Lainaa ulkomailta nopeasti

Listasimme ulkomaillla toimivat pankit ja rahoituslaitokset.

Lainaa ulkomailta

Ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset ovat muutaman viime vuoden sisällä nopeasti tulleet Suomessa yhä suositummiksi. Viimeisen kolmen neljän vuoden aikana etenkin pohjoismaisia pankkeja on aloittanut Suomessa toimintansa netissä. Ne tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja ja lainoja.

 

Lainaa ulkomailta

Norjalaiset lainat

Hae Bank Norwegian lainaa

Ulkomaisista lainoista norjalaiset lainat ovat kaikkein suosituimpia. Esimerkiksi Bank Norwegianin vakuudettoman lainat olivat vuonna 2017 kaikkein suosituimpia netin kaikista luotoista. Bank Norwegianin lainat houkuttelevat ennen kaikkea suhteellisen edullisilla koroilla sekä sillä, että lainaa voi saada netistä nopeasti jopa 60 000 euroa.

Muita norjalaisia pankkeja on Komplett Bank, joka on erikoistunut joustoluottoihin, sekä uusi Instabank, joka myös tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta joustavaan takaisinmaksuun. Monobank puolestaan tarjoaa perinteisiä kulutusluottoja, mutta kohtuullisella korolla ja nopeasti aina 50 000 euroon asti.

Hae Komplett Bank lainaa

 

Norjalaisissa kulutusluotoissa todelliset vuosikorot ovat keskimäärin alle 20 prosenttia, mikä on matala verrattuna useiden suomalaisfirmojen tarjoamiin lainakorkoihin. Esimerkiksi J.W.Yhtiöiden (Eurolimiitti mm) ja 4Financen (Vivus) tarjoamissa pienissä lainoissa todellinen vuosikorko nousee väistämättä maksimiin mitä se saa olla, eli noin 50 prosenttiin ja joustoluotoissa jopa sen yli.

Lainojen koroissa ja kuluissa on valtavat erot, siksi on tärkeää kilpailuttaa ja vertailla lainat. Suomessa toimii norjalainen lainankilpailutussivusto Webfinance, joka toimii yhteistyössä Komplett Bankin, Salus Groupin sekä Freedom Rahoituksen kanssa.

Vertailussa ulkomaiset lainapaikat

Tanskalaiset lainat

Suomessa ei tällä hetkellä toimi yhtään tanskalaista pankkia Danske Bankia lukuun ottamatta. Tanskalainen Smart Response kuitenkin toimii Suomessa ja sillä on suomenkielisiä nettisivuja kuten Krediittirahoitu, mikä on lainanvälitystä ja lainojen kilpailuttamista markkinoiva sivusto, joka ei kuitenkaan itse myönnä lainoja. Eivät myöskään välitä lainoja, vaan ne markkinoivat esimerkiksi Freedom Rahoituksen, Rahalaitoksen ja Salus Groupin luvanvaraisia palveluita.

Ruotsalaiset lainapaikat

Hae lainaa Halinosta

Suomessa on toiminut ruotsalaisia pankkeja on hyvinkin yli kaksikymmentä vuotta. Vanhimpia ja tutuimpia lienee Nordea, joka nyt muutti tosin Suomeen pysyvästi. Lisäksi löytyy edelleen muun muassa Avida Finans, Collector Credit, Credento, Credigo, Nordnet Bank, Resurs Bank, Svea Ekonomi ja Swedbank. Takavuosilta tuttuja ruotsalaisia kulutusluottoja ovat Ellos Yksityislaina, joka on edelleenkin olemassa, mutta lainan myöntää Resurs Bank, sekä Halens Yksityislaina, nykyisin Halino.

Hae luottoa Lendosta

 

Virolaiset lainat

Hae Bigbank lainaa

Virolaisia rahoitusalan toimijoita on ollut Suomessa jo parikymmentä vuotta, mutta noin kymmenen vuotta sitten pikavippien yleistymisen myötä niitä ilmestyi paljonkin. Sittemmin virolaiset pikavippifirmat katosivat Suomesta kokonaan, sen jälkeen, kun pikavippialaa alettiin säätää tiukemmin lailla vuonna 2012. Nykyään Suomessa toimii pari virolaista pankkia, kuten Bondora, Bigbank ja Yleislaina. Monet virolaisista rahoitusyhtiöistä toimii Suomen lisäksi useissa eri maissa, kuten esimerkiksi Espanjassa.

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja

Ulkomailta otettavia lainoja koskevat ihan samat säännöt ja lainaehdot kuin suomalaisiakin lainoja. Yleisimmistä lainaehdoista voi lukea erikseen täältä. Ulkomaiset rahoitusyhtiöt haluavat ihan samalla tavalla varmistaa sen, että lainan takaisinmaksu onnistuu. Luottotiedot tarkistetaan jokaiselta hakijalta, eikä lainaa saa ilman luottotietoja. Luottotiedottomalle ei ole lainaa tarjolla missään netissä. Ulkomaisiakin nettiluottoja haetaan omilla verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla.

Ulkomaisia lainoja ei myönnetä alle 18-vuotiaille, päin vastoin: usein ulkomaisissa lainoissa vähimmäisikä on 20 vuotta, norjalaisissa lainoissa 23 vuotta. Etenkin norjalaiset pankit ovat sitoutuneet vastuulliseen lainaamiseen, minkä vuoksi jokaisen lainanhakijan maksukyky kartoitetaan huolella erikseen. Mikäli maksukykyä ei ole riittävästi, lainaa ei myönnetä.

Useissa ulkomaisissa lainoissa ikäraja on 20 vuotta.

Oletko hakenut lainaa ulkomaisista lainapaikoista? Mistä hait ja mistä sait lainaa? Millainen kokemus se oli? Mitä lainaa suosittelisit muille? Voit kirjoittaa kokemuksia kunkin lainan esittelysivulle.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun