Lainaa24

Lainaa24

4 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 70000€
Maksuaika: 2v-12v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 4.5% - 10%

Parhaat edut

  • Useita eri lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Lainaa jopa 70000€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 12-vuotta

Kulut

  • Nimelliskorko: 4,5%-10%
  • Muut kulut: max 150€/ vuosi
Lainaa24 logo

Lainaa24.fi on erinomainen paikka yhdistää useita pieniä korkeakorkoisia lainoja ja kulutusluottoja sekä osamaksuja. Lainaa24.fi lainanvälityspalvelusta voi nimittäin hakea lainaa 500-70 000 euron väliltä ilman vakuuksia. Helpommin lainaa saa yhdessä toisen hakijan kanssa. Lainaa24.fi palvelusta saat useita lainatarjouksia, joista voit valita mieluisimman.

Lainaa24.fi lainanvälityspalvelu on kaikille täysin maksuton ja joustava netissä toimiva palvelu, jota kautta on mahdollisuus saada lainatarjous useasta eri pankista ja rahoituslaitokselta samaan aikaan. Lainaa24.fi ei siis itse toimi rahoituksen antajana, vaan välittää lainahakemuksia lukuisille yhteistyökumppaneilleen ja sitä kautta yhdellä hakemuksella on mahdollista saada useita eri tarjouksia.

Lainahakemus tehdään netissä. Hakemus on helppo ja nopea täyttää. Syötät henkilökohtaiset tietosi nettotulojasi ja työpaikkaasi myöten nettihakemukseen ja lähetät sen netissä Lainaa24.fi palveluun. Voit saada lainatarjoukset jopa samana päivänä sähköpostiisi. Mikäli lainatarjouksissa on sinulle sopiva ja hyväksyt sen, laina maksetaan tilillesi jopa samana päivänä tai enintään muutaman arkipäivän kuluessa.

Lainaa24.fi kilpailuttaa lainatarjoukset

Lainaa24.fi on täysin suomalainen lainojen välityspalvelu, joka lähettää lainahakemuksen useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Palvelun kautta on helppo tehdä lainojen vertailua, sillä hakija saa kaikki hyväksytyt lainatarjoukset suoraan sähköpostiinsa ja voi näin tutustua niihin. Lainaa voi aina 500 eurosta 70 000 euroon saakka. Lainan hakeminen tapahtuu kätevän verkkohakemuksen kautta.

Lainaa24.fi on täysin suomalainen lainojen välityspalvelu, joka lähettää lainahakemuksen useille pankeille ja rahoituslaitoksille.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Pankit ja rahoituslaitokset antavat päätöksensä nopeasti. Kun hakija valitsee mieleisensä tarjouksen, maksetaan rahat hakijan ilmoittamalle tilille heti sen jälkeen.

Lainavertailu helpottaa oikean lainan löytämisessä

Lainaa24.fi tarjoaa netistä haettavia lainoja moneen eri tarkoitukseen. Kun hakija saa vertailtua monia eri tarjouksia yhden hakemuksen avulla, jää aikaa paljon muuhunkin. Lainaa24.fi tarjoaa niin joustoluottoa kuin pikalainojakin, joten etsi joukosta vain itsellesi parhaiten sopiva laina.

Lainaa24.fi on suomalainen ja suomalaisille suunnattu välityspalvelu, joka auttaa monien hankintojen rahoittamisessa. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, eikä hakemuksen lähettäminen sido hakijaa vielä mihinkään. Vaikka hakija siis saisikin hyväksyttyjä lainapäätöksiä, ei hänen ole pakko hyväksyä yhtään näistä. Lainaa24.fi vastaa asiakkaiden kysymyksiin sähköpostitse ja puhelimitse.

Vinkki: Kokeile kilpailuttaa esimerkiksi autolaina lainojen välityspalvelun kautta ja vertaile korkotasoja.

Lainan myöntämisen edellytykset

Lainaa24.fi myöntää lainoja kaikille vähintään 20-vuotiaille. Hakijalla täytyy olla ainakin jonkun verran tuloja. Vuositulojen alaraja on 7 200 euroa. Tulojen tulee olla joko palkkatuloa tai eläkettä. Etuuksia ei lasketa tuloiksi. Hakijalla ei saa myöskään olla maksuhäiriömerkintöjä. Jos siis tarpeenasi on esimerkiksi autolaina, käänny Lainaa24.fi-sivuston puoleen.

Lainojen yhdistäminen tuo säästöä

Lainaa24.fi on hyvä apuväline myös silloin, kun sinulla on jo ennestään useita pieniä lainoja ja pikavippejä. Niiden yhdistäminen onnistuu kätevästi. Uudella lainalla maksat pois aikaisemmat lainat kaikkine kuluineen. Tällöin jäljelle jää enää yksi laina, jota on paljon helpompi lyhentää kuin monta pientä lainaa. Kun täytät hakemusta, muista merkitä siihen, että olet kiinnostunut yhdistämään lainoja. Tämä voi vaikuttaa lainapäätökseen myönteisesti. Muista myös merkitä kaikki olemassa olevat lainat, jotka haluat maksaa pois. On tärkeää, että hakemuksesta ei puutu mitään tietoja, koska silloin se voidaan hylätä puutteellisena. Kun maksat vain yhtä lainaa pois, ei sinun tarvitse huolehtia kuin yksistä koroista ja kuluista. Näin voi säästää paljon rahaa.

Henkilökohtaista lainapalvelua

Lainaa24.fi palvelu on loistava ja suorastaan kuuluisa hyvästä asiakaspalvelustaan, sillä sieltä on mahdollista saada myös puhelimitse henkilökohtaista lainaneuvontaa ja asiakaspalvelua arkisin päiväsaikaan. Näin et siis ole pelkän nettisivujen tai sähköpostin varassa, kuten usein pienlainojen kanssa käy.

Lainahakemus ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit tehdä täysin vapaasti ja ilmaiseksi lainahakemuksen ja katsoa lainatarjoukset. Sitoudut lainaan vasta, kun hyväksyt jonkin lainatarjouksista.

Korot ja kulut lainassa vaihtelevat

Koska Lainaa24.fi ei itse toimi rahoittajana, se ei voi sanoa mitään kiinteää lainan kuluista ja koroista. Lainan korot ja kulut nimittäin vaihtelevat lainanmyöntäjän ja tietysti myös lainanhakijan mukaan. Yhteishakijan kanssa lainan kuluja ja korkoja on mahdollista saada pienemmiksi, koska yhdessä riski jakautuu kahdelle eikä täten ole pankin näkökulmasta niin suuri kuin yhden ihmisen vastuulla oleva laina.

Lainaa24.fi kautta on todella järkevää hakea lainaa vanhojen ja kalliiden lainojen, pikavippien ja kulutusluottojen yhdistämiseen. Toisaalta sen kautta voi myös kilpailuttaa vanhan auto- tai remonttilainan. Lainatarjouksista näkee nopeasti, kannattaako lainan vaihtaminen.

Lainaa24.fi lyhyesti

  • Lainaa24 on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä
  • Lainaa24 palvelun kautta voi hakea lainaa 500–50 000 euron väliltä
  • Yhteishakijan kanssa on mahdollista saada lainaa pienemmillä kuluilla ja kenties myös suuremman summan

Maksumuistutuksen ja viivästyskoron kulut riippuvat luotonmyöntäjästä

Lainaa24 yhteystiedot

Lainaa24.fi
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]lainaa24.fi
Puhelin: 09 2311 3680
Avoinna: ma-to 9.30-16.30, pe 9.30-15

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista lainaa24.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Paljonko on yhteens 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun