ILMAINEN LAINAHAKEMUS

Voit tehdä lainahakemuksen netissä ja hyväksyä tai hylätä sen ilmaiseksi.

Lähetä lainahakemus ilmaiseksi

Lainahakemuksen lähetys on aina ilmaista - maksat vain hyväksymästäsi lainasta

Lainahakemus on helppo tapa pyytää lainatarjouksia netissä. Lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopeaa ja lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjous tulee nopeimmillaan välittömästi heti lainahakemuksen lähetettyäsi sähköpostiisi. Lainan hakeminen netissä lainahakemuksen avulla on tehnyt lainan ottamisesta helppoa ja toistaalta myös madaltanut kynnystä hakea lainaa. Lainahakemuksen voi lähettää netin kautta pankeille ja monille eri lainantarjoajille mihin vuorokauden aikaan tahansa. 

Ilmainen lainahakemus

Lainahakemus lainaan ilman vakuuksia

Siirry lainahakemukseen

Lainahakemus lähetetään nykyään netissä oli kyse sitten asuntolainasta tai vakuudettomasta lainasta. Netissä on tarjolla paljon eri lainapaikkoja, joihin voi laittaa lainahakemuksen ja hakea vakuudetonta luottoa. Vakuudelliset luotot ovat usein pankkien myöntämiä luottoja ja ne vaativat vielä pankissa käymistä, vaikka esitiedot ja lainahakemus täytetäänkin netissä. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, se myönnetään heti verkossa ja voit saada rahat tilille lähes heti lainahakemuksen lähettämisen ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Voit saada rahat tilille lähes heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Vertaile lainat ennen lainahakemusta

Vertaa ja tee lainhakemus

Lainahakemuksen voi lähettää netissä todella monessa eri paikassa. Lainavertailun avulla kannattaa aluksi hakea itselle sopivia lainapaikkoja, mistä voi sitten valita ne, joihin lainahakemuksen lähettää. Lainahakemuksen yhteydessä tunnistaudutaan yleensä verkkopankkitunnuksien avulla. Aluksi kannattaa tarkistaa, että oma ikä riittää hakemaan lainaa. Osassa lainapaikoista on ikärajana 18-vuotta, mutta monissa lainapaikoissa ikärajat ovat korkeammat. Lainahakemuksen täyttö voi olla turhaa, jos asiakkaalla on maksuhäiriöitä, koska yleensä lainan saaminen edellyttää puhtaita luottotietoja. Kun perusasiat ovat kunnossa, on lainahakemuksen täyttö varsin nopea toimenpide. 

Lainojen vertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan ottamista. Ensilainaa hakevan kannattaa ehdottomasti lähettää lainahakemus paikkaan, missä tarjotaan ensilainaa ilman kuluja ja korkoja. Lainavertailun avulla löytääkin yleensä parhaimmat lainatarjoukset sillä hetkellä. Lainavertailun avulla löytää myös lainapaikat, missä lainan saa nopeasti tilille. 

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma
Vertaa lainoja
Valitse sopivin tarjous

Lainahakemuksen tiedot ja liitteet

Lainahakemus on pelkistynyt vuosien saatossa niin, että lainahakemuksen tiedot on yksinkertaista täyttää. Usein riittää palkka- / eläketiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, nimitiedot, henkilötunnus ja osoitetiedot. Lainahakemuksen yhteydessä tarkistetaan yleensä myös hakijan luottotiedot. Lainan summasta riippuen, lainahakemuksen liitteeksi voi pyydettäessä lähettää viimeisimmän palkkatodistuksen. Kuitenkin liitteitä ei välttämättä tarvitse lähettää lainkaan varsinkaan pienemmissä lainasummissa.

Ennen lainahakemuksen lähettämistä kannattaa aina vielä tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Oikeat tiedot nopeuttavat lainan hakemista huomattavasti. Jos lainahakemuksessa on jotain epäselvää, niin yleensä lainantarjoajalla on tarjota Chat-asiakaspalvelijaa avuksi reaaliajassa tai lainapaikkaan voi myös lähettää sähköpostia.

Vinkki: Täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti nopeutat lainanhakuprosessia merkittävästi. Jos lainahakemuksessa pyydetään liiteitä, liitä ne aina mukaan hakemukseen.

Tee ilmainen lainahakemus

Tee ilmainen lainahakemus

Ilmainen lainahakemus ei vielä sido asiakasta ottamaan lainaa. Lähes poikkeuksetta lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä siitä koidu asiakkaalle seuraamuksia. Lainatarjous on voimassa määrätyn ajan, joten lainahakemuksen voi lähettää hyvin myös etukäteen, jolloin on reilusti aikaa myös vertailla eri lainatarjouksia. Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun