Lainapaikat 21-vuotiaalle

Parhaat lainapaikat 21-vuotiaille ja vanhemmille
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+

Mistä lainaa 21-vuotiaalle?

Lainaa tarvitaan yleensä yllättävien tilanteiden takia. Lainaa voidaan onneksi hakea vaivattomasti esimerkiksi netistä. 21-vuotiaille lainaa tarjotaan useissa paikoissa. Koska lainaa voidaan hakea monesta paikasta, eri luotonantajiin ja heidän tarjoamiinsa lainaehtoihin tutustuminen saattaa olla hyvinkin haastavaa. Vertaalaina auttaa sinua vertailemaan aidosti 21-vuotiaille tarkoitetut lainat.

Lainaa 21 vuotiaille

Tietoja vertailemalla voidaan vaivattomasti löytää itselle sopivin lainan tarjoaja.  Lainaa voidaan hakea helposti muun muassa Credit24:stä, Visus.fi:stä, Laina.fi:stä, Pikavippi.fi:stä, Ostosrahasta, Fixurasta, Gleestä, Laina.fi:stä ja Euroloanista, mutta myös pankeista. Eri luotonantajien lainaehtojen, takaisinmaksuaikojen ja todellisten vuosikorkojen vertaileminen on suositeltavaa, koska niissä voi olla eroja.

Lainan hakeminen

Lainaa voidaan hakea helposti netin kautta. Lainaa hakevalta henkilöltä edellytetään raha-asioiden moitteetonta hoitamista, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voidaan hakea netin kautta ilmaiseksi luotonantajien nettisivuilla olevilla lainahakemuksilla tai tekstiviesteillä. Lainapäätös saadaan yleensä hyvinkin nopeasti, ja rahat saatetaan siirtää hakijan tilille jo 15 minuutin kuluttua lainapäätöksen lähettämisestä. Varsinkin pikalainoissa lainapäätös annetaan nopeasti. Lainanhakijan kannattaa tutustua huolellisesti eri luotonantajien lainaehtoihin, sillä mm. lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat luotonantajien välillä. Ennen kuin lainaa haetaan, lainanhakijan on myös syytä miettiä, minkä suuruista lainaa haetaan, ja millaisissa kuukausierissä laina pystytään maksamaan takaisin.

Lainaa haetaan luotonantajien verkkosivuilla olevilla lainahakemuksilla. Lainaa voidaan hakea ilmaiseksi ja lainapäätös lähetetään yleensä hakijalle nopeasti. Kokemukset kertovat, että tavallisimmin lainanhakijalle myönnetään joko pikalainaa tai kulutusluottoa. Pikalainoina myönnetään melko pieniä, korkeintaan muutaman sadan euron suuruisia summia, kun taas kulutusluottoina voidaan myöntää jopa kymmenien tuhansien suuruisia summia. Pikalainaa voidaan hakea ainakin Ferratumista, AinaLainasta, Etua.fi:stä, Fellow Financesta, TrustBuddysta, Ostosrahasta, Rahalaitoksesta, Yleislainasta, Vivus.fi:stä, Aasasta, Euroloanista ja Credit24:stä. Pikalainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta suurempiin kulutusluottoihin 21-vuotiaalta vaaditaan hyvin usein vakuuksia. Ilman vakuuksia kulutusluottoa myönnetään Credit24:ssä, Rahalaitoksessa, Omalaina.fi:ssä ja Yleislainassa. Rahalaitoksessa myönnetään jopa 30 000 euron suuruista kulutusluottoa 2-12 vuoden takaisinmaksuajalla, kun taas Credit24:ssä, Omalaina.fi:ssä ja Yleislainassa myönnetään huomattavasti pienempiä lainoja. Niistä voidaan hakea 250-5000 euron suuruisia kulutusluottoja ja takaisinmaksuajaksi voidaan valita 0,5-3 vuotta. Pankeissa lainaa ei myönnetä nuorille henkilöille yhtä helposti kuin vanhemmille henkilöille, mutta säännölliset tulot omaavalle henkilölle voidaan myöntää lainaa myös pankissa.

Esimerkki 1000 euron pikaluotosta kahden vuoden maksuajalla, kun laina maksetaan 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 87€*24=1049€, joista kuljen osuus 56€. Todellinen vuosikorko on 27,96%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika 21-vuotiaiden lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

Lainaa tarjotaan hyvin monessa paikassa. Itselleen parhaimman ja edullisimman lainan löytäminen saattaa olla hyvinkin työlästä. Sopivan luotonantajan löytäminen helpottuu, kun vertaat lainoja vertaalaina.fissä. Palveluun on koottu useiden luotonantajien tietoja ja lainaehtoja. Lainaa voidaan hakea myös vaivattomasti yhden hakemuksen välityksellä usealta luotonantajalta mm. Freedom Rahoituksen kautta. Lainaa voidaan hakea suuria summia, ja takaisinmaksuajaksi voidaan valita 1-12 vuotta lainasummasta riippuen.

Lainaa 21-vuotiaalle lyhyesti

  • Lainaa tarvitaan yleensä yllättävien tilanteiden takia. Lainaa voidaan hakea vaivattomasti netistä.
  • 21-vuotiaille lainaa tarjotaan useissa paikoissa. Netissä on erilaisia lainasivustoja, joihin on koottu luotonantajien tietoja, joita vertailemalla voidaan vaivattomasti löytää itselle sopivin lainan tarjoaja. Tietoja on koottu mm. sellaisille sivustoille kuin Käyttölainat.fi, Ensilaina.com, Uusilaina.fi, Fiksulaina, Pikaluottohaku sekä PikaVippi.
  • Lainaa voidaan hakea helposti muun muassa Credit24:stä, Visus.fi:stä, Laina.fi:stä,:stä, Ostosrahasta, Fixurasta, Ostosrahasta, Laina.fi:stä ja Euroloanista, mutta myös pankeista. Eri luotonantajien lainaehtojen, takaisinmaksuaikojen ja todellisten vuosikorkojen vertaileminen on suositeltavaa, koska niissä voi olla suuriakin eroja.
  • Luotonantajilta voidaan hakea joko pienehköjä pikalainoja tai suurempia kulutusluottoja. Lainaa myönnetään usein ilman vakuuksia ja takaajia, mutta kulutusluottoihin hakijalta vaaditaan toisinaan vakuuksia.


Joko teit vertailun tai kilpailutuksen?
Vertaa lainoja
Siirry alkuun