Tarvitsetko lainaa heti tilille?

Vertaa lainat lyhyellä ja pitkällä maksuajalla

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Vertaa lainoja
Valitse sinulle sopivin tarjous
kokemusta

Muutto toi mukanaan yllättäviä kuluja. Vertaalaina.fi:n kautta löysin onneksi edullisen lainan, jolla maksoin takuuvuokran ja uuden sohvan. Nyt kelpaa löhöillä uudessa asunnossa.

Hanna, Iisalmi

kokemusta

Häämatka naapurikaupungissa vaihtui viikon lomaan Espanjassa. Kannatti katsoa lainatarjouksia vertaalaina.fi:n kautta. Häämatkan muistaa vielä pitkään.

Paula, Turku

Lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille, koska yllättävät menot eivät kysy aikaa eikä paikkaa. Usein lainan hakemisella on kiire, koska yllättävät menot eivät tule kello kaulassa. Onneksi netistä voi hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja yleensä klo 7-23 välillä lainaa voi myös saada heti tilille. Jos haluaa pikalainaa heti tilille, kannattaa täyttää lainahakemus huolellisesti ja toimittaa tarvittavat liitteet sähköisesti. Lainaa voi saada netistä pankkitunnuksien avulla tunnistautuen hyvinkin nopeasti. Lainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa, joten se onnistuu myös nopealla aikataululla. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen hyväksyminen eivät vie kauaa aikaa. Vaikka tarkoituksena on saada lainaa heti tilille, kannattaa ehdottomasti myös vertailla lainoja keskenään. Lainojen korot ja kulut voivat poiketa merkittävästi toisistaan, joten lainavertailu kannattaa yleensä aina. 

Lainaa heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Nopeat lainat ovat helppoja hakea, koska asiakas ei tarvitse lainaan vakuuksia, kuten henkilötakaajia tai omaisuutta pantiksi. Vakuudeton laina on yksinkertainen lainatuote, jonka voi myöntää nopeasti asiakkaalle. Pikalainaa varten tarkistetaan aina asiakkaan luottotiedot, vaikka lainasumma olisi pieni. Lainan hakeminen onkin helppoa ja huoletonta, jos luottotiedot ovat kunnossa. Jos haluaa lainaa heti tilille, kannattaa tarkistaa myös lainan muut ehdot, kuten ikäraja. Usein pikalainan ehtona on säännölliset tulot ja se, että maksuhäiriömerkintöjä ei ole. Vakuudeton luotto on yleensä lyhytaikainen ja summaltaan 50-1000 euroa. Isompia summia varten lainaa kannattaa yleensä hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jos haluaa lainan nopeasti tilille.

Lainaus Vakuudeton laina on yksinkertainen lainatuote, jonka voi myöntää nopeasti asiakkaalle.

Lainaa 1000 euroa heti

Yleisin haettava lainasumma on nykyään 200 euroa, mutta isompia menoeriä, kuten auto rikkoutumista varten voi olla tarpeen saada lainaa 1000 euroa heti tilille. 1000 euron pikalaina on vielä mahdollista hakea yksin, mutta suurempia summia varten kannattaa ehdottomasti hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jos lainan haluaa saada heti tilille. Jo 1000 euron lainassa kannattaa käyttää rinnakkaishakijaa, jos omat tulot ovat pienet. Lainatarjous ja lainaehdot ovat usein paremmat, kun lainaa hakee netistä yhdessä toisen hakijan kanssa. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti, vaikka mukana olisi rinnakkaishakija, joten vaikka lainalla olisi kiire, niin lainaa kannattaa hakea ehdottomasti yhdessä. 

Esimerkki 1000 euron pikaluotosta kahden vuoden maksuajalla, kun laina maksetaan 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 87€*24=1049€, joista kuljen osuus 49€. Todellinen vuosikorko on 27,96%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Lainavertailun lainat ovat 50-60000 euron välillä ja laina-aika lainoissa on 3kk - 15 vuotta. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

Lainaa heti pitkällä maksuajalla

Pikalainaa tarvitaan usein nopeasti, mutta lainan maksamisessa ei haluta niinkään kiirehtiä. Usein toiveena onkin saada lainaa heti, mutta pitkällä maksuajalla. Pitkä maksuaika ei muuta niin radikaalisti kuukausittaisia menoja, vaan rahaa jää normaaliin elämiseen lähes entiseen malliin. Pikalainoissa on kuitenkin usein määritelty maksuajat summan mukaan. Pienet pikavipit tulee maksaa yleensä 7-14 vuorokauden kuluessa. Isommissa lainoissa on usein enemmän joustoa maksuajoissa. Jos haluaa lainan pitkällä maksuajalla, kannattaakin hakea lainaa lainapaikasta, missä takaisinmaksu on joustavaa ja vaihtoehtona on pitkät maksuajat. 

Lainaa netistä

Netin lainapaikat palvelevat asiakkaita usein 24h, joten lainahakemuksen voi naputella vaikka keskellä yötä. Rahan siirrot tapahtuvat asiakaspalvelun ollessa auki, yleensä 7-23 välillä, lainapaikasta riippuen. Nopea palvelu ja yksinkertainen lainahakemus, tekevät lainan hakemisen netistä helpoksi. Netistä voi hakea lainaa ilman vakuuksia yleensä 50-50000 euroa. Lainan hakemista ei tarvitse selitellä, eikä käyttötarkoitusta kertoa, jos hakee lainaa netistä. Asiakaspalvelu ja kätevä Chat-palvelu varmistavat, että lainan saa mahdollisimman nopeasti tilille, eikä epäselvyyksiä synny. Lainaa saa netistä pankkitunnuksien avulla tunnistautuen turvallisesti ja nopeasti, joten kiire aikataulu ei enää haittaa lainanhaussa.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun