LAINAA AUTO VAKUUTENA

Hae lainaa auto vakuutena.

Lainaa auto vakuutena

Hae SAV -rahotusta

Tarvitsetko lainaa? Onko sinulla auto, joka on omissa nimissäsi? Pankista lainaa hakiessasi auto ei yleensä käy lainan vakuudeksi – vaikka se olisikin muuten arvoltaan sopiva. SAV-rahoitus tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa olemassa olevaa autoa vastaan.

SAV-rahoituksen kautta voit hakea lainaa auto vakuutena helposti. Täyttämällä pienen hakulomakkeen voit hakea lainaa autoa vakuutena jopa 6000 euroa. Auton lisäksi vakuutena käy myös moottoripyörä. Täyttämällä hakemuksen et sitoudu vielä mihinkään. 

Auto lainan vakuutena

Näin haet lainaa SAV-rahoituksesta

Avaa lainahakeus

Lainahakemuksen tehtyäsi saat vastauksen lainan myöntämisestä tai myöntämättä jättämisestä päivässä. Saat vastauksen lainapäätöksestä tekstiviestillä, jonka jälkeen soittamalla takaisin vahvistat lainatarjouksen. Tämän jälkeen saat postitse sopimuspaketin

Allekirjoita paperit, postita ne takaisin ilmaiseksi ja SAV-rahoitus maksaa rahat tilillesi heti. Lainaa autoa vastaan haettaessa nopeat saavat rahat tilille jo kolmen pankkipäivän kuluessa hakemuksesta. Jos käytät eri pankkia kuin Säästöpankki, voi tilisiirrossa kuitenkin kestää hieman pidempään.

Hakiessasi lainaa autoa vakuutena SAV-rahoitus käyttää autosi arvon määrittämisessä yleistä markkinainformaatiota, johon kuuluu useita eri tietolähteitä. Arvoa määräävät muun muassa auton merkki, malli ja vuosimalli. Koska SAV-rahoitus ei tarvitse kuvaa tai muutakaan kuvailua autostasi, vaan joutuu arvioimaan arvon mallin historian perusteella, arvioissa käytetään markkinahintojen alimpia arvoja. SAV-rahoituksen verkkosivuilla voit laskea etukäteen, kuinka paljon lainaa autoa vastaan voit saada. Lopullisen arvion saat kuitenkin vasta, kun haet lainapäätöstä. Mikäli haluat enemmän lainaa autoa vastaan kuin SAV-rahoitus tarjoaa, voit käydä arvioituttamassa autosi. Lähetä arvio postitse, niin SAV-rahoitus ottaa sen huomioon luottohakemuksesi käsittelyn yhteydessä.

Useat pikavippiyhtiöt eivät vaadi takaajia ja vakuuksia tarjoamastaan pikavipistä. Jos kuitenkin tarvitsemasi rahasumma on suurempi ja haluat myös maksaa pienemmän koron, monet rahoitusyhtiöt tarvitsevat jotain konkreettista vakuudeksi lainan takaisin maksamisesta. 

Kuinka paljon lainaa voi saada autoa vastaan?

SAV-rahoitus tarjoaa lainaa autoa vakuutena jopa 6000 € - kuitenkin korkeintaan 50 % ajoneuvosi arvioidusta markkina-arvosta. Lainan korkoon vaikuttavat muun muassa vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja tulot sekä haetun lainan määrä suhteessa autosi arvoon. Korko on siten riskisidonnainen ja perustuu SAV-rahoituksen monien vuosien aikana keräämään riskianalyysiin.

Vinkki: Mikäli haluat enemmän lainaa autoa vastaan kuin SAV-rahoitus tarjoaa, voit käydä arvioituttamassa autosi. Arvio huomioidaan luottohakemuksesi käsittelyn yhteydessä.

Ehdot lainan saamiseksi

SAV Rahoitus edellyttää seuraavia ehtoja lainan saamiseksi:

Hae SAV -rahotusta

Sinulla voi olla vain yksi SAV-luotto kerrallaan. Hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, maksuhäiriöttömyyttä ja säännöllisiä tuloja, palkkaa tai eläkettä. Kaikki luottohäiriöt, myös vanhemmat sellaiset, voivat olla este lainan saamiselle. Ajoneuvon ikä voi olla myös enintään 15 vuotta, ja hakijan tulee olla sen ainoa omistaja. Lainan takaisinmaksuaika on enintään 4 vuotta ja korko alkaen 5 %. Hae lainaa autoa vastaan nyt – vastauksen saat jopa päivässä.

SAV-luoton tarjoama lainaa autoa vastaan tarkoittaa sitä, että myöntämiensä lainojen ja rahoituksen vakuutena käytetään autoa tai moottoripyörää. Vakuus toteutetaan siten, että autosi rekisteröityy ajoneuvohallintokeskuksen rekisteriin SAV-luoton nimiin siksi ajaksi, kun nostat lainaa autoa vastaan. Jos et saa lainaasi muuten hoidettua, autoasi voidaan siis käyttää velan perimieskeinona. Jos hoidat kaikki maksut sovitulla tavalla aikataulussa, et voi menettää autoasi missään vaiheessa. Omistussuhde palautuu silloin ennalleen luottosuhteen päätyttyä. Auton takaisinottoa perimieskeinona säätelee Kuluttajansuojalaki, joka on aina velan ottajan puolella.

Jos saat luottosi maksettua jo etukäteen, et maksa ylimääräisiä takaisinmaksuprovosioita tai muita kuluja. Maksat vain siihen asti kertyneet korot ja normaalit kulut, jotka joudutaan maksamaan, kun saadaan lainaa autoa vastaan. Jos olet vanha asiakas ja olet toiminut maksujen kanssa oikein, SAV-luotto myöntää sinulle mielellään uudenkin luoton. Silloin autosi arvo arvioidaan kuitenkin uudelleen ja tarjous tehdään myöntöhetken arvion perusteella.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun