Vertaa 50-50000€ lainat

Lainavertailulla sopivin ja halvin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:49€
Vuosikorko:9.3%
Yhteensä:1049€

Kuukausierä

87€

Lainaa auto vakuutena

Tarvitsetko lainaa? Onko sinulla auto, joka on omissa nimissäsi? Useat pikavippiyhtiöt eivät vaadi takaajia ja vakuuksia tarjoamastaan pikavipistä. Jos kuitenkin tarvitsemasi rahasumma on suurempi ja haluat myös maksaa pienemmän koron, monet rahoitusyhtiöt tarvitsevat jotain konkreettista vakuudeksi lainan takaisin maksamisesta. Pankista lainaa hakiessasi auto ei yleensä käy lainan vakuudeksi – vaikka se olisikin muuten arvoltaan sopiva. Suurta ja pientä lainaa autoa vastaan saat SAV-rahoitukselta.

SAV-rahoituksen kautta voit hakea lainaa auto vakuutena helposti. Täyttämällä pienen hakulomakkeen voit hakea lainaa autoa vakuutena jopa 6000 euroa. Auton lisäksi vakuutena käy myös moottoripyörä. Täyttämällä hakemuksen et sitoudu vielä mihinkään, ja saat vastauksen lainan myöntämisestä tai myöntämättä jättämisestä päivässä. Saat vastauksen lainapäätöksestä tekstiviestillä, jonka jälkeen soittamalla takaisin vahvistat toiveesi lainan täytäntöön panemisesta. Tämän jälkeen saat postitse sopimuspaketin. Allekirjoita paperit, postita ne takaisin ilmaiseksi ja SAV-rahoitus maksaa rahat tilillesi heti. Lainaa autoa vastaan haettaessa nopeat saavat rahat tilille jo kolmen pankkipäivän kuluessa hakemuksesta. Jos käytät eri pankkia kuin Säästöpankki, voi tilisiirrossa kuitenkin kestää hieman pidempään.

Laina auto vakuutenaHakiessasi lainaa autoa vakuutena SAV-rahoitus käyttää autosi arvon määrittämisessä yleistä markkinainformaatiota, johon kuuluu useita eri tietolähteitä. Arvoa määräävät muun muassa auton merkki, malli ja vuosimalli. Koska SAV-rahoitus ei tarvitse kuvaa tai muutakaan kuvailua autostasi, vaan joutuu arvioimaan arvon mallin historian perusteella, arvioissa käytetään markkinahintojen alimpia arvoja. SAV-rahoituksen verkkosivuilla voit laskea etukäteen, kuinka paljon lainaa autoa vastaan voit saada. Lopullisen arvion saat kuitenkin vasta, kun haet lainapäätöstä. Mikäli haluat enemmän lainaa autoa vastaan kuin SAV-rahoitus tarjoaa, voit käydä arvioituttamassa autosi. Lähetä arvio postitse, niin SAV-rahoitus ottaa sen huomioon luottohakemuksesi käsittelyn yhteydessä.

SAV-rahoitus tarjoaa lainaa autoa vakuutena jopa 6000 € - kuitenkin korkeintaan 50 % ajoneuvosi arvioidusta markkina-arvosta. Lainan korkoon vaikuttavat muun muassa vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja tulot sekä haetun lainan määrä suhteessa autosi arvoon. Korko on siten riskisidonnainen ja perustuu SAV-rahoituksen monien vuosien aikana keräämään riskianalyysiin.

Kaikki luottohäiriöt, myös vanhemmat sellaiset, voivat olla este lainan saamiselle. Ajoneuvon ikä voi olla myös enintään 15 vuotta, ja hakijan tulee olla sen ainoa omistaja. Hakijalta vaaditaan myös täysi-ikäisyyttä, maksuhäiriöttömyyttä ja säännöllisiä tuloja, palkkaa tai eläkettä. Sinulla voi olla vain yksi SAV-luotto kerrallaan. Lainan takaisinmaksuaika on enintään 4 vuotta ja korko alkaen 5 %. Hae lainaa autoa vastaan nyt – vastauksen saat jopa päivässä.

SAV-luoton tarjoama \"lainaa autoa vastaan\" tarkoittaa sitä, että myöntämiensä lainojen ja rahoituksen vakuutena käytetään autoa tai moottoripyörää. Vakuus toteutetaan siten, että autosi rekisteröityy ajoneuvohallintokeskuksen rekisteriin SAV-luoton nimiin siksi ajaksi, kun nostat lainaa autoa vastaan. Jos et saa lainaasi muuten hoidettua, autoasi voidaan siis käyttää velan perimieskeinona. Jos hoidat kaikki maksut sovitulla tavalla aikataulussa, et voi menettää autoasi missään vaiheessa. Omistussuhde palautuu silloin ennalleen luottosuhteen päätyttyä. Auton takaisinottoa perimieskeinona säätelee Kuluttajansuojalaki, joka on aina velan ottajan puolella.

Jos saat luottosi maksettua jo etukäteen, et maksa ylimääräisiä takaisinmaksuprovosioita tai muita kuluja. Maksat vain siihen asti kertyneet korot ja normaalit kulut, jotka joudutaan maksamaan, kun saadaan lainaa autoa vastaan. Jos olet vanha asiakas ja olet toiminut maksujen kanssa oikein, SAV-luotto myöntää sinulle mielellään uudenkin luoton. Silloin autosi arvo arvioidaan kuitenkin uudelleen ja tarjous tehdään myöntöhetken arvion perusteella.

SAV Rahoitus edellyttää

  • Olet vähintään 18-vuotias.
  • Sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintää.
  • Ajoneuvo on rekisteröity sinun nimiisi.
  • Olet vakituisessa työsuhteessa


Arvostelut, kommentit ja kokemukset

kip2
Ai postitellaan papereita ja ..JOPA kolmessa päivässä rahat tilillä...? Maailma on kyllä ajanut tuosta firmasta ohi.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun