Lainahakemus - Vertaa ja lähetä ilmaiseksi

Vertaa yli 60 lainatarjousta ja säästä

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Ilmainen lainahakemus

Lainahakemus on helppo tapa pyytää lainatarjouksia netissä. Lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopea toiminto ja lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjous voi tulla jopa 10 minuutissa sähköpostiin. Lainan hakeminen netissä lainahakemuksen avulla on tehnyt lainan ottamisesta helppoa ja toistaalta myös madaltanut kynnystä hakea lainaa. Lainahakemuksen voi lähettää netin kautta pankeille ja monille eri lainantarjoajille mihin vuorokauden aikaan tahansa. Netissä on myös palveluita, missä yhden lainahakemuksen avulla voi saada lainatarjouksia useasta eri lainapaikasta. 

Ilmainen lainahakemus

Lainahakemus netissä

Lainahakemuksen voi lähettää netissä todella monessa eri paikassa. Lainavertailun avulla kannattaa aluksi hakea itselle sopivia lainapaikkoja, mistä voi sitten valita ne, joihin lainahakemuksen lähettää. Lainahakemuksen yhteydessä tunnistaudutaan yleensä verkkopankkitunnuksien avulla. Aluksi kannattaa tarkistaa, että oma ikä riittää hakemaan lainaa. Osassa lainapaikoista on ikärajana 18-vuotta, mutta monissa lainapaikoissa ikärajat ovat korkeammat. Lainahakemuksen täyttö voi olla turhaa, jos asiakkaalla on maksuhäiriöitä, koska yleensä lainan saaminen edellyttää puhtaita luottotietoja. Kun perusasiat ovat kunnossa, on lainahakemuksen täyttö varsin nopea toimenpide. 

Lainahakemuksen tiedot

Lainahakemus on pelkistynyt vuosien saatossa niin, että lainahakemuksen tiedot on yksinkertaista täyttää. Usein riittää palkka- / eläketiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, nimitiedot, henkilötunnus ja osoitetiedot. Lainahakemuksen yhteydessä tarkistetaan yleensä myös hakijan luottotiedot. Lainan summasta riippuen, lainahakemuksen liitteeksi voi pyydettäessä lähettää viimeisimmän palkkatodistuksen. Kuitenkin liitteitä ei välttämättä tarvitse lähettää lainkaan varsinkaan pienemmissä lainasummissa. Ennen lainahakemuksen lähettämistä kannattaa aina vielä tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Oikeat tiedot nopeuttavat lainan hakemista huomattavasti. Jos lainahakemuksessa on jotain epäselvää, niin yleensä lainantarjoajalla on tarjota Chat-asiakaspalvelijaa avuksi reaaliajassa tai lainapaikkaan voi myös lähettää sähköpostia. 

Lainahakemus lainaan ilman vakuuksia

Lainahakemus lähetetään nykyään netissä oli kyse sitten asuntolainasta tai vakuudettomasta lainasta. Netissä on tarjolla paljon eri lainapaikkoja, joihin voi laittaa lainahakemuksen ja hakea vakuudetonta luottoa. Vakuudelliset luotot ovat usein pankkien myöntämiä luottoja ja ne vaativat vielä pankissa käymistä, vaikka esitiedot ja lainahakemus täytetäänkin netissä. Laina ilman vakuuksia myönnetään heti verkossa ja asiakas voi saada rahat tilille lähes heti lainahakemuksen lähettämisen ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Ilmainen lainahakemus

Ilmainen lainahakemus ei vielä sido asiakasta ottamaan lainaa. Lähes poikkeuksetta lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä siitä koidu asiakkaalle seuraamuksia. Lainatarjous on voimassa määrätyn ajan, joten lainahakemuksen voi lähettää hyvin myös etukäteen, jolloin on reilusti aikaa myös vertailla eri lainatarjouksia. Lainojen vertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan ottamista. Ensilainaa hakevan kannattaa ehdottomasti lähettää lainahakemus paikkaan, missä tarjotaan ensilainaa ilman kuluja ja korkoja. Lainavertailun avulla löytääkin yleensä parhaimmat lainatarjoukset sillä hetkellä. Lainavertailun avulla löytää myös lainapaikat, missä lainan saa nopeasti tilille. Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun