille Suomen kansalaisille.

Blue Finance Oy ylläpitää jopa viittä eri pikalainapalvelua. Blue Financen ylläpitämiä pikalainan tarjoajia ovat Lainakeidas–sivuston lisäksi Mobivippi, Perhevippi ja Aikavippi. Kaikissa paikoissa on samat lainaehdot ja lainan maksuajat. Lainakeidas myöntää lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Lainaa saa heti lainaehdot hyväksyttyään palvelun ollessa avoinna ja mikäli täyttää lainaehdoissa mainitut kriteerit. Lainakeidas mainostaa itseään asiakasystävällisenä. Lainakeitaan verkkosivuilla korostetaan, ettei asiakas joudu heti ongelmiin, vaikka ei pystyisikään maksamaan lainaansa takaisin eräpäivään mennessä.

Lainaa voi hakea sekä tekstiviestillä että verkkohakemuksella. Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa on tehtävä verkkohakemus, koska lainan haku vaatii verkkopankkitunnistautumisen. Uusilla asiakkailla on mahdollisuus saada pikavippejä 20 – 200 euron suuruisille summille. Lainan takaisinmaksuaika on 14 vuorokautta, mutta eräpäivää voi siirtää maksusta. Luottokeidas myöntää suurempiakin lainoja, mutta ainoastaan vanhemmille asiakkailleen, jotka ovat maksaneet aikaisemmat lainansa pois virheettömästi. Tässä tapauksessa lainaa voi saada 300500 euron summille ja laina-aika on 30 vuorokautta.

Lainan eräpäivää voi siirtää tekstiviestillä. Eräpäivänsiirto maksaa 15 euroa, mutta on kannattavaa, jos ei pysty maksamaan laskua ajallaan sillä laskun mennessä perintään tulee kuluista paljon kalliimmat. Lainan eräpäivää voi siirtää montakin kertaa.

Lainakeidas tarjoaa lainaa kuluttajalle, jolla on joko GSM-Suomi, Sonera, TeleFinland, Elisa, Saunalahti, Aina, Kolumbus tai DNA –operaattorien henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Lainakeidas lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun